Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Actualiteiten » Hervatting inquisitie tegen gekozen parlementariër om minde Ga naar pagina 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Volgende
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 

Willen we meer of minder Partij van de Arbeid? Willen we meer of minder Europese Unie? Willen we meer of minder Marokkanen? Hiervoor kom je voor het hekje. Maar wat willen wij zelf? Willen wij meer of willen wij minder Marokkanen?
meer
35%
 35%  [ 5 ]
minder
50%
 50%  [ 7 ]
geen
14%
 14%  [ 2 ]
Totaal aantal stemmen : 14

Hervatting inquisitie tegen gekozen parlementariër om minde
BerichtGeplaatst: Vr Sep 23, 2016 9:49 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Advocaat Wilders: zet �Minder Marokkanen�-proces onmiddellijk stop!

  Geert-Jan Knoops betoogt dat het OM Wilders nooit had mogen vervolgen vanwege de vele �geronselde� aangiftes�.

  Geert Wilders moet vandaag weer voor de rechter verschijnen vanwege zijn �minder Marokkanen� uitspraak twee jaar geleden. De PVV-leider maakt zijn opwachting in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol � een andere zaal zou niet veilig genoeg zijn. Het is de derde zitting in de strafzaak tegen Wilders, maar de inhoudelijke behandeling van de zaak is nog niet begonnen. Dat betekent dat er met name procedurele kwesties rond de zaak worden besproken.

  Hoewel het technische juridische verhaal natuurlijk minder interessant is dan de inhoudelijke discussie over de vrijheid van meningsuiting, valt er genoeg over te zeggen. Zo zal Wilders� advocaat Geert-Jan Knoops vandaag betogen dat het proces tegen zijn client per direct moet worden stopgezet. De strafzaak is gebaseerd op een massa aangiftes tegen de politicus. Veel van deze aangiftes bleken later echter niet te kloppen � ze waren ingevuld door moskeebestuurders zonder dat de ondertekenaars er zelf weet van hadden, en sommige mensen hadden zelfs meerdere aangiftes gedaan. Bovendien stelt Knoops vraagtekens bij het feit dat er werd gebruikgemaakt van voorgedrukte aangiftes door de politie.

  Als de rechtbank meegaat in de redenering van Knoops, wordt het Openbaar Ministerie niet ontvankelijk verklaard en gaat de hele strafzaak niet door. Mocht de zaak wél doorgaan, zullen Wilders en Knoops op een later moment de inhoudelijke discussie over zijn uitspraken aangaan. Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen deed Wilders alvast een voorzetje. Waarom, vroeg hij zich af in de Tweede Kamer, zou hij iets niet mogen zeggen wat miljoenen Nederlanders denken?
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Sep 23, 2016 10:00 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Op twitter kan je de rechtzaak volgen;

https://twitter.com/SaskiaBelleman
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Sep 23, 2016 10:21 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Meer of minder: Ik snap niet dat er mensen zijn die niet minder tuig en criminelen willen, behalve dan degenen die er geld aan verdienen.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Sep 23, 2016 10:35 Plaats reactie Reageer met quote
torentje
   
 


@ Loetje,
Volgens mij komen er geen mensen op dit forum, want mensen zijn niet groot genoeg om dit forum te kunnen bezoeken.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Zoek de verschillen
BerichtGeplaatst: Vr Sep 23, 2016 12:57 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Minder, minder: Voorbedrukte aangifteformulieren.
Zedendelict: Geen tijd voor aangifte. Kom over 5 dagen maar terug.
http://www.almeredezeweek.nl/widgets/2164-nieuws/nieuws/1361349-politie-neemt-aangifte-zedendelicten-niet-op
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Sep 25, 2016 11:03 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Ondertussen in de rechtbank:

Laatste woord Geert Wilders - Rechtbank 23 september 2016Mensen die wat verder vooruit denken lezen zich vast in op wat er nog te verwachten valt. (pdf)
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Sep 25, 2016 12:26 Plaats reactie Reageer met quote
torentje
   
