Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Actualiteiten » Na corona verdient Blackbox TV een tweede kans Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
Na corona verdient Blackbox TV een tweede kans
BerichtGeplaatst: Wo Mrt 09, 2022 11:55 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Het Nederlandstalig Youtube kanaal blckbx.tv heeft flink geprofiteerd van de coronacrisis. Het resultaat is inmiddels 146.000 abonnees. De overgrote meerderheid daarvan zijn wappies, want blckbx.tv heeft zich afgelopen twee jaar geprofileerd als corona-complotdenkers kanaal.

Wie schetst mijn verbazing dat blckbx.tv, nu corona uit de actualiteit aan het verdwijnen is, in staat is om goed gedocumenteerd materiaal te leveren: actuele thema's die van alle kanten belicht worden. Dit in tegenstelling tot Café Weltschmerz, want dat blijft van een triest niveau.

Deze uitzending over de nieuwe transgender wet is zeker de moeite waard:En kijk ook deze, over het Oekraïne conflict:


_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Mrt 22, 2022 14:29 Plaats reactie Reageer met quote
Blens
   
 


Wappies? Wat zijn dat volgens jou?

_________________
Laatst bijgewerkt door Blensk op di 22 jan 1963, 22:00, in het totaal 1 keer bewerkt
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Mrt 22, 2022 19:20 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Blens schreef:
Wappies? Wat zijn dat volgens jou?

Mensen die bang zijn voor het vaccin.

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Mei 30, 2022 0:06 Plaats reactie Reageer met quote
Elisabeth
   
 


Gefeliciteerd Moppersmurf.
BLCKBX heeft het ook over de Corona, eerlijke informatie gegeven.
O.A. door Dr Robert Malone en Dr Geert vanden Bosse een podium te geven.
Deze mensen werden plotseling door de MSM verfoeit.Hier wordt ook gesproken over Piloten die bang zijn voor de gevolgen van dit vaccin.
Dit zijn geen wappies, maar mensen die verantwoordelijk zijn voor de mensen die in hun vliegtuig zitten.

Ik ben geen wappie, ik ben gevaccineerd tegen Pokken, BGD (TBC) Tetanus (= 10 jaar geldig)
Tegen Hepatitis B, omdat ik verpleegkundige was. (nu worden baby's met 4 maanden, hier tegen ingeënt)?
Alleen overdraagbaar via bloed of seks contact....omdat ik bloed moest prikken, is er een kans dat ik deze besmetting kan krijgen.
Niet baby's van 4 maanden oud.

Ik ben wel heel argwaande over dit vaccin, omdat normaal, een vaccin of medicijn, 10 jaar getest moet worden.
En dan nog... de Softenonkinderen...
AstraZeneca heeft miljarden schade vergoeding moeten betalen, jaren later. Na een Rechtszaak.

Weet je, de Farmaceutische Industrie is een industrie die keihard is en geld wil maken. Ze zijn geen liefdadigheid institutie.
En zodra een overheid, dit gaat verplichten, dan ben ik achterdochtig. Dus geen Wappie....

_________________
Never judge history except in the context of the times in which it occurred.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Di Mei 31, 2022 15:08 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Dus als je naar blckbx.tv kijkt wordt je fan van Robert Malone en/of Geert Vanden Bossche ??

In het begin heb ik nog wel geluisterd naar wat deze types te zeggen hebben. Nu spoel ik ze door. Altijd hetzelfde liedje: alleen maar onderbuikgevoelens, geen feiten, de beloofde tribunalen komen nog steeds niet. Waar blijven die tribunalen toch, Elisabeth??

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Jun 01, 2022 15:53 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Elisabeth schreef:
BLCKBX heeft het ook over de Corona, eerlijke informatie gegeven.

Sinds wanneer zijn onderbuikgevoelens eerlijke informatie??

Citaat uit het interview met piloot Mark Juch: "dat wij nu het gevoel hebben, is het vaccin wel veilig?"

Een 'gevoel' is eerlijke informatie??

Nog een citaat: "We hebben te maken met een experimenteel vaccin"

EEN PURE LEUGEN. Het vaccin heeft alle testen doorlopen net als elk ander profilaxe of geneesmiddel. Dat het vaccin experimenteel is, is alweer een GEVOEL.

Kun je niet zelf nadenken, Elisabeth??

Hoeveel vluchten zijn er jaarlijks wereldwijd? 30 miljoen. Daarbij worden 2 miljard passagiers vervoerd.

