Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Economie » 5G - De achtergronden
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
5G - De achtergronden
BerichtGeplaatst: Zo Apr 12, 2020 22:14 Plaats reactie Reageer met quote
Ryan
   
 


Tja, nu is alweer een paar keer in het nieuws geweest, dat er brand gesticht is in een antennemast voor mobiele telefonie.

Vandaag liep ik tegen een wat ouder artikel uit het AD aan.
Integraal op een website van een bedrijf, dat blijkbaar heil ziet in het 5G project..


5G mast op elke straathoek

Het kabinet maakt ruim baan voor de aanleg van 5G zendmasten in Nederland. Gemeenten krijgen de plicht om mee te werken aan de aanleg van antenne installaties voor supersnel internet in openbare gebouwen, lantaarnpalen en verkeerslichten.

Dat staat in een voorlopig wetsvoorstel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. In de komende jaren wordt supersnel 5G internet in Nederland geïntroduceerd. Om ook in drukke gebieden hoge snelheden te garanderen, zijn veel meer zendmasten en kleine antenne installaties nodig.
Die antennes, ook wel small cells (‘kleine cellen’) genoemd, duiken overal op in het straatbeeld. Zo worden ze geplaatst in bushokjes, lantaarnpalen en gebouwen.
Nu al worden antennes op kleine schaal – vaak onzichtbaar – verwerkt in straatmeubilair, zoals bushokjes. Door het wetsvoorstel van het kabinet worden die mogelijkheden aanmerkelijk vergroot, zo zegt een woordvoerder van het Agentschap Telecom. ,,Doordat overheden openbare gebouwen en publieke infrastructuur ter beschikking moeten stellen, kan dit zorgen voor meer mogelijkheden om small cells te plaatsen.’’

Zelfrijdende auto's
De antenneplicht is volgens het kabinet nodig om ‘toonaangevende diensten aan gebruikers te kunnen aanbieden’, zoals zelfrijdende auto’s. Nederland telt nu ruim 46.000 mobiele antennes. Daar komen er vanaf 2022 waarschijnlijk tienduizenden bij: dan wordt 5G op grote schaal uitgerold. Hoeveel antennes precies zullen worden geplaatst, kan het Agentschap Telecom nu nog niet voorspellen.
Dit voorjaar sloeg GroenLinks alarm over de mogelijke gezondheidsrisico’s van straling van de nieuw te plaatsen 5G antennes. De partij wil dat het kabinet extra onderzoek gaat doen. Volgens staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) en minister Bruno Bruins (Medische Zorg) is dat niet nodig, omdat uit allerlei onderzoeken blijkt dat er geen aanwijzingen zijn voor gezondheidsgevaar.
Nu al worden alle Nederlanders dagelijks blootgesteld aan elektromagnetische velden, afkomstig van bijvoorbeeld mobiele telefoons, zendstations, elektrische apparaten en stroomnetwerken. Voor de straling gelden Europese limieten. Pas als die limieten worden overschreden, loopt iemand het risico om er ziek van te worden.

Straling
Staatssecretaris Keijzer en minister Bruins beloofden afgelopen april aan de Tweede Kamer dat het Agentschap Telecom de straling blijft controleren en metingen gaat doen bij 5G antennes in de publieke ruimte. ,,Het is belangrijk dat de leefomgeving van mensen gezond en veilig is en ook als zodanig wordt ervaren’’, aldus de bewindspersonen.
Uit een rapport van adviesbureau Stratix van dit voorjaar blijkt dat op verschillende plekken in Nederland al proeven met 5G worden gedaan. Bij de Johan Cruijff Arena in Amsterdam doet telecomprovider KPN testen met de zogenoemde ‘Mimo techniek’. Daarmee kunnen grote hoeveelheden data – nodig voor snel internet – veel gerichter naar bepaalde plekken worden gestuurd.
Ook in het buitenland wordt op dit moment al getest met nieuwe 5G antennes. Zo wil provider Vodafone in het Verenigd Koninkrijk putdeksels in straten voorzien van antennes. Die antennes hebben een bereik van zo’n tweehonderd meter.

