Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Immigratie en Integratie » Asielzoekers in Nederland en EU (samengevoegd topic) Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 211, 212, 213, 214  Volgende
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
BerichtGeplaatst: Zo Jan 16, 2022 11:34 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Wat blijkt? Er is helemaal geen bevoegdheid om gemeenten de opvang van asieleisers door de strot heen te kunnen douwen.

Goed voor het herstel van het vertrouwen hè Rutte.

Broekers-Knol kon gemeenten helemaal niet verplichten asielzoekers op te vangen
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5280060/gemeenten-verplichten-asielzoekers-opvangen-broekers-knol

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Jan 16, 2022 11:39 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Wat ons wordt voorgewend: Ze zijn zo zielig en we zijn moreel verplicht ze te moeten helpen. En we hebben ze nodig. We hebben ze nodig.


My ass! We moeten hier gewoon helemaal geen asielimmigranten willen. Ze kosten ons alleen maar geld en we krijgen er alleen maar ellende voor terug. Nu dit weer:

Azc-bewoner (19) steelt van oud vrouwtje en jongen in rolstoel: ’Stuk voor stuk kwetsbare slachtoffers’
https://www.telegraaf.nl/nieuws/704151816/azc-bewoner-19-steelt-van-oud-vrouwtje-en-jongen-in-rolstoel-stuk-voor-stuk-kwetsbare-slachtoffers

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Jan 16, 2022 13:19 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


Het is net als het dierenasiel: je krijgt de probleemhond van een ander...

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Feb 01, 2022 12:56 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


En ja hoor...Bewoner azc in Sweikhuizen verwondt twee medewerkers met hete olie

Twee medewerksters van een asielzoekerscentrum in Sweikhuizen (Limburg) zijn donderdag ernstig gewond geraakt doordat een bewoner hen toetakelde met hete olie. De vrouwen zijn naar een ziekenhuis gebracht, meldt de politie, die een onderzoek is gestart.

Waarom de bewoner de slachtoffers met olie verwondde, is nog niet duidelijk. Evenmin is bekend hoe de verdachte aan de olie kwam. Een traumahelikopter werd opgeroepen vanwege het incident. Volgens een politiewoordvoerder zijn de vrouwen vermoedelijk naar een brandwondencentrum in Aken gebracht, net over de grens.


Bron

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Feb 01, 2022 12:59 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Asielzoekerscentrum in Budel moet nú weg, vindt merendeel gemeenteraad

De gemeente Cranendonck is helemaal klaar met het azc in de gemeente. De maat is vol. Na zes steekpartijen in slechts drie maanden vindt een meerderheid van de gemeenteraad dat het centrum zo snel mogelijk weg moet. Het gebied rond het azc is donderdag tevens aangewezen als veiligheidsrisicogebied.

De gemeente kan niet zomaar afscheid nemen van het azc. Het contract tussen de gemeente en het azc loopt namelijk tot 1 juli 2024. En afspraak is afspraak. "Normaal gesproken heb je dat gewoon na te komen, maar dit is een uitzondering", vertelt Carry van Rooij. Zijn partij Echte Lokale Aandacht Nu (ELAN) is altijd al tegenstander van het azc in de Nassau-Dietz Kazerne.

"Kansloze asielzoekers zwerven door de dorpen, stelen uit winkels, vallen meisjes lastig en gebruiken veel alcohol en drugs", zegt hij. Daarmee doelt Van Rooij op zogeheten 'veiligelanders'. Bewoners die doen alsof ze uit een onveilig gebied komen, zoals Algerije, maar komen daar niet echt vandaan. Zij zijn dus geen echte asielzoekers en veroorzaken de meeste overlast.

Draagvlak

Inmiddels ziet hij ook bij andere partijen het draagvlak afnemen. Dit komt onder meer door een recente reeks steekpartijen in het azc. "Ik denk toch dat de verkiezingen hier ook wel invloed op hebben", zegt hij hierover. "Maar ik ben blij dat ook andere partijen het licht zien."