En zijn die 2 miljard passagiers allemaal niet gevaccineerd?? Want dat is wat jij beweerde: gevaccineerde passagiers mogen niet vliegen vanwege het gevaar op trombose. DAT HAD JE GELEZEN OP DE BETROUWBARE SITE FRONTNIEUWS. WIL JE DAAR NOG OP TERUG KOMEN, ELISABETH???

30 miljoen vluchten per jaar, hoeveel zijn er daarvan uit de lucht gevallen omdat de piloot een trombose kreeg door het vaccin?? NUL.

Kun je niet zelf nadenken, Elisabeth?? Wat is er werkelijk aan de hand met piloot Mark Juch en een handjevol andere piloten? Het zijn anti-vaxxers.

De meeste anti-vaxxers zijn domme mensen aan de onderkant van de samenleving, maar af en toe zitten er ook hoog opgeleiden tussen, zoals deze piloten. Die zijn bang om hun baan te verliezen omdat ze doodsbang zijn voor het vaccin. Dus hebben ze 'het gevoel' dat het vaccin niet veilig is en het 'gevoel' dat het vaccin experimenteel is. Ik wens ze veel succes met hun tribunalen! Waar blijven die tribunalen trouwens??

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Jun 07, 2022 11:01 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Waarom kijken naar blckbx.tv?

De publieke omroep is de spreekbuis van de regering en haar ambtenaren. Die omroep wordt betaald met ons belastinggeld, en in feite zijn de medewerkers van deze omroep ambtenaren in dienst van de overheid. En wiens brood men eet, wiens taal men spreekt.

De commerciële omroepen zijn afhankelijk van hun adverteerders. Dat zijn niet de slager op de hoek of de loodgieter uit de buurt, maar de grote multinationals. En die zijn allemaal zonder uitzondering voorstander van globalisering en open grenzen.

Daarnaast doen deze multinationals hun uiterste best om te deugen. Niet omdat ze zo begaan zijn met het klimaat of diversiteit, maar om hun imago op te krikken. Vrijheid van meningsuiting is hun grootste vijand, een andere mening dan het politiek correcte deugen wordt niet getolereerd. Dat hebben we gezien bij Vandaag Inside, waar de adverteerders zich terug trokken uit angst voor imagoschade.

Voor vrijheid van meningsuiting zul je dus op zoek moeten gaan naar alternatieven. Maar let op: alternatieve bronnen staan vaak bol van het nepnieuws. Vergeet Frontnieuws, dissident.one, Zerohedge of café Weltschmerz.

blckbx.tv is vaak een goed alternatief. Maar dat wil niet zeggen dat je kritiekloos maar alles over je heen moet laten komen wat daar verkondigd wordt. Vorige week gingen ze weer behoorlijk de fout in.

Een onderwerp was een onderzoek in Israël over vaccinatie, waaruit bleek dat sinds de omikron variant besmetting langer immuniteit verschaft tegen een volgende besmetting dan vaccinatie. Conclusie: vaccinatie is zinloos. Zo werd het niet letterlijk gezegd, maar zo zullen mensen met een laag IQ het wel opgevat hebben.

Niemand aan de desk die kritiek had en zei dat zo'n onderzoek totale flauwekul is. Waarom is het flauwekul? Omdat sinds de veel mildere omikron variant het aantal besmettingen totaal niet relevant meer is.

Waar het om gaat is: wie wordt er nu nog zwaar ziek en wie niet. DAT hadden ze moeten onderzoeken. En dan zul je zien dat de conclusie totaal anders is: ongevaccineerden worden veel vaker zwaar ziek dan gevaccineerden. Dus vaccinatie is zeker niet zinloos.

Eerst ongevaccineerd ziek worden om daarna langer immuun te zijn is sowieso waanzin. Maar dat is al te moeilijk om te begrijpen voor mensen met een laag IQ.

Trouwens, waar blijven de tribunalen? Volgens Frontnieuws 'kunnen de main stream media en de regeringen niet langer ontkennen dat er miljoenen doden vallen door vaccinatie'. Dat hebben ze al een maand geleden al gemeld, dus de tribunalen zullen zeker deze week nog beginnen.

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Jun 16, 2022 11:41 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Ik wil hier naast Blackbox ook aandacht schenken aan Ongehoord Nieuws. De NPO overweegt namelijk om Ongehoord Nederland te korten op hun budget, met het gebruikelijke kul-argument dat Ongehoord Nieuws niet neutraal is en geen tegengeluid laat horen. Alsof andere omroepen wel neutraal zijn en wel altijd tegengeluid faciliteren !!