Eisen
Wanneer 5G in Nederland precies wordt uitgerold, is nog niet helemaal duidelijk. In het najaar presenteert het kabinet een eisenpakket waaraan telecomaanbieders moeten voldoen die worden betrokken bij het 5G netwerk. De komende jaren worden de frequenties geveild waar het netwerk op moet gaan draaien.
Daarbij speelt mee dat het satellietafluisterstation in het Friese Burum eerst moet verhuizen om 5G boven de lijn Amsterdam Zwolle mogelijk te maken. In Burum vangen de veiligheidsdiensten AIVD en MIVD communicatie op van satellieten die boven de evenaar zweven, waarbij ze de frequentie gebruiken die ook voor 5G nodig is. Waarschijnlijk verhuist het satellietstation in Burum in 2022 naar het buitenland.
Dit najaar moet ook bekend worden of het Chinese techbedrijf Huawei de apparatuur mag leveren voor het 5G netwerk in Nederland. De angst bestaat dat de Chinese overheid via de Huawei apparatuur kan spioneren en saboteren. Hauwei ontkent tot nu toe elke betrokkenheid bij spionage.

Bron: AD.nlAl met al zijn er een flink aantal hiaten in dit hele verhaal.
Maar daar kom ik later op terug.
Lees het eerst maar eens.

_________________
Thank you, goodbye, and good riddance
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Apr 12, 2020 22:44 Plaats reactie Reageer met quote
Ryan
   
 


Straling
Staatssecretaris Keijzer en minister Bruins beloofden afgelopen april aan de Tweede Kamer dat het Agentschap Telecom de straling blijft controleren en metingen gaat doen bij 5G antennes in de publieke ruimte. ,,Het is belangrijk dat de leefomgeving van mensen gezond en veilig is en ook als zodanig wordt ervaren’’, aldus de bewindspersonen.
Uit een rapport van adviesbureau Stratix van dit voorjaar blijkt dat op verschillende plekken in Nederland al proeven met 5G worden gedaan. Bij de Johan Cruijff Arena in Amsterdam doet telecomprovider KPN testen met de zogenoemde ‘Mimo techniek’. Daarmee kunnen grote hoeveelheden data – nodig voor snel internet – veel gerichter naar bepaalde plekken worden gestuurd.
Ook in het buitenland wordt op dit moment al getest met nieuwe 5G antennes. Zo wil provider Vodafone in het Verenigd Koninkrijk putdeksels in straten voorzien van antennes. Die antennes hebben een bereik van zo’n tweehonderd meter.Kijk, hier wordt de lezer dus compleet in het ongewisse gelaten, waar het eigenlijk over gaat.

Punt 1
We hebben het hier dus niet over de standaard zendontvangers die bestemd zijn voor mobiele telefoons.
De frequenties waarmee mobiele telefoons bediend worden, zijn dus anders dan de straling waar het over gaat.
Mobiele telefoons worden bedient met de lange smalle kasten.
Ze zien er uit als vroeger de luidsprekerboxen op een
wielrencircuit.

Punt 2
De staalverbindingen.
Die gebeuren op dit moment tussen de zendmasten onderling.
Meestal hangen ze als ronde antennes onder de hoger geplaatste mobiele telefoonantennes.
In feite is het een ronde schotel of parabool, die afgedekt is met kunststof tegen de weersinvloeden.

Ze zitten meestal op minstens 20 meter hoogte, en je kan ze vergelijken met een lichtstraal.
Ze komen niet waar mensen rond lopen.

Punt 3
Bij 5G heeft men het nu ineens over Mimo techniek. ??? De wat?
Tja, vervolgens wordt beweerd dat men: citaat:
Daarmee kunnen grote hoeveelheden data – nodig voor snel internet – veel gerichter naar bepaalde plekken worden gestuurd.
Om dan vervolgens laconiek te vertellen, dat men in Engeland al tests heeft gedaan met deze techniek in putdeksels.
Tja, hier breekt me dus de klomp.

Ze gaan me toch niet vertellen, dat men 60GHz straalverbindingen gaat aanleggen op straatniveau!!!!

Ik heb vroeger ook met radar te maken gehad, en je had maar te zorgen,
dat je niet als man met je kloten in de straal van een radar kwam.
Want dan was het gedag papa!