Een van de raadsleden die zijn mening over de opvang bijstelde, is Jordy Drieman. Hij is fractievoorzitter van de VVD in Cranendonck. "In 2021 hebben we als VVD ons vertrouwen opgezegd in het COA. De problemen worden steeds groter en er komt maar geen oplossing voor. Ondertussen stapelen de misdrijven zich op."

Paniekvoetbal

Maar dat er een meerderheid in de gemeenteraad zich tegen het AZC heeft gekeerd, betekent niet dat het draagvlak volledig is verdwenen. "Dat is paniekvoetbal", reageert Pro6-lijsttrekker Bart Kraaijvanger. "Ik heb geen oplossing klaar liggen, maar het is mij te voorbarig om meteen het hele centrum op te doeken."

Volgens Kraaijvanger is het een kleine groep asielzoekers die gewelddadig gedrag vertoont en zo bijdraagt aan het slechte imago. "Dat betekent dus niet dat je geen mensen meer op moet vangen, maar dat je moet voorkomen dat die daders verder hun gang kunnen gaan."

Wel zijn alle partijen er over eens dat er iets moet gebeuren aan de situatie rondom het azc. Het college van B en W heeft gezegd dat ze ermee aan de slag gaan en heeft juristen opdracht gegeven om het verzoek te onderzoeken.

Minder asielzoekers

Een van de scenario's die daarbij op tafel ligt, is het idee om een minder grote groep op te vangen in de voormalige kazerne. Een aantal jaar geleden was er in Budel-Dorplein namelijk al een kleiner azc, met tussen de 250 en 300 bewoners. "Dat ging veel beter, toen probeerden bewoners nog te integreren in onze gemeente", vertel Van Ooij erover. "De kinderen zaten op onze basisscholen en ze kwamen zelfs mee carnaval vieren."

De VVD denkt alleen niet dat het opvangen van minder asielzoekers de oplossing is. "De dorpen zijn toe aan rust, dus ik denk dat we helemaal moeten stoppen met het azc", reageert Drieman.

Noodverordening én veiligheidsrisicogebied
Sinds dinsdag is er een noodverordening in de gemeente Cranendonck, waardoor mensen in en om het azc niets bij zich mogen hebben waarmee ze iemand kunnen verwonden. De maatregel geldt tot midden februari en is bedoeld om nog meer geweldsdelicten te voorkomen.

Het gebied rondom het azc is donderdag ook aangewezen als veiligheidsrisicogebied. Dat houdt in dat de politie binnen dat gebied preventief mag fouilleren. Dit besluit is genomen na overleg tussen het Openbaar Ministerie, burgemeester Roland van Kessel en de politie.

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Feb 01, 2022 13:01 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


Laat het maar naar Amsterdam verhuizen. Daar zijn ze dol op multiculturele parels.

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Mrt 29, 2022 12:00 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Gerard de Boer schreef:
Complete nieuwbouwwijk met 64 woningen voor asielzoekers in het Friese Burgum. Voorzien van warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. Opgebracht door de Nederlandse belastingbetaler, waaronder de vele woningzoekenden die al jaren op de wachtlijst staan.
@geertwilderspvv

https://twitter.com/Gerard1945X/status/1507641325167988741

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Apr 15, 2022 3:31 Plaats reactie Reageer met quote
Natubico
   
 


VK gaat asielzoekers naar Rwanda sturen in afwachting aanvraag

https://nos.nl/artikel/2425113-vk-gaat-asielzoekers-naar-rwanda-sturen-in-afwachting-aanvraag

"Met het proefproject in Rwanda probeert de regering de belofte dat Brexit de controle over de Britse grenzen zou betekenen alsnog in te lossen. Vorig jaar staken 28.526 mensen het Engelse Kanaal over in kleine bootjes. Dit jaar kwamen daar 4578 bij. Gisteren maakten ongeveer 600 mensen de oversteek en Johnson gaat vandaag zeggen dat dit binnen enkele weken gaat oplopen naar 1000 per dag".

-------------------

"Maar er zijn veel praktische vragen: wat gebeurt er met mensen van wie een aanvraag wordt afgewezen, blijven die in Rwanda?"