 


Het is gewoon een showproces, want de rechters durven zo'n rijk man als Geert Wilders toch nooit te veroordelen. Want dan zouden de rechters problemen krijgen met de rijke vrienden van Geert Wilders. Geert Wilders speelt alsof hij een slachtoffer is, maar ons kent ons. Toch.?
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Sep 25, 2016 18:00 Plaats reactie Reageer met quote
Blens
   
 


Gisteravond The big short gekeken. Ik wil eigenlijk minder criminele bankdirecteuren en ik wil betere wetgeving die de globale problematiek aanpakken i.p.v. nathouden.

_________________
Laatst bijgewerkt door Blensk op di 22 jan 1963, 22:00, in het totaal 1 keer bewerkt
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Okt 12, 2016 9:46 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Waarom komen die Marokkanen allemaal als asielveinzer naar Nederland? Omdat het loont. Ze krijgen een leuk handgeldje mee. Reken maar dat zoiets als een lopend vuurtje door Marokko heen gaat. Het loont om gewoon meerdere malen in Nederland te gaan asielveinzen.


http://www.telegraaf.nl/binnenland/26792692/__Fortuin_voor_asielveinzer__.html
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Hier in Nederland mag je de waarheid niet spreken.
BerichtGeplaatst: Do Okt 13, 2016 9:07 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Durf de Islam te bekritiseren en hier in Nederland word je dan door de inquisitie gemeningsjuridiseerd > Boete voor Pegida-spreekster Men mag mij uitleggen wat er strafbaar aan is. Het is gvd de waarheid.


  Hieronder de hele speech die Raffie Chohan hield.

  Oordeel zelf.  Hallo vrienden!

  Fijn dat jullie naar Utrecht gekomen zijn op deze zondag.

  Vandaag heeft Pegida de eerste Demontratie in Nederland en het doet mij genoegen dat wij daarbij volledig gesteund worden door Pegida Duitsland. Daar in Dresden is het begonnen en zou het niet fijn zijn om deze traditie over te nemen. We staan aan het begin, maar daarom niet minder enthousiast om dit tot een succes te maken.

  Ons land wordt altijd gezien als een rijk land. Onze sociale voorzieningen waren altijd goed. Let wel, daar betalen we ook flink geld voor. Maar langzaam sluipen de veranderingen erin. Onze huizen worden met voorrang gegeven aan asielzoekers. Door de groeiende stroom vluchtelingen zitten in de asielzoekerscentra nog steeds veel vluchtelingen met een verblijfsstatus die wachten op gemeentelijke huisvesting. De ruimte in de asielzoekerscentra is hard nodig voor nieuwe asielzoekers en vluchtelingen.

  Gemeentes in Nederland met een groot aantal moslim inwoners worden regelmatig geconfronteerd met felle discussies. Bijvoorbeeld over de mogelijke toepassing van de sharia, of met de populariteit van jonge islamitische leiders.

  Het westen is bang voor de islam. En dat weten zij. En met termen als racisme en discriminatie wordt iedere vorm van discussie stopgezet. Dus emancipatie, homohaat, vrouwenmishandeling nemen we maar voor lief. Gewoon uit angst. Geen cartoons meer, theaterstukken. Vrouwen durven niet meer met blote borsten op het strand, mannen gaan nu ook in hun onderbroek douchen. alles om de islam te behagen, denk maar aan de zwembaden. Ramadan wordt ineens als een feest gezien.

  Discussies onder moslims komen vaak niet naar buiten. Het zijn meestal woordvoerders en deskundigen die aan het woord zijn, maar opvattingen van gewone moslims zijn minstens zo belangrijk. Zij geven een goed inzicht in welke ontwikkelingen plaatsvinden bijvoorbeeld op het gebied van huwelijkskwesties, en andere zaken die het dagelijks leven betreffen van moslims.