Dit treffende commentaar las ik elders:

Dus omdat er bij Ongehoord Nederland meningen verteld worden die niet helemaal overeenkomen met wat de zittende macht wil horen en met datgene wat het gros van de omroepen verkondigt moeten er maatregelen genomen worden zodat ze uiteindelijk hun mond wel gaan houden.

En dan beroepen ze zichzelf op de zogenaamde 'mediacode' van de NPO, maar wie bepaalt wat die mediacode precies inhoudt en wie waaraan moet voldoen? Want laten we wel wezen, ook bij de andere omroepen worden met regelmaat meningen verwoordt waarbij ieder weldenkend mens zijn vraagtekens kan plaatsen maar waar de dienstdoende presentatoren op dat moment ook geen kritische vragen over stellen.

Daar heb ik gisteren nog een heel goed voorbeeld van gezien bij EenVandaag, toen het ging over de vluchtelingenopvang in Nederland en er een vrouw stond die eigenlijk vooral vond dat we als Nederland meer mensen moeten opvangen, dat gemeentes verplicht moeten worden om asielzoekers op te vangen en dat er vooral heel veel meer geld naartoe moet gaan vanuit het Rijk. En dat mag natuurlijk haar mening zijn, maar de presentator stelde geen enkele vraag over waarom wij bijvoorbeeld niet het Deense model hanteren. Ook begon hij niet over het onderzoek van Ipsos waaruit bleek dat het overgrote deel van Nederland vindt dat dit land propvol is en dat wij eigenlijk geen vluchtelingen meer kunnen opvangen. Uit dat onderzoek bleek ook dat een hele grote meerderheid van de Nederlanders vooral voorstander is van opvang in de regio en dus niet meer hier.

Maar daar begon de presentator niet over, die was het volledig met deze mevrouw eens. Dat lijkt ook niet echt een kritische houding hè. Maar ik geloof niet dat de AvroTros dan ineens een berisping krijgt vanuit de politiek of vanuit de NPO.

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Jun 16, 2022 23:09 Plaats reactie Reageer met quote
10 miljoenste
   
 


Dat niemand kritische vragen stelt over een D66 dictaat dat massaal Oekraïense 'medelanders' behalve woningen ook huurtoeslagen met het overweldigend belastingtoeslagen succes, dat wederom wordt herhaald .
Wettelijk is dat onmogelijk, maar met een politieke coalitie smoes 'nood breekt wet' nu zelfs ongewenste wetten buiten werking worden gesteld.
(In een democratische rechtstaat kiezen burgers zetels .regering die*** wat burgers willen is een leugenaars verhaal ) .
Komt niemand op het idee, om zelf eigen rechtertje te spelen ? Als het te vol wordt - burgerlijk ongehoorzaam ? - de nood was er al lang !
Ben trots op het restant oer Nederlanders - die te lang te braaf zijn gebleven - of chronisch dom ?
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Jun 17, 2022 10:21 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


10 miljoenste schreef:
Dat niemand kritische vragen stelt over een D66 dictaat dat massaal Oekraïense 'medelanders' behalve woningen ook huurtoeslagen met het overweldigend belastingtoeslagen succes, dat wederom wordt herhaald.

De main stream media kunnen hun globaliseringspropaganda wel tot in de eeuwigheid voortzetten, maar dat gaat niet voorkomen dan er bij de volgende verkiezingen een behoorlijke ruk naar rechts gaat plaatsvinden. Boetes voor Ongehoord Nederland zullen deze omroep alleen maar populairder maken. En Vandaag Inside is inmiddels de meest bekeken talkshow, ondanks alle tegenwerking.

De torenhoge inflatie en de daling van koopkracht doet de rest. Mensen die niet meer rond kunnen komen interesseert diversiteit, het klimaat en het stikstofprobleem geen bal.

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Jun 17, 2022 11:56 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Mee eens.

Tegelijkertijd ook gevaarlijk: de populisten komen nu uit hun holen. We hebben wel realistische oplossingen nodig.

Eén van de meest realistische conclusies die Nederland (en het westen) nog moet maken is deze:

We zijn afhankelijk van energie en energie komt uit landen die een totaal andere politiek hebben dan wij. Een ander normen en waardenstelsel ook.

