Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Politiek Theorie en Filosofie » Seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice.
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
Seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice.
BerichtGeplaatst: Za Jan 15, 2022 17:39 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


Quote:
The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen bekent "contact van seksuele aard" te hebben gehad met vrouwen die bij The Voice of Holland betrokken zijn geweest. Zijn opdrachtgever ITV (destijds Talpa) wist al van de aantijgingen, zo blijkt uit de brief van Rietbergen. Ook Ali B, jurylid in het programma, wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. Tegen hem is aangifte gedaan. Hij ontkent de beschuldigingen....


https://nos.nl/artikel/2413181-opgestapte-bandleider-the-voice-bekent-seksueel-wangedrag-aangifte-tegen-ali-b

Eerst Borsato en nu deze BN-ers.

Ze maken de naam "Gooise matras" wel waar...

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Jan 15, 2022 18:17 Plaats reactie Reageer met quote
Royy
   
 


Ik heb Ali B nooit gemogen.

_________________
Houdt koers!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Zo Jan 16, 2022 2:16 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Er verandert maar weinig in dat wereldje. Was er ook niet iets met expeditie Robinson en seksueel overschrijdend gedrag?

Voor de wat ouderen onder ons: vroegaaahhh had je omroepsters. Die praatten de programma's aan elkaar zoals een DJ op de radio. Leuke kopjes, mooie vrouwtjes - vooral bij Veronica.

Ik heb er een aantal gesproken in de korte tijd dat ik in Hilversum werkte. Geloof me: allemaal kregen ze de baan door seksuele handelingen met de toenmalige directeur. Je kwam anders gewoon niet binnen. Een date met de directeur was standaard onderdeel van de procedure. Zogenaamd om je 'beter te leren kennen'. Het leidde altijd tot een behoorlijke dwang om in het bed te belanden. Bij niet die uitkomst kon je het baantje vergeten.

't Waren overigens ook nog bijna allemaal fotomodellen: https://nl.wikipedia.org/wiki/Veronica_Omroep_Organisatie#Omroepsters

En de directeur... tja, wat wil je ook: https://www.ewmagazine.nl/opinie/opinie/2019/10/seks-drank-en-autocrashes-ooit-was-veronica-jong-en-wild-716380/

Dat is de kat op het spek binden natuurlijk. Een alcoholistische ex-commando en vrouwenverslinder. Dat verhaal over een 'minnares' die weigerde seks met hem en die vervolgens van het balkon af gegooid werd was toen ook al bekend...

    Aantijgingen over een snel en wild leven met veel drank, drugs en vrouwen op de Gooise matras ontkende hij ten stelligste: "Mensen die me kennen weten dat het larie is. Niemand heeft het ooit hard kunnen maken." Wel liet hij ooit in een interview[bron?] optekenen: "Oud met een d word ik niet waarschijnlijk, gezien de grote hoeveelheid koffie en sigaretten die ik consumeer, en de geringe hoeveelheid slaap die ik geniet." Keerzijde van zijn impulsieve en enthousiaste persoonlijkheid was, dat hij zich ontpopte als een tiranniek leider; hij hield alle touwtjes strak in handen en duldde geen tegenspraak. In het op 28 augustus 1976 door de Haagse Post gepubliceerde artikel 'Veronica: het schrikbewind van Rob Out' schrijft journalist Michiel Berkel dat Out een personeelslid, dat zojuist 36 uur achtereen in touw was geweest, op staande voet ontsloeg omdat ze geen pakje sigaretten voor hem wilde halen.


https://nl.wikipedia.org/wiki/Rob_Out

't Is één groot #metoo verhaal daar.

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Zo Jan 16, 2022 2:27 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


    ‘Over Rob en mij deden vreemde verhalen de ronde. Maar dat gestoei van Rob en mij stelde niets voor. Onze relatie was zakelijk, nauwelijks vriendschappelijk en zeker nooit meer dan dat. (...) We waren de grootste hetero’s die je je kunt voorstellen. We neukten alles wat los en vast zat.’ Erik de Zwart beaamt dat. ‘Het was godzijdank een andere tijd dan nu. Want als er toen #MeToo had bestaan, waren we allemaal de lul geweest, dat kan ik je wel vertellen!


https://www.story.nl/artikel/showbizz/radiolegende-erik-de-zwart-kijkt-terug-op-gooise-matras

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Zo Jan 16, 2022 10:27 Plaats reactie Reageer met quote
estudiant
   
 


Ook wel weer heel erg jaren 80 om bij geruchten onmiddellijk homoseksualiteit uit te sluiten. Toch nog wel een stevig taboe destijds. Als bewijs dat er alleen maar seksuele hetero contacten waren werden verhalen als deze rondgebazuind om eventuele homoseksualiteit te ontkrachten:
Onze relatie was zakelijk, nauwelijks vriendschappelijk en zeker nooit meer dan dat. (...) We waren de grootste hetero’s die je je kunt voorstellen. We neukten alles wat los en vast zat.’ Erik de Zwart beaamt dat. ‘Het was godzijdank een andere tijd dan nu. Want als er toen #MeToo had bestaan, waren we allemaal de lul geweest, dat kan ik je wel vertellen!

Overigens is die MeToo ontwikkeling ook nogal onfris. Een wraakinstrument voor gefrustreerden. Want hoe dan ook, als je naam genoemd wordt ben je besmet en veroordeeld ook al is het bewijs van onschuld geleverd.

_________________
Gehoorzaamheid zonder vrijheid is slavernij, vrijheid zonder gehoorzaamheid is chaos.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Jan 16, 2022 12:09 Plaats reactie Reageer met quote
Cliox
   
 


Niks nieuws onder de zon. Macht corrumpeert.