De Radar is ook wel bekend als de magnetron van tegenwoordig.
De magnetron is veilig, om dat het ding goed is afgeschermd.
Maar als je daar aan gaat knutselen, kan je er een gevaarlijk apparaat van maken.
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Daarnaast is het 60Ghz spectrum wat frequentie betreft een heel stuk hoger dan radar.

Een overzicht

UHF 0,3 3 GHz 100 10 cm
TV banden IV en V (tot 846 MHz), Digitale TV, GSM900, GSM1800,
UMTS, Satellietcommunicatie, Magnetron (2,45 GHz), Bluetooth (2,4 GHz). *
Rechtlijnige voortplanting. Reflectie tegen obstakels.
Deze band is erg populair bij mobiele systemen, met name het banddeel van 1 3 GHz.

SHF 3 30 GHz 10 1 cm
Vaste verbindingen, radar (rond 3 GHz), weerradar (rond 5 GHz), Radio LAN (5 GHz)
Boven de 5 GHz gaat regendemping een rol spelen.

HF 30 300 GHz 10 1 mm
Vaste verbindingen (38 GHz), satelliet, MWS (40 GHz), militair gebruik, navigatieradar.
Rond de 60 GHz vindt een sterke absorptie door zuurstof plaats. ZIE NOTE
Boven de 60 GHz zit niet veel gebruik meer.
Alhoewel de internationale radiotabel tot 400 GHz loopt, is er boven de 275 GHz nog geen toewijzing voor bepaalde typen systemen gedaan.


* Alhoewel de magnetron en bluetooth ongeveer dezelfde frequenties gebruiken, is bluetooth
ongevaarlijk, omdat het vermogen minimaal is. Dat in tegenstelling tot de onafgeschermde magnetron.

Vaste verbindingen: Dit zijn dus die straalverbindingen!

NOTE Dit is blijkbaar de reden waarom het paniek veroorzaakt naar aanleiding van het Corona verhaal.

_________________
Thank you, goodbye, and good riddance
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Apr 12, 2020 23:35 Plaats reactie Reageer met quote
10 miljoenste
   
 


Zelf drukte ik voor de gein een defecte spaarlamp tegen een nog 4 G antenne waarna de spaarlamp zonder aansluitdraden toch begon te branden, hetzelfde lukt ook met een oude TL buis mij maakt daarom niemand wijs dat deze verschijnselen 24 uur /dag niks aan de hersenen Lampje's bijlichten .
Ook een oude beeldbuisscoop waar 30 jaar geleden een wirwar aan groene lijntjes te zien waren, straalt dichtbij alleen helemaal groen licht uit .
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Apr 12, 2020 23:45 Plaats reactie Reageer met quote
Ryan
   
 


10 miljoenste schreef:
Zelf hield ik voor de gein een defecte spaarlamp dicht tegen een Hf 4 G antenne waarna de spaarlamp zonder aansluit draden toch spontaan begon te branden hetzelfde gebeurd ook met een oude TL lamp mij maakt daarom niemand wijs dat dit effect 24 uur /dag niks in hersenen Lampje aanlichten .
Ook een oude beeldbuisscoop waar 30 jaar geleden een wirwar aan groene lijntjes vertoonde straalt nu alleen helemaal groen licht uit .


Dat is een bekend fenomeen bij TL lampen. Het wordt gebruikt in de meubelindustrie. Bij voorbeeld bij het verlijmen van stoelzittingen. Bij het apparaat ligt dan een TL om te kunnen controleren of de machine werkt.
Het is ongevaarlijk, maar je moet er niet in de buurt komen als je een pacemaker hebt.

_________________
Thank you, goodbye, and good riddance
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Apr 13, 2020 12:31 Plaats reactie Reageer met quote
Ryan
   
 


MIMO

Je leert terwijl je rond neust.

MIMO staat voor Multiple Input Multiple Output.

Bij voorbeeld 3x3

Wil dus zeggen, dat je over 3 kanalen tegelijk kunt communiceren.https://nl.wikipedia.org/wiki/MIMO

Dit is weer iets van na mijn tijd in de elektronica Smile

_________________
Thank you, goodbye, and good riddance
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Apr 15, 2020 12:24 Plaats reactie Reageer met quote
Joost Bakker
   
 


Tja, het probleem is dat onze overheid talloze malen met valse wetenschappelijke argumenten aan
de hand van een zakenlobby dood en verderf heeft gezaaid...