Nu kun je twee dingen doen:

1. (wat we altijd al gedaan hebben) Energie inkopen, wegkijken waar het kan en soms voor de bühne met een vingertje zwaaien (uitermate hypocriet)
2. (wat we naar mijn mening moeten doen) Energie inkopen en verder je bek dichthouden en je alleen bezig houden met je interne politiek en normen en waarden.
3. (wat we ook kunnen doen) Geen Energie meer inkopen, een enorme afname van de huidige welvaart ervaren en moreel op de rots klimmen en op de borst slaan wat we toch een enorme deugdmensen we zijn

't Is allemaal wat subjectief geformuleerd, maar ja.

Komt bij dat als we punt 2 kiezen, we ook stiekem proberen weer zelfvoorzienend te zijn.

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Vr Jun 17, 2022 12:18 Plaats reactie Reageer met quote
Icesurfer
   
 


Juist, Moppersmurf, juist Cliff !

De grondstoffen ook niet te vergeten.

We moeten energie en grondstoffen kopen van andere volkeren, andere landen met andere zeden en gebruiken.

_________________
The world turns too fast, feel love before it�s gone. [Editors] #IstandWithRussia
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Vr Jun 17, 2022 15:23 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Optie 2 dus. En ooit gaat dat ook gebeuren, maar eerst gaan ze ons in de armoede storten. Blijkbaar heeft men eerst schade en schande nodig om wijs te worden.

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Jun 17, 2022 15:53 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Moppersmurf schreef:
Optie 2 dus. En ooit gaat dat ook gebeuren, maar eerst gaan ze ons in de armoede storten. Blijkbaar heeft men eerst schade en schande nodig om wijs te worden.


Ik denk dat de kans groot is dat Rusland straks nooit meer iets levert. Dan leveren we ons over aan de Arabieren, en die zullen dat weten. Die gaan daar misbruik van maken. Nu al lachen Qatar (gas) en de rest van de Arabische staten (olie) zich een hoedje.

En ze kunnen ons prima raken natuurlijk. Als Le Pen of Wilders president worden, roepen ze iets over anti-Islam en draaien ook zij de olie en gaskraan dicht.

Weet je, al die moralistische problemen met het leveren van energie aan het westen - daar zitten Rusland en de Arabische wereld echt niet op te wachten. Nog even wachten: Azië is booming, China heeft meer inwoners dan het gehele westen, India ook, en Indonesië heeft even veel inwoners als de VS.

We're fucked

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Vr Jun 17, 2022 16:05 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Cliff schreef:
Azië is booming, China heeft meer inwoners dan het gehele westen, India ook, en Indonesië heeft even veel inwoners als de VS.

We're fucked

Juist. En denk maar niet dat ze in Azië 'woke' gaan worden, die lachen zich dood om de met woke besmette deugbrigade in Amerika en Europa. In Azië doen ze gewoon zaken met Rusland en het Midden Oosten, en wij hebben het nakijken. We're truly fucked.

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Jun 18, 2022 11:25 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Gelezen op de site van Elsevier:

Dat NPO Ombudsman Margo Smit zich kritiekloos voor het politieke deugkarretje liet spannen, zegt veel over haar kwaliteit. Het "onderzoeksrapport" was er dan ook naar. Een overvloed aan subjectieve oordelen, veel vaag gefilosofeer en geen duidelijke lijn.

Omdat de ON programma’s door tegenstanders van ieder ander gedachtegoed graag als stompzinnig en amateuristisch worden weggezet, heb ik gisteren de gelegenheid aangegrepen om een uitzending van ON zelf eens en dan wel met een “open mind” te bekijken. En wie schetst mijn verbazing, een kwalitatief goed bemenste tafelbezetting, gespreksleiders die de juiste vragen stelden waarop heldere en goed onderbouwde antwoorden kwamen. Je kon het er mee eens zijn of niet, maar de discussie was in de volle breedte van een niveau waarop ik de meeste praatprogramma’s van de NPO nog niet heb kunnen betrappen.

Wat daar verder ook van zij, Smit is er niet in het minst in geslaagd aan te tonen dat ON zich daadwerkelijk schuldig heeft gemaakt aan het opzettelijk verspreiden van misleidende informatie, laat staan dat dat zou zijn gebeurd met de intentie het democratische politieke proces en/of democratische waarden te verstoren. Sterker nog, haar ondeugdelijke rapport bevat daarvoor zelfs geen begin van bewijs. En nog veel sterker, in een democratische rechtstaat dient het recht van vrije meningsuiting voorop te staan en heeft een ieder het recht zijn of haar standpunten te uiten hoezeer die naar het oordeel van anderen ook onjuist mogen zijn !


