Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Actualiteiten » Gevaarlijke natrap door linkse fascist
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
Gevaarlijke natrap door linkse fascist
BerichtGeplaatst: Ma Jan 20, 2020 8:23 Plaats reactie Reageer met quote
Pieter Langendijk
   
 


https://www.maartenonline.nl/nl/artikel/51397/de-dubieuze-erfenis-van-frits-bolkestein.html?utm_source=FBbolkestein17012020&utm_campaign=FBbolkestein17012020

Hoe durft een slechte journalist in een extreem links blad voor droge kutten en kleine piemels met lage inkomens en een verzuring gelijk aan zoutzuur de grootste politicus van de afgelopen vijftig jaar zo door het slinkt te halen. Deze Bart die in opdracht van Maarten werkt verdient het ontslagen te worden. Niet alleen getuigd het stuk van weinig objectief inzicht er staan ook onjuistheden in, de PvdA besloot samen met CDA voor de Betuwelijn bijvoorbeeld.

Stopt het linkse fascisme, het is helaas overal!!!!

_________________
Pieter Langendijk - Men moet elkaar wel willen begrijpen!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Ma Jan 20, 2020 10:48 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Van Maarten van Rossem weet je gewoon dat hij niet spoort. En met zijn arrogante gedram waarmee hij gewone mensen aanmaant spreet hij juist die gewone mensen niet aan en is hij, de zelf benoemde slimste mens, zonder het zelf door te hebben eerder een vijand met wie we geen vrienden meer nodig hebben.

Het ergste verraad richting het erfgoed van Frits Bolkestein komt echter van de VVD zelf. En dat is niet van vandaag of gisteren. Dat begon al onder Paars met als zichtbare demon Hans Dijkstal. Paars II, Hans Dijkstal, (karakter)moord op Pim Fortuyn? Moet ik nog meer zeggen? En dan hebben we het over het tijdvak 1998-2002. Sinds toen dus al. En met uitzondering van die keren dat de VVD erin slaagde voor de bühne schone schijn op te houden ervan geleerd te hebben is de VVD alleen maar verder linksaf van het padje af geraakt. Jozias Van Aertsen? Breek me de bek niet open! Ook zo'n vleesgeworden links-degeneraat. Onder zijn heerschap werd Geert Wilders geëxcommuniceerd. Zichtbaarder dan tijdens zijn burgemeesterschappen in Den Haag en en Amsterdam kon dit niet geëtaleerd worden. En toen kwam Mark Rutte. Graag eventjes dit niet vergeten: Wilders niet schuldig aan val kabinet Rutte 1: ‘Excuus voor cordon sanitaire’ Kortom: Willens en wetens gemaakte afspraken traineren, frustreren en saboteren om leugenachtig via die mediapropaganda onder vals alibi een cordon sanitaire om de PVV en hun kiezers heen te sluiten. Hoeveel smeriger wil je het nog hebben? En wat toevallig toch dat tegelijkertijd VVD en CDA in de achterkamertjes met D'66, GL en CU het verradersakkoord het Kunduzakkoord hadden beklonken, compleet met verlenging missie Afghanistan, verhoging uitgavenorgieën aan ontwikkelingshulp en de BTW-verhoging erbij. Is dit verraad of geen verraad? Het kabinet Rutte II was een en al verraad. En Rutte's paradepaardje na Rutte II was cordon sanitair om de PVV heen. VVD stemde in met Pact van Marakkech, het zelfmoordverdrag, ondanks herhaaldelijke waarschuweingen van Frits Bolkestein dat niet te doen. Gaan we verder: Dat klimaatgedrocht welke de burgers € 500 tot € 700 miljard gaat kosten. Na de PS-verkiezingen van 2019 in alle procincies een cordon sanitair om FvD heen, ondanks de wensen en aanmaningen van Hans Wiegel wèl met FvD als collegepartner in zee te gaan; Met D'66 en GL in een college stappen dan weer geen probleem. Net als in Rotterdam met D'66 en GL in een college stappengeen probeem en cordon sanitaire om LR heen. En vegeet de door Joris Demmink en Ivo Opstelten opgestarte inquisitie tegen Geert Wilders om minder niet!

Met alle respect voor Frits Bolkestein op wie ik in 1994 ook mijn stem uit heb gebracht (En dat was dan (op een zelfdzame uitzondering misschien nog eens een keertje op lokaal niveau) ook voor het laatst dat ik VVD stemde.); Het verraad aan de erfenis van Frits Bolkestein is vooral door de VVD zelf gepleegd.


Laatst aangepast door Loetje op Ma Jan 20, 2020 11:24, in totaal 1 keer bewerkt

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Re: Gevaarlijke natrap door linkse fascist
BerichtGeplaatst: Ma Jan 20, 2020 11:21 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Pieter Langendijk schreef:
droge kutten en kleine piemels met lage inkomens en een verzuring gelijk aan zoutzuur


Rustaagggggggggh!

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
Re: Gevaarlijke natrap door linkse fascist
BerichtGeplaatst: Ma Jan 20, 2020 13:24 Plaats reactie Reageer met quote
Pieter Langendijk
   
 


Cliff schreef:
Pieter Langendijk schreef:
droge kutten en kleine piemels met lage inkomens en een verzuring gelijk aan zoutzuur


Rustaagggggggggh!

🤣

_________________
Pieter Langendijk - Men moet elkaar wel willen begrijpen!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
Gevaarlijke natrap door linkse fascist
  Weerwoord forum index » Actualiteiten
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 1  

  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.