Zo was er bijna een halve eeuw lang de Westelijke lijn inzake roken:
''schadelijkheid van roken is niet ondubbelzinnig aangetoond en we daarom roken niet kunnen verbieden''.

Inmiddels na 50 jaren van vette winsten.
Volgens de WHO sterven er wereldwijd jaarlijks meer dan 7 miljoen mensen aan de gevolgen van ''roken''.
Bij ruim 6 miljoen van de sterfgevallen is het eigen tabaksgebruik de doodsoorzaak.
De resterende 890.000 sterfgevallen zijn niet rokers die overlijden aan de gevolgen van meeroken.Vervolgens was een halve eeuw lang de lijn inzake ''asbest'':
''schadelijkheid van asbest is niet ondubbelzinnig is aangetoond en we daarom gaan we asbest niet verbieden''.

O.a. de ex Minister Grabberhaus (vader van...) werd na zijn dienstjaren CEO van de asbest lobby en vulde
daarmee de zakken van zijn erfgenamen (o.a. de huidige Minister).

Inmiddels na 50 jaren van vette winsten.
Wereldwijd worden jaarlijks naar schatting 125 miljoen mensen blootgesteld aan asbest op de werkplek.
Jaarlijks sterven wereldwijd ruim 107.000 mensen aan asbestgerelateerde ziekten zoals buikvlies
of borstvlieskanker (mesothelioom), longkanker en stoflongen (asbestose).


En nog steeds zijn er mensen (onder indruk van de NPO propaganda kanalen) die het volgende argument
nog steeds valide vinden:

De minister heeft onderzoek laten doen, maar schade aan de gezondheid is niet aangetoond.

Over de herhaalde geschiedenis waarin vele overheden met dezelfde drogredenen de fout in gingen
rept men niet, noch over vele miljoenen slachtoffers (zelfs in ons land) daarvan.

Het zou toch wel heel raar zijn als zakenbelangen van enkele grootverdieners en politieke belangen
(''werkgelegenheid'' staat altijd goed inde krant) een doorslaande rol zouden spelen en de gezondheid
van ons allen op de twee plek komt.

Dat zou krankzinnig zijn, nietwaar?

_________________
Het verschil tussen PvdA, D66, Groen Niks en VVD en de media is gering, zoals het er in een dictatuur aan toegaat.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Apr 15, 2020 17:25 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


5G, 60GHz en zuurstof

Aardige link, staat het redelijk in uitgelegd.https://ourgreaterdestiny.org/2020/02/5g 60 ghz oxygen absorption you and coronavirus/

Hemoglobine zorgt ervoor dat je lichaam zuurstof transporteert door je bloed. De impact van 60GHz op het molecuul O2 (zuurstof) leidt ertoe dat moleculen gaat spinnen, waardoor hemoglobine niet langer zuurstof kan opnemen en door je lichaam transporteert. Uiteraard is dat een groot probleem.

Vergelijk het maar met wat een magnetron doet met je eten; in je voedsel zitten ook moleculen, watermoleculen, die gaan spinnen door de radiatie van de magnetron, en dat proces zorgt ervoor dat je eten warm uit de magnetron komt.

Wat zijn zoal de klachten die worden toegeschreven aan 'stralingsziekte'?Een hele litanie aan klachten, maar een aantal daarvan duiken opvallend vaak op in de symptomen die ook aan corona worden toegeschreven, zoals bijvoorbeeld;

pijn aan je gewrichten
hoofdpijn
pijn aan de borst
kortademigheid
longontsteking

ALLE corona patiënten hebben in meer of mindere mate een probleem met hun zuurstofopname, dat is vanaf het begin al de rode draad zo'n beetje.

Dat 60GHz op een of andere manier impact heeft op zuurstof is niet alleen afkomstig van wetenschappers maar wordt ook specifiek benoemd door fabrikanten die deze technologie ontwikkelen en aanprijzen;

https://www.60ghz wireless.com/60ghz technology/60ghz technology v band carrier class radios for p2p p2mp wireless networks/

Onder het kopje technical benefits of 60GHz tehnology staat;

Quote:
“Oxygen absorption” attenuates 60 GHz signals such that they cannot travel far beyond their intended path, which (a) enhances signal/data security and (b) enables customers to install numerous 60 GHz radios in the same area (higher “frequency reuse”).