Het gaat helemaal niet om onjuiste informatie! De ombudsman weigerde een voorbeeld van onjuiste informatie te geven. Dat zegt toch genoeg? Ze had dat makkelijk kunnen doen: ik heb diverse keren aangegeven hoe rechtse kanalen onjuiste informatie verspreiden over corona.

Maar nee, in werkelijkheid gaat het om onwelgevallige meningen, die geframed moeten worden als 'onjuiste informatie'. Want alle kritiek op het krankzinnige Nederlandse immigratiebeleid moet de mond gesnoerd worden!!
Vandaar de ophef over de term 'omvolking'. Met een complottheorie heeft omvolking niets te maken.

Elsevier:

Misschien gaan we binnenkort wel in een van de (te) vele praatprogramma's van de NPO serieus horen praten over de vraag hoe het toch kan zijn dat Nederland volgens recente cijfers van de UNHCR, in 2021 maar liefst 45700 vluchtelingen en economische migranten tot Nederlander heeft genaturaliseerd waarmee ons land wereldwijd op de 1e plaats staat ! Ter illustratie: Canada volgt met 6300 naturalisaties op de 2e plaats en Frankrijk met 3700 op de derde. Of is dat wellicht ook "misleidende informatie" ?

Duidelijk toch? De vrijheid van meningsuiting wordt niet bedreigd door 'onjuiste informatie', maar door de censuur die de NPO Ongehoord Nederland probeert op te leggen. Daarom steun ik initiatieven als Blackbox en ON van harte. Zelfs als ze regelmatig de fout in gaan. Alles is beter dan censuur !!

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Jun 18, 2022 17:18 Plaats reactie Reageer met quote
jorden
   
 


ja Mopper, blackbox is een uitstekend programma dat ze bij de NPO zouden moeten hebben. fijn dat we het eens zijn, behalve dan over corona. . Het vaccin is goedgekeurd voor noodgebruik. Dus hoe hard je ook roept dat het alle test heeft ondergaan, het klopt niet wat je zegt. De vaccins zijn niet op lange termijn effecten getest. de wereldbevolking die het genomen heeft is proefkonijn. Jij ook.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Za Jun 18, 2022 17:56 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


jorden schreef:
ja Mopper, blackbox is een uitstekend programma dat ze bij de NPO zouden moeten hebben.

Niet haalbaar. Het voldoet niet aan de eisen die de NPO aan een programma stelt. En dat zijn ze zelf schuld, zolang ze onzin over corona en de vaccins blijven verspreiden. Jij kijkt totaal kritiekloos naar Blackbox, puur en alleen omdat daar bevestigd wordt wat jij wilt horen. Enig idee, hoe dom zo'n kritiekloze houding overkomt?

jorden schreef:
Het vaccin is goedgekeurd voor noodgebruik.

Onzin !!

https://www.nu.nl/nucheckt/6123842/nucheckt-goedgekeurde-coronavaccins-zitten-niet-tot-2023-in-de-testfase.html?fbclid=IwAR2qOPvns1oSB3g9Kzev28w0geEp9Q43C5eDl6ECWLyDu7VwymgkpwZAp5E

https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2021/08/26/fact-check-fda-fully-approved-pfizers-coronavirus-vaccine/5594543001/

jorden schreef:
Dus hoe hard je ook roept dat het alle test heeft ondergaan, het klopt niet wat je zegt. De vaccins zijn niet op lange termijn effecten getest.

Onzin !! Er zijn nog nooit lange termijneffecten geconstateerd bij vaccins. Lange termijn effecten zijn er alleen bij medicamenten die je lange tijd dagelijks moet innemen, zodat de stof maandenlang of jarenlang in je lichaam blijft. Een vaccin is na twee weken verdwenen en kan dus geen schade aanrichten op lange termijn. Ook de bewering dat het vaccin je DNA verandert is pure onzin:

https://www.nu.nl/uitleg-over-het-coronavirus/6093952/lezersvragen-hoe-lang-blijft-een-coronavaccin-in-je-lichaam.html

https://www.volkskrant.nl/kijkverder/v/2021/coronafabels-en-vaccinatieroddels-van-a-tot-z~v461565/?fbclid=IwAR24KbKfnV6MUY5e0iLs9Ud9NpojiCKQRwCG1F38zkyF-ZpM6E5kXphBMqw

jorden schreef:
de wereldbevolking die het genomen heeft is proefkonijn. Jij ook.

