Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Actualiteiten » 2 miljoen euro voor verhuizing lastige familie!
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
2 miljoen euro voor verhuizing lastige familie!
BerichtGeplaatst: Do Jan 17, 2002 21:20 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekend
Gast
   
 


Maastricht - De gemeente Maastricht en een Limburgse woningbouwvereniging trekken iedeer een miloen euro uit om een lastige familie tot verhuizen te bewegen. De familie bestaande uit vijf gezinnen, terroriseert de omgeving met agressie en geweld. De mobiele eenheid is hiervoor al twee keer in actie gekomen. De familie weigert vooralsnog ,ee te werken aan verhuizing. De huidige woningen moeten worden gesloopt. Volgens de gemeente kan de familie het best verhuizen naar een afgelegen terrein. Daar staan elf woningen, waarvan er vier voor de familie bestemd zijn. De overige zeven worden door de gemeente aangekocht zodat er geen buren behoeven te wonen.
--------------------------------------------
Je gelooft je ogen toch niet als je dat leest?
Zo'n familie kan natuurlijk niet meewerken aan de plannen van de gemeente, want zij verliest zo niet alleen haar oude vertrouwde stekkie, maar ook haar normale tijdverdrijf en tot overmaat van ramp mist zij op de door de gemeente gekozen afgelegen plaats ook nieuwe buren om die het bloed onder de nagels vandaan te halen.
Ik zou zeggen: de bulldozer er tegen de huizige lokatie en laat die fraaie familie het nu zelf maar eens uitzoeken. Dat zootje opnieuw bij elkaar zetten is geen oplossing. De kinderen kunnen beter onmiddellijk aan de ouderlijke macht worden onttrokken en in een opvoedingsgesticht worden geplaatst om wat discipline te leren. En laat de ouders maar een leren de eigen rug te krabben.
Dergelijke onverbeterlijke lui verdienen eerder een gevangenisdak boven hun hoofd dan de hulp van een zalvende overheid, die maar liever de kool en de geit spaart.
Of moet ik ook hier toch nog weer begrip hebben voor de moeilijke jeugd en de zwak-sociale omgeving waarin het ene na het andere geslacht opgroeit?


Hoge verwachtingen, grote tegenvallers
2 miljoen euro voor verhuizing lastige familie!
BerichtGeplaatst: Za Jan 26, 2002 17:19 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekend
Gast
   
 


De politie had gewoon veel eerder op moeten treden als er overlast is.
Dit is de wereld op zijn kop. Gewoon op straat zetten en goed opletten. Zodra ze wat verkeerd doen , de bajus in.
Straks gaat iedere aso flink moeilijk doen en ze krijgen hun eigen villa toegewezen.[Dit weerwoord is 1 keer gewijzigd door jorden op 26 Januari 2002 om 20:55 uur]
  Weerwoord forum index » Actualiteiten
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 1  

  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.