Een technologische plus, waar mensen blijkbaar een hoge prijs voor mogen bepalen. Maar daar malen die fabrikanten niet om, die willen vooral geld verdienen. En dus huren ze wetenschappers in die voor hun rapporten opstellen waaruit blijkt dat het volkomen veilig is, en lobbyisten die deze rapporten op het bureau van politici doen belanden.

Zo gaat dat, ongeveer.

Het is gewoon wetenschap, geen hocus pocus.

_________________
Alleen samen krijgen we QRona eronder!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Apr 15, 2020 22:01 Plaats reactie Reageer met quote
Icesurfer
   
 


Virussen elektroparasieten ? Virussen hebben geen stofwisseling. Hebben virussen energie nodig ? Elektriciteit ?

https://donnersender.ru/v/8622

_________________
The world turns too fast, feel love before it�s gone. [Editors]
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Do Apr 16, 2020 13:05 Plaats reactie Reageer met quote
Fileman
   
 


Wat mij betreft worden alle mensen die last hebben van 5G paranoia hoofdelijk aansprakelijk gesteld voor de schade die ontstaan is als gevolg van het in brand steken van zendmasten.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Apr 16, 2020 13:16 Plaats reactie Reageer met quote
Icesurfer
   
 


5G masten affakkelen of saboteren is, wat mij betreft verzet, verdediging democratie tegen nwo dictatuur.


Laatst aangepast door Icesurfer op Do Apr 16, 2020 13:18, in totaal 1 keer bewerkt

_________________
The world turns too fast, feel love before it�s gone. [Editors]
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Do Apr 16, 2020 13:17 Plaats reactie Reageer met quote
Fileman
   
 


Icesurfer schreef:
5G masten affakkelen of saboteren is verzet, verdediging democratie tegen nwo dictatuur.


Het is zaaksbeschadiging en terrorisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Apr 16, 2020 13:21 Plaats reactie Reageer met quote
Icesurfer
   
 


Fileman schreef:
Icesurfer schreef:
5G masten affakkelen of saboteren is verzet, verdediging democratie tegen nwo dictatuur.


Het is zaaksbeschadiging en terrorisme.


5G is nwo politiestaat tool, mind control, nwo terrorisme.

_________________
The world turns too fast, feel love before it�s gone. [Editors]
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Do Apr 16, 2020 13:56 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


De grootste deskundigen van Nederland buigen zich ook over het 5G vraagstuk;

https://www.youtube.com/watch?v=YRmRfbzPzKs

"Krijg maar lekker de pest met die 5G masten."

Ik heb Wim Kieft altijd al iets snuggerder gevonden dan die anderen daar aan die tafel. Wink

_________________
Alleen samen krijgen we QRona eronder!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Apr 16, 2020 17:07 Plaats reactie Reageer met quote
Fileman
   
 


5G is al getest door echte deskundigen en ok bevonden.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Apr 16, 2020 18:00 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


EU 5G Appèl – Wetenschappers waarschuwen voor mogelijke ernstige gezondheidseffecten van 5G

Eén van de initiatiefnemers is Dr.L. Hardell, Professor in Oncologie aan de Örebro Universiteit in Zweden. Hij stelt: “De telecomindustrie probeert technologie uit te rollen die mogelijk zeer reële, onbedoeld schadelijke consequenties heeft. Wetenschappelijke studies, zowel recent als van vele jaren geleden, stellen schadelijke effecten op de gezondheid vast bij testen van draadloze producten onder realistische omstandigheden. We zijn zeer bezorgd dat de toename van blootstelling aan straling door 5G, leidt tot schade die niet kan worden teruggedraaid”.