Onzin !!

https://factcheck.vlaanderen/factcheck/is-het-onvoorzichtig-om-massaal-mrna-coronavaccins-toe-te-dienen

https://www.nemokennislink.nl/publicaties/zeven-vragen-over-het-rna-vaccin/

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Jun 19, 2022 12:07 Plaats reactie Reageer met quote
Cliox
   
 


Dat is nu een direct gevolg van het voortdurend gevoed worden door desinformatie op sites als blckbx.tv. De gevolgen van indoctrinatie worden niet als risico aangemerkt wat zeer merkwaardig is gezien ze gezondheidsschade tot potentieel gevolg hebben. Neem nu de FVD'er die weigerde zich te laten helpen op de IC omdat cojona niet bestaat? Hij had zoveel desinformatie opgezogen dat hij er heilig van overtuigd was dat cojona niet bestond. Hij had een griepje en zou er zelf wel bovenop komen.

Zijn kinderen moeten het nu zonder papa stellen.

Desinformatie heeft naast het verdienmodel een hoge prijs. Dat de journalistieke vrijheid boven het gezond- en welzijn prevaleert baart mij zorgen. Het verspreiden van desinformatie mag wat mij betreft worden aangemerkt als basisrisicofactor en daarmee aan banden worden gelegd.

_________________
Als je kerngezond en oersterk bent...overleef je dat prikje ook wel.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Jun 19, 2022 12:27 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Cliox schreef:
Dat de journalistieke vrijheid boven het gezond- en welzijn prevaleert baart mij zorgen. Het verspreiden van desinformatie mag wat mij betreft worden aangemerkt als basisrisicofactor en daarmee aan banden worden gelegd.

Pak dan alleen die desinformatie stevig aan, maar ga niet een omroep of Youtube kanaal verbieden.

Het onderzoeksrapport van de Ombudsman staat bol van slap ambtenaren-geouwehoer en vage aantijgingen van een zogenaamd 'patroon'. Als je met dit rapport naar de rechter stapt zul je er snel achter komen dat justitie niets kan met dit vage gedoe.

Wees alert en concreet, geef een duidelijk weerwoord, maar ga niet iets verbieden. Dan gaat het ondergronds en heb je er helemaal geen controle meer op.

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Jun 19, 2022 15:39 Plaats reactie Reageer met quote
jorden
   
 


wie zal ik eens geloven, iemand die zich moppersmurf noemt of deze neurochirurg b.v. ? De man stelt logische vragen, meer niet. https://www.ninefornews.nl/gepensioneerde-neurochirurg-over-coronavaccin-dit-is-een-geplande-menselijke-ramp-van-bijbelse-proporties/
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Zo Jun 19, 2022 16:25 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Kom op Jorden, nog steeds geen enkele ramp op het gebied van vaccinaties te zien. Hoe lang gaat dat duren dan? We kregen inmiddels anderhalfjaar geleden de eerste vaccinatie.

Ze zouden nu toch met bosjes moeten vallen.

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Zo Jun 19, 2022 17:13 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


jorden schreef:
wie zal ik eens geloven, iemand die zich moppersmurf noemt of deze neurochirurg b.v. ? De man stelt logische vragen, meer niet. https://www.ninefornews.nl/gepensioneerde-neurochirurg-over-coronavaccin-dit-is-een-geplande-menselijke-ramp-van-bijbelse-proporties/


Ja, lachen joh. Onder het artikel staat: beoordeel dit artikel.

4 en een halve ster van de 5. Ninefornews, samen met Frontnieuws de meest beruchte nepnieuws site krijgt een hoge waardering. Dus wie lezen deze volstrekt gefantaseerde onzin???

Ga hulp zoeken.

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Jun 19, 2022 17:16 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Cliff schreef:
Kom op Jorden, nog steeds geen enkele ramp op het gebied van vaccinaties te zien. Hoe lang gaat dat duren dan? We kregen inmiddels anderhalfjaar geleden de eerste vaccinatie.

Wacht maar Cliff !! Binnen 100 jaar zijn alle gevaccineerden morsdood !!

Binnen 100 jaar: TRIBUNALEN !!

Very Happy

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Jun 19, 2022 20:20 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Ik wacht nog steeds op de door Elisabeth aangekondigde Neurenberg processen of de buitenparlementaire onderzoekscommissie...

Er gebeurt helemaal niets... anders dan geld verzamelen door de mensen die roepen dat ze iets gaan doen.

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
  Weerwoord forum index » Actualiteiten
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 2  
Ga naar pagina 1, 2  Volgende
  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.