  In vele kantines wordt nu alleen halal vlees geserveerd. Overal worden gebedsruimtes ingezet. Let wel, dit zijn geen Moskeeën. In dit kleine land hebben we al meer dan 500 moskeeën en ze rijzen als paddenstoelen uit de grond.

  In zwembaden hebben ze speciale dagen waar alleen Moslimas kunnen zwemmen. Op pasfotos mag je wel met een hoofddoek, maar niet met een hoed op. Bij de sociale diensten hebben ze een tolk die Moslims kunnen helpen.

  Asielzoekers komen voor het merendeel in de bijstand terecht, maar ook het aandeel van Turkse en Marokkaanse Nederlanders is procentueel groot onder de 481.000 mensen die eind 2014 een dergelijke uitkering kregen. Van de asielzoekers spannen Somaliërs de kroon.

  Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van onderzoek naar bijstandsuitkeringen naar nationaliteit.

  Bijna zeven van de tien volwassen Somaliërs krijgen zon uitkering. Van de voormalige asielzoekers met een Syrische, Iraakse of Eritrese nationaliteit zit ruim de helft in de bijstand.

  Er worden huwelijken gearrangeerd. Er wordt besnijdenis toegepast. Er is erewraak. Ik kan zo wel heel veel opnoemen, maar we weten allemaal dat dit te maken heeft met de Islamisering van Nederland.

  Als een Westerse journalist een Arabisch land bezoekt moet ze een hoofddoek om. Maar als een Arabisch Staathoofd hier is hoeft hij een vrouw geen hand te geven. Want een vrouw of dochter is niks waard. En zo komen wij bij het feit dat als men de waarden van een land moet respecteren dat zeker hier geldt.

  De onvrede in Nederland stijgt met de dag als wij op t.v. zien hoeveel vluchtelingen er weer zijn binnen gekomen in Lampedusa en Griekenland. En in Brussel word beslist hoeveel wij er moeten opnemen. De aanpassingen en tolerantie van onze zijde is op. En onze Regering, die tot taak heeft het Volk te beschermen luistert totaal niet naar ons. Geregeld bereiken ons berichten dat er gevechten uitbreken in Asielcentra. De Christenen die gevlucht zijn naar ons land om de horror in hun land te ontvluchten, zijn nu niet veilig door de Moslims waartussen zij leven.

  Moslims in Amerika, Europa en Australië willen hun systeem opdringen door middel van de Sharia, en zo ons dagelijks leven ontwrichten.

  Zo zullen vrouwen worden teruggebracht tot het vee, ze zullen al hun rechten verliezen, en zullen worden blootgesteld aan de wetten die hen geen recht geeft om controle over hun leven te hebben. Jonge meisjes zullen systematische verkrachting worden door Islamitische mannen, die in de voetsporen van hun valse pedofiele profeet een voorbeeld zien. Mohammed had een vrouw van 6 jaar en consumeerde het huwelijk toen zij 9 was.

  Moslims moeten terug naar hun islamitische staten om zo dit voorbeeld daar te volgen, niet hier!

  Deze manier van denken is de meest pathetische dat ik ooit heb gehoord.

  Een andere reden om moslims te verachten en te haten om hun krankzinnige ideologie, want het is nooit een religie van vrede.

  Ook wil ik even iets vertellen over inteelt.

  De massieve inteelt in de islamitische cultuur brengt vrijwel onomkeerbare schade aan de Moslims, met inbegrip van grote schade aan de moslims intelligentie, geestelijke gezondheid.

  Ieder mens is drager van genetische foutjes. Die manifesteren zich doorgaans niet omdat ze recessief zijn. Mensen hebben voor elke eigenschap dubbele genen een van de vader en een van de moeder.

  Het belangrijkste gevaar van huwelijken tussen neef en nicht is dat de kans op een combinatie van twee recessieve ziektegenen wordt verhoogd.

  Incest, gedurende 1400 jaar gebruikelijk in islamitische samenlevingen, heeft waarschijnlijk onherstelbare genetische schade aangericht.

  Gevolgen voor het Westen en de islamitische wereld de gevolgen voor nakomelingen van bloedverwanten zijn onaangenaam: verhoogde kans op overlijden, een lage intelligentie of achterlijkheid, arbeidsongeschiktheid en ziektes. Andere gevolgen zijn: beperkte sociale vaardigheden, beperkt leervermogen en onvermogen om aan de eisen van de arbeidsmarkt te voldoen. De economische kosten van de gevolgen van incest zijn uiteraard van secundair belang vergeleken met het menselijk leed. Maar dat het grote percentage bloedverwante huwelijken onder moslims ernstige gevolgen heeft voor de westerse cultuur en de islamitische wereld is duidelijk.

  Van 1910 tot 2010 is het aantal christenen in het Midden-Oosten in landen als Egypte, Israël, Palestina en Jordanië blijven dalen; eens waren het 14 procent van de bevolking nu zijn er ongeveer 4 procent Christenen. De opkomst van extremistische groepen, evenals de perceptie dat hun gemeenschappen zijn verdwijnen, zorgt ervoor dat mensen vertrekken.

  De Arabische lente heeft alles alleen nog erger gemaakt. De dictators Mubarak in Egypte en Gaddafi in Libië werden omvergeworpen, en hun langdurige bescherming van minderheden werd beëindigd. ISIS roeit nu de christenen en andere minderheden helemaal uit. Ook werden de Christenen altijd beschermd door Assad en ook voorheen door zijn vader.

  De toekomst van het christendom in de regio is nu onzeker. Hoe lang kunnen ze vluchten voordat zij en andere minderheden zijn uitgegroeid tot een verhaal in een geschiedenisboek? Het christendom is onder een existentiële bedreiging.

  Met de toestroom van Asielzoekers krijgen wij in Nederland verschrikkelijke toestanden in de straten. Ik ben bang dat de Politie en het Leger dan de orde niet meer in de hand kunnen houden. Wij willen ons veilig voelen in Nederland.

  Is dit het einde van het christendom in het Midden-Oosten? In elk geval, als het aan mij ligt, niet in Europa.

  De wereldleiders moet snel hun houding veranderen ten opzichte van de Moslims immigratie, anders is het een verloren zaak en dat geeft ons een trieste blik op de toekomst.


  Als de kindbruidjes niet naar Nederland mogen komen, dan kunnen ze altijd nog kinderbijslag vragen.

  Onze regering is er om ons te beschermen, en ons belang te behartigen! Laat ze dan hun werk goed doen.

http://joostniemoller.nl/2015/11/politie-zet-nu-druk-achter-vervolging-islamspeech-pegida-utrecht/#more-5909


Dit is inquisitie. Dit is meningsjuridisering. De rechterlijke macht collaboreert met de Islam. Dit is landverraad.


Laatst aangepast door Loetje op Do Okt 13, 2016 9:15, in totaal 3 keer bewerkt
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Okt 13, 2016 9:14 Plaats reactie Reageer met quote
torentje
   
 


@Loetje,
De regeringen beschermen slechts de leraren, dat vinden de regeringen hun belang. De rest boeit de regeringen niet.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Okt 14, 2016 9:55 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Niet anders dan te verwachten zal Barbertje moeten hangen. Dit is geen rechtszaak, maar niets anders dan een vooropgezette inquisitie om democratisch gekozen volksvertegenwoordigers en daarmee het volk middels meningsjuridisering de mond te snoeren.

Inquisitie tegen Geert Wilders gaat door

Dat het hier om een inquisitie gaat, blijkt uit alles. Laten we even het volgende ontleden:

Quote:
De rechtbank erkent dat er politieke aspecten aan de strafzaak kleven, maar oordelen over de uitspraken van Wilders is iets anders dan oordelen over de politiek van de PVV.


Niks maar. Een strafzaak waar politieke aspecten aan kleven is een politiek proces en dus een inqisitie. De rechtbank liegt.

Quote:
Ook is er geen sprake van aantasting van de vrijheden van vereniging en vergadering, zoals Knoops betoogd had.


Die aantasting is er wel, want volksvertegenwoordigers mogen geen volksraadpleging over meer of minder houden als zij daarvoor voor het hekje moeten verschijnen. De rechtbank liegt.

Quote:
Uitspraken van andere politici vindt de rechtbank geen gelijke gevallen. Die waren op andere plekken en momenten gedaan en daarom niet vergelijkbaar, aldus de rechtbank.


De rechtbank liegt. Het ging niet om andere plekken en momenten. Het ging erom dat Rob Oudkerk, Diederik Samson e.d. in het bezit zijn van een partijkaart die hen onraakbaar maakt, want politiek correct.

Quote:
Het politiek functioneren van Wilders wordt volgens de rechtbank niet ingeperkt door het proces en dat is ook niet wat het OM voor ogen heeft. Dat Wilders eerder ook niet voor zijn uitlatingen werd vervolgd speelt ook geen rol.


Hoeveel leugenachtiger wil je het nog hebben?
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Okt 14, 2016 10:59 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


50 jaar D'66

Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Okt 14, 2016 12:07 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Okt 14, 2016 15:18 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Joh, dit is allemaal PR voor Wilders, net als de vorige rechtszaak. Misschien kan hij weer getuigen op gaan roepen die op primetime live en 's avonds op alle journaals voor Wilders gaan benadrukken hoe slecht en gevaarlijk de Islam werkelijk is.

Iedere rechtszaak tegen Wilders levert hem zetels en zendtijd op.

Het is hetzelfde als Vlaams Blok en later Vlaams Belang. Die Filip de Winter zit ook gewoon in de volksvertegenwoordiging. Dit soort rechtszaken schaden politici niet, meestal in tegendeel zelfs.

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Vr Okt 14, 2016 15:39 Plaats reactie Reageer met quote
HenkV
   
 


Nu de rechtbank in Den Haag heeft besloten het proces tegen Geert Wilders over zijn 'minder Marokkanen'-uitspraken gewoon te voortzetten is het te hopen dat deze zaak tot en met de Hoge Raad uitgevochten gaat worden. Een uitspraak van de hoogste rechter is waarschijnlijk de enige manier om de onverzoenlijkheid van beide kampen te beslechten.

_________________
Vriendschap is de beste garantie voor veiligheid.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Okt 14, 2016 16:36 Plaats reactie Reageer met quote
Wallpaper
   
 


Ik denk ook dat Wilders veel PR krijgt met dit soort uitingen, maar ik vraag me bij hem - net als bij Trump trouwens - altijd af wat zijn doel nu eigenlijk is.

Trump slaat na de campagne zakelijk zijn slag en Wilders? Een boek misschien? Volgens mij is hij vooral mediageil en zal hij als het op verantwoordelijkheid nemen aankomt afhaken. Want roepen langs de zijlijn is een stuk makkelijker dan regeren.
Nog even afgezien van de vraag wie er bij de PVV een ministersploeg zou willen/kunnen bemensen.

_________________
Stille wateren, dikke vissen.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Okt 14, 2016 16:56 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Ik heb de Pegida toespraak gelezen en denk dat er slechts één zinnetje juridisch aanvechtbaar is:

Quote:
Een andere reden om moslims te verachten en te haten om hun krankzinnige ideologie, want het is nooit een religie van vrede.


Uiteindelijk is het een goed zaak als Wilders en Pegida veroordeeld worden wegens 'haat zaaien'. Want met die gerechtelijke uitspraak in de hand moet het toch een koud kunstje zijn om de koran te verbieden? In de koran staan immers veel ergere uitingen van haat dan 'minder, minder'.

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Re: Hier in Nederland mag je de waarheid niet spreken.
BerichtGeplaatst: Za Okt 15, 2016 21:16 Plaats reactie Reageer met quote
Wallpaper
   
 


Loetje schreef:

Deze manier van denken is de meest pathetische dat ik ooit heb gehoord.


'De manier van denken ... dat'
Rolling Eyes

_________________
Stille wateren, dikke vissen.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Okt 17, 2016 9:31 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


Moppersmurf schreef:
Uiteindelijk is het een goed zaak als Wilders en Pegida veroordeeld worden wegens 'haat zaaien'. Want met die gerechtelijke uitspraak in de hand moet het toch een koud kunstje zijn om de koran te verbieden? In de koran staan immers veel ergere uitingen van haat dan 'minder, minder'.

Helaas, maar zo werkt het niet. De gristenen, de jidden en de geitenneukers zitten vast in het zadel. Die krijg je niet weg.

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Okt 17, 2016 10:02 Plaats reactie Reageer met quote
Blens
   
 


Wat vijn dat de anti-gristenen en andere zelfbenoemde niet-gelovigen vrij rond lopen heh Tedje? Very Happy

_________________
Laatst bijgewerkt door Blensk op di 22 jan 1963, 22:00, in het totaal 1 keer bewerkt
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Okt 17, 2016 12:54 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


In tegenstelling tot jullie die ik niemand iets.
Edit:
Ik leen even een plaatje dat zojuist elders geplaats werd.En waar had ik het om 09:30 uur over? Juist ja, over gristenen, jidden en geitenneukers.
God bestaat niet maar toeval wel.


Laatst aangepast door Tedje van Es op Ma Okt 17, 2016 14:02, in totaal 1 keer bewerkt

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Sir Winston's thoughts about Islam
BerichtGeplaatst: Ma Okt 17, 2016 13:10 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Moppersmurf schreef:
Ik heb de Pegida toespraak gelezen en denk dat er slechts één zinnetje juridisch aanvechtbaar is:

Quote:
Een andere reden om moslims te verachten en te haten om hun krankzinnige ideologie, want het is nooit een religie van vrede.


Uiteindelijk is het een goed zaak als Wilders en Pegida veroordeeld worden wegens 'haat zaaien'. Want met die gerechtelijke uitspraak in de hand moet het toch een koud kunstje zijn om de koran te verbieden? In de koran staan immers veel ergere uitingen van haat dan 'minder, minder'.


Niet voor niets noemde niemand minder dan Churchill in 1938 het boek Mein Kampf de nieuwe Koran:
Quote:
Hier had men dan de nieuwe Koran vol blind geloof in de oorlog
Gezwollen van taal, breedsprakig en vormloos - maar onheilspellendChurchill beschreef overigens al in 1899 de Islam in zijn toen geschreven boek The River War en hij bezag het juist.

Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Een zeldzaam helder moment bij justitie?
BerichtGeplaatst: Wo Okt 26, 2016 11:48 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Justitie geeft negatief advies over schadeclaims tegen Wilders

Het Openbaar Ministerie adviseert de rechtbank om tientallen schadeclaims tegen Geert Wilders af te wijzen. Veertig Nederlanders eisen 500 euro vergoeding vanwege zijn 'minder Marokkanen'-uitspraak.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Okt 26, 2016 13:02 Plaats reactie Reageer met quote
torentje
   
 


@ Loetje,
Maak je toch niet zo druk om een rechtszaak, waar de uitkomst al jaren van te voren vaststond. Geert Wilders is geen echte Nederlander dus mag hij onbestraft zeggen en doen wat hij wil in Nederland. Ook al heeft dat pijnlijke gevolgen voor de loonslaven hier.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Hervatting inquisitie tegen gekozen parlementariër om minde
  Weerwoord forum index » Actualiteiten
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 20  
Ga naar pagina 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Volgende
  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.