Denk van niet.
Die zullen wel gewoon weer terug naar hun eigen land moeten.
Alleen degenen die asiel krijgen zullen wel op kosten van Engeland in Rwanda mogen blijven.
Lijkt 'n prima initiatief.
Eindelijk opvang in de eigen regio of in elk geval het eigen klimaat.

_________________
"As long as there are slaughterhouses there wil be battlefields" (Tolstoy)
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Apr 28, 2022 8:56 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Van immigratie krijg je overbevolking en daar staan we in dit land niet op te wachten. In 1995 zongen we nog over 15 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde...


_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Apr 28, 2022 13:55 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


Tellen asielzoekers bij de bevolking? Dat wist ik niet.

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Jun 01, 2022 3:09 Plaats reactie Reageer met quote
Natubico
   
 


https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2022/17/daling-aantal-asielzoekers-en-nareizigers-begin-2022

Zo te zien vormen de Syriers al 'n aantal jaren verreweg het grootste deel van de asielaanvragers in Nl.
En dan te bedenken dat die al 'n opvang hebben in hun eigen regio, te weten Turkije.
Tja, als zo'n vluchtelingenkamp daar niet luxueus genoeg is, dan vluchten ze uit het vluchtelingenkamp naar 'n land als Nl, waar hen zo'n beetje alles wat ze zich maar wensen wordt toegestopt.

Het resultaat is dat dit land inmiddels dermate overvol is, de woningnood dermate groot, en de algemene veiligheid dermate verkleind, dat de echte Nederlanders er zo langzamerhand over mogen beginnen te denken om te vluchten naar andere landen en daar asiel aan te vragen omdat de leefsituatie in hun eigen land welhaast niet meer te harden is.

_________________
"As long as there are slaughterhouses there wil be battlefields" (Tolstoy)
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Jun 20, 2022 13:14 Plaats reactie Reageer met quote
Natubico
   
 


Natubico schreef:
VK gaat asielzoekers naar Rwanda sturen in afwachting aanvraag

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/06/14/repatrieringsvlucht-naar-rwanda-gaat-niet-door/

"Met het proefproject in Rwanda probeert de regering de belofte dat Brexit de controle over de Britse grenzen zou betekenen alsnog in te lossen. Vorig jaar staken 28.526 mensen het Engelse Kanaal over in kleine bootjes. Dit jaar kwamen daar 4578 bij. Gisteren maakten ongeveer 600 mensen de oversteek en Johnson gaat vandaag zeggen dat dit binnen enkele weken gaat oplopen naar 1000 per dag".

-------------------

"Maar er zijn veel praktische vragen: wat gebeurt er met mensen van wie een aanvraag wordt afgewezen, blijven die in Rwanda?"

Denk van niet.
Die zullen wel gewoon weer terug naar hun eigen land moeten.
Alleen degenen die asiel krijgen zullen wel op kosten van Engeland in Rwanda mogen blijven.
Lijkt 'n prima initiatief.
Eindelijk opvang in de eigen regio of in elk geval het eigen klimaat.

Vlucht die asielzoekers van Verenigd Koninkrijk naar Rwanda zou brengen, op laatste moment geannuleerd

https://nos.nl/artikel/2425113-vk-gaat-asielzoekers-naar-rwanda-sturen-in-afwachting-aanvraag

"De Britse regering heeft de afgelopen avond dan toch geen asielzoekers overgevlogen naar het Oost-Afrikaanse land Rwanda. Dat heeft het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken laten weten. Eerder had een rechtbank in Londen geoordeeld dat de uitzetting kon, maar het Europees Hof voor de Rechten van de Mens heeft de uitwijzing nog tegengehouden".

Strikt genomen hoeven regeringen zich bij het uitvoeren van hun op nationale wetten gebaseerde beleid niets aan te trekken van uitspraken die het EHRM (Europees Hof voor de Rechten van de Mens) allemaal doet.
Wanneer in andere landen hetzelfde stelsel geldt als de Trias Politica die in Nederland geldt, dan heeft de rechterlijke macht geen bevoegdheid om democratisch tot stand gekomen wetten en dus ook het op die wetten gebaseerde beleid te ontkrachten.
Het kan er wel kritiek op uitoefenen, maar die is dan veelal politiek van aard en dus gebaseerd op opvattingen aangaande rekbare begrippen (zoals "redelijkheid" en "de principes van het rechtssysteem") die bij 'n andere politieke richting evenzogoed anders kunnen luiden.