Hardell: “De vijfde generatie (5G) van radiofrequente straling wordt nu ontwikkeld. Dit wordt gedaan zonder dosimetrische bepaling of studie van de mogelijke gezondheidseffecten. De media verheerlijken vooral alle mogelijkheden die deze technologie belooft te zullen bieden, zoals de zelfrijdende auto en Internet of Things (IoT). De consequenties voor de gezondheid van mens, plant en dier worden in het geheel niet besproken. Politici, overheden en media zijn verantwoordelijk voor een onevenwichtige voorlichting. De gewone man wordt niet geïnformeerd over tegengestelde meningen over deze technologische ontwikkeling. Gezondheidseffecten door radiofrequente straling zijn in de media een non issue, althans in Zweden, maar ook in de meeste andere landen.”


https://www.jrseco.com/nl/eu 5g appel wetenschappers waarschuwen voor mogelijke ernstige gezondheidseffecten van 5g/

Dat het door deskundigen veilig bevonden is, is gewoon klinkklare nonsens.

_________________
Alleen samen krijgen we QRona eronder!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Apr 16, 2020 18:53 Plaats reactie Reageer met quote
Ryan
   
 


Fileman schreef:
Wat mij betreft worden alle mensen die last hebben van 5G paranoia hoofdelijk aansprakelijk gesteld voor de schade die ontstaan is als gevolg van het in brand steken van zendmasten.


Daar hebben we het hier niet over.
Bij de les blijven.
Geen opinie, maar gewoon een opsomming van feiten.

_________________
Thank you, goodbye, and good riddance
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Apr 16, 2020 18:53 Plaats reactie Reageer met quote
Ryan
   
 


Fileman schreef:
5G is al getest door echte deskundigen en ok bevonden.


Wie acht jij deskundig?
Laat maar, geen opinies dus.

_________________
Thank you, goodbye, and good riddance
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Apr 16, 2020 19:08 Plaats reactie Reageer met quote
Fileman
   
 


Ryan schreef:
Fileman schreef:
5G is al getest door echte deskundigen en ok bevonden.


Wie acht jij deskundig?
Laat maar, geen opinies dus.


Wie acht jij deskundig?
De man met de jerrycan?
Wat mij betreft ben jij hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die als gevolg van brandstichting is ontstaan aan zendmasten. Dit betekent dat jij eventueel in je eentje op mag draaien voor alle kosten.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Apr 17, 2020 14:04 Plaats reactie Reageer met quote
Joost Bakker
   
 


carlos schreef:
5G, 60GHz en zuurstof

Aardige link, staat het redelijk in uitgelegd.https://ourgreaterdestiny.org/2020/02/5g 60 ghz oxygen absorption you and coronavirus/

Hemoglobine zorgt ervoor dat je lichaam zuurstof transporteert door je bloed. De impact van 60GHz op het molecuul O2 (zuurstof) leidt ertoe dat moleculen gaat spinnen, waardoor hemoglobine niet langer zuurstof kan opnemen en door je lichaam transporteert. Uiteraard is dat een groot probleem.

Vergelijk het maar met wat een magnetron doet met je eten; in je voedsel zitten ook moleculen, watermoleculen, die gaan spinnen door de radiatie van de magnetron, en dat proces zorgt ervoor dat je eten warm uit de magnetron komt.

Wat zijn zoal de klachten die worden toegeschreven aan 'stralingsziekte'?Een hele litanie aan klachten, maar een aantal daarvan duiken opvallend vaak op in de symptomen die ook aan corona worden toegeschreven, zoals bijvoorbeeld;

pijn aan je gewrichten
hoofdpijn
pijn aan de borst
kortademigheid
longontsteking

ALLE corona patiënten hebben in meer of mindere mate een probleem met hun zuurstofopname, dat is vanaf het begin al de rode draad zo'n beetje.

Dat 60GHz op een of andere manier impact heeft op zuurstof is niet alleen afkomstig van wetenschappers maar wordt ook specifiek benoemd door fabrikanten die deze technologie ontwikkelen en aanprijzen;

https://www.60ghz wireless.com/60ghz technology/60ghz technology v band carrier class radios for p2p p2mp wireless networks/

Onder het kopje technical benefits of 60GHz tehnology staat;

Quote:
“Oxygen absorption” attenuates 60 GHz signals such that they cannot travel far beyond their intended path, which (a) enhances signal/data security and (b) enables customers to install numerous 60 GHz radios in the same area (higher “frequency reuse”).


Een technologische plus, waar mensen blijkbaar een hoge prijs voor mogen bepalen. Maar daar malen die fabrikanten niet om, die willen vooral geld verdienen. En dus huren ze wetenschappers in die voor hun rapporten opstellen waaruit blijkt dat het volkomen veilig is, en lobbyisten die deze rapporten op het bureau van politici doen belanden.

Zo gaat dat, ongeveer.

Het is gewoon wetenschap, geen hocus pocus.


In dit geval vind ik dit een basis voor een goede discussie,
ondanks enkele goedkope inhoudsloze ''narratives'' die erop volgde.

Nederland heeft sinds enkele decennia een mega allergie probleem in aantallen die we nooit eerder gekend hebben voor
pollen die voorheen nauwelijks voor overlast zorgen (onze lichamen zijn daar al tienduizenden jaren
aan gewend).

https://www.ad.nl/home/in nederland heeft zo n 25 van de bevolking last van een allergie van de luchtwegen br~ab523c8e/

Die allergie boom kan ook volgens het Duits Nationaal Allergie Instituut niet verklaard kan worden met zoiets als
dat we te ''schoon'' zouden zijn opgevoed.
Ook boerenzonen die in een stad gaan wonen krijgen immers plots die sterke allergische reacties.

Dan zouden die hoge internetfrequenties die overigens intrede deden met Internet samen met chemische
neerslag (onder andere dood diesel) op pollen een verklaring kunnen zijn.

Inmiddels:
Zo'n 4,25 miljoen Nederlanders kampen bovendien met allergie aan de luchtwegen en 1,2 miljoen
ervan hebben inmiddels een chronische longziekte.

De neo liberaal vervuilende kliek heeft ervoor gezorgd dat Nederland natuurlijk alweer negatief aan kop staat in Europa.

https://www.ad.nl/home/in nederland heeft zo n 25 van de bevolking last van een allergie van de luchtwegen br~ab523c8e/

Deze 4,25 miljoen mensen behoren nu dus ook tot de risico groep in verband met de Corona uitbraak.

Ons hele neo liberale cynische systeem is door de commercie en het billionairs kapitalisme in een steeds openlijker
spiraal van ziekte en ellende terechtgekomen... en dat is nog lang niet ten einde.

_________________
Het verschil tussen PvdA, D66, Groen Niks en VVD en de media is gering, zoals het er in een dictatuur aan toegaat.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Apr 18, 2020 21:27 Plaats reactie Reageer met quote
Ryan
   
 


Fileman schreef:
Ryan schreef:
Fileman schreef:
5G is al getest door echte deskundigen en ok bevonden.


Wie acht jij deskundig?
Laat maar, geen opinies dus.


Wie acht jij deskundig?
De man met de jerrycan?
Wat mij betreft ben jij hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die als gevolg van brandstichting is ontstaan aan zendmasten. Dit betekent dat jij eventueel in je eentje op mag draaien voor alle kosten.


Hou toch op man!

_________________
Thank you, goodbye, and good riddance
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Apr 18, 2020 21:40 Plaats reactie Reageer met quote
Ryan
   
 


Grappig als we het over allergie gaan hebben.
Ik heb toevallig net een documentaire gezien over een test in Oostenrijk,
daar was het wetenschappers opgevallen, dat mensen die in de directe omgeving
van gezonde bio koeienstallen leefden, bijna geen last hebben van allergieën.

Men ging op zoek, en nam monsters van het stof wat her en der in die
koeienstal neergedwarreld was.
Na onderzoek bleek, dat er in verse melk dus bepaalde stoffen zitten,
die allergieën tegen gaan.

Maar... En nu komt het...
Die stoffen worden in het productieproces van de huidige
zuivelindustrie dus uit de melk verwijderd.

Men gebruikt die melk dus, om er allerlei interessante producten uit te halen,
die men dan als grondstof kan verkopen voor duurdere producten.
Onder andere de sportdrankjes, en ook wel wat bekend is als Rivella.

De melk die wij in de super kopen, daar zit dus eigenlijk niks meer in,
wat de melk zo gezond maakt van nature.
Letterlijk uitgemolken dus.

Enfin, ik weet niet alle wetenschappelijk termen meer, maar hou dit maar een beetje in de gaten.
De documentaire was denk ik te zien op ARTE.

_________________
Thank you, goodbye, and good riddance
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
  Weerwoord forum index » Economie
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 1  

  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.