_________________
Als je kerngezond en oersterk bent...overleef je dat prikje ook wel.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Jan 16, 2022 12:57 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Ja, eens.

Al heb ik echt wel moeite, ook nu, met hoe het gaat. Vrouwen krijgen continu met hitsige mannen te maken.

https://www.ad.nl/binnenland/bijna-helft-universitaire-studenten-in-maastricht-slachtoffer-van-seksueel-wangedrag~a5180e8f/
https://www.amnesty.nl/actueel/een-op-tien-vrouwelijke-studenten-slachtoffer-van-verkrachting-tijdens-studie
https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2021/06/student-seksueel-misbruik-grapperhaus/

    Ruim de helft van de slachtoffers beschouwde de ervaren seks zonder instemming niet als verkrachting. Velen vonden de gebeurtenis niet ernstig genoeg of voelden zich zelfs medeverantwoordelijk.


Voorbeelden zien we eens te meer op social media. Vrouwen krijgen continu rare verzoeken via berichten binnen. Eigenlijk kunnen ze nauwelijks foto's plaatsen. Ik heb het hier een keer over gehad met studentes, maar het is echt belachelijk. Dingen die ze te koop aanbieden op Internet, bv. kleding als een spijkerbroek, dan is het al raak. Komen er berichtjes van 'zogenaamde vrouwen' die eerst vragen om foto's als de spijkerbroek aan is. Voornamelijk de achterkant. Die meisjes hebben vaak geen idee, maken die foto's, sturen die en dan blijkt er een vieze kerel achter te zitten die ineens een dick-pic stuurt of vraagt om af te spreken.

Ook een bekende site is 'Vinted' voor tweedehands kleding. Maken studenten heel veel gebruik van. De meeste kleding als jassen, truien, schoenen kun je gewoon een foto van maken als je het aan hebt. Maar het wordt erger bij t-shits, strakke kleding. Bikini's worden altijd gefotografeerd zonder te dragen. Dan komen er alsnog verzoeken binnen voor foto's wanneer ze deze aan hebben.

Bikini's he. 't Is te zot voor woorden. Als je op het strand loopt, heeft iedere vrouw er eentje aan. Er zijn hele websites met alleen maar ondergoed en bikini's. Sterker nog, een groot deel van Internet bestaat uit porno. Maar nee, die mannen zoeken macht. Ze proberen jonge meisjes zover te krijgen dat ze een foto van zichzelf opsturen in bikini.

Een aantal studenten heeft de berichten van Facebook wel eens laten zien. Vrij gewone vakantiefoto's krijgen al rare reacties. Er is altijd wel een hitsige kerel uit een ver land die het niet nalaat om een opmerking te sturen. Waarom?

En dat is allemaal virtueel... IRL krijgen ze ook opmerkingen en hints genoeg. Wel minder, want 'veilig anoniem achter het toetsenboord' lijkt toch de voorkeur te hebben bij die mannen.

Begrijp me niet verkeerd hè, heel veel vrouwen maken er inmiddels ook gebruik van. De keren dat ik een onvoldoende gaf en een meisje op een manier verhaal kwam halen waarbij ze wel degelijk bewust is van de charme die ze inzet zijn ook legio. Het komt zelfs voor dat ze op je bureau gaan zitten in een kort rokje of voorover buigen met een decolleté. Ongetwijfeld zijn er ook genoeg mannelijke docenten die daar gevoelig voor zijn. Ik ben daar inmiddels wel een beetje klaar mee, maar ben ook al van middelbare leeftijd. Een jonge docent van een jaar of 25 die met studentes te maken krijgt van 18-21... tja... die seksuele spanning zal er altijd zijn.

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Zo Jan 16, 2022 13:08 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


Royy schreef:
Ik heb Ali B nooit gemogen.

Ik moet geen enkele van die omhooggevallen kwallen.
Ik hoop dat dit de ondergang van Borsato en B gaat worden. Dan zijn we in ieder geval op radio en tv van hun bagger af.

Cliff schreef:
...Het was godzijdank een andere tijd dan nu. Want als er toen #MeToo had bestaan, waren we allemaal de lul geweest, dat kan ik je wel vertellen!.

Dat kan hij wel roepen, maar die perverse prins Andrew is nu toch echt de lul, ondanks dat het lang geleden is en ondanks dat hij van adel (dus onschendbaar) is...

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Jan 16, 2022 16:32 Plaats reactie Reageer met quote
Blens
   
 


Weinig verrassend.

_________________
Laatst bijgewerkt door Blensk op di 22 jan 1963, 22:00, in het totaal 1 keer bewerkt
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Jan 16, 2022 16:42 Plaats reactie Reageer met quote
estudiant
   
 


Tedje van Es schreef:
Royy schreef:
Ik heb Ali B nooit gemogen.

Ik moet geen enkele van die omhooggevallen kwallen.


Tja..... Rolling Eyes


Quote:
Dat kan hij wel roepen, maar die perverse prins Andrew is nu toch echt de lul, ondanks dat het lang geleden is en ondanks dat hij van adel (dus onschendbaar) is...


Hij is de klos, gaat hem zeer veel geld kosten.
Hij is trouwens helemaal niet "dus onschendbaar" ondanks dat hij van adel is.

_________________
Gehoorzaamheid zonder vrijheid is slavernij, vrijheid zonder gehoorzaamheid is chaos.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
  Weerwoord forum index » Politiek Theorie en Filosofie
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 1  

  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.