Nou is er in de Nederlandse Grondwet (en waarschijnlijk ook in die van de meeste andere Europese landen) wel 'n bepaling (Art.94) die stelt: "Binnen het Koninkrijk geldende wettelijke voorschriften vinden geen toepassing, indien deze toepassing niet verenigbaar is met een ieder verbindende bepalingen van verdragen en van besluiten van volkenrechtelijke organisaties."

En die bepaling wordt nogal 'ns beschouwd als 'n reden waarom het EHRM nationale wetten kan ontkrachten door te wijzen op bepalingen in het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) die daarmee onverenigbaar zijn, maar daarbij wordt dan uit het oog verloren dat het genoemde Art. 94 van de grondwet wel voorrang geeft aan eenieder verbindende bepalingen van verdragen en besluiten van volkenrechtelijke organisaties (zoals dus het EVRM), maar dat EVRM geen eenieder verbindende bepalingen bevat, doch slechts bepalingen die de overheden van Europese landen verbinden en wel in dezelfde zin als de Grondwet hier te lande, die slechts regelt welke de verplichtingen zijn van de overheid ten opzichte van de burgers.

"Eenieder verbindende bepalingen" zijn daarentegen bepalingen die alle burgers rechtstreeks verbinden en waaraan dezen zich dus moeten houden.
Dat is dan bijvoorbeeld de regeling waarbij door 'n Europese oganisatie is bepaald hoe kinderen in de auto vervoerd moeten worden (te weten in 'n kinderzitje).
Wanneer de nationale wet van 'n lidstaat dit anders heeft voorgeschreven, dan houdt de voorrang van de internationale wet in dat in zo'n geval de Europese bepaling dienaangaande geldt en niet de nationale.

_________________
"As long as there are slaughterhouses there wil be battlefields" (Tolstoy)
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Jun 29, 2022 17:53 Plaats reactie Reageer met quote
Joost Bakker
   
 


https://www.telegraaf.nl/nieuws/1305167514/weer-gerommel-met-cijfers-asielcriminaliteit-incidenten-onder-het-tapijt-geveegd

Het keiharde liegen en onder de tapijt schuiven en manipuleren van D66 en de VVD inzaken fake vluchtelingen
die misdaden plegen tegen onschuldige Nederlanders gaat gewoon door.

De overheid heeft misdaden opeens onder ''incidenten'' geparkeerd om de cijfers lager te doen lijken,

Het is niet alleen een misdaad van de leugen-overheid tegen de vele slachtoffers, maar ook een
signaal dat men het NEderlandse witte volk structureel minacht, een uiting van haat.

Dar zou ieder NEderlander zich aan moeten trekken wanneer die weer in het stemhokje staat.

_________________
Het verschil tussen PvdA, D66, Groen Niks en VVD en de media is gering, zoals het er in een dictatuur aan toegaat.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Jun 29, 2022 23:20 Plaats reactie Reageer met quote
Elisabeth
   
 


Klopt helemaal Joost.
Hier in Portugal woont al een Joost, die mij waarschuwt.

_________________
Never judge history except in the context of the times in which it occurred.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Vr Jul 01, 2022 15:40 Plaats reactie Reageer met quote
Joost Bakker
   
 


https://www.telegraaf.nl/nieuws/1872106436/verkrachting-dreunt-na-in-leiden-meisje-stond-te-huilen

Verkrachting dreunt na in Leiden: Meisje stond te huilen
(en geen enkele witte medemens deed iets, mag niet van Keti Koti drammers).

HEt gaat mij er niet om dat het een zwarte man was, maar dat het zwarte mannen (in Utrecht
en Rotterdam komt dit ook voor) niet door D66 en Groen Links en de VVD benoemd worden...
Enkel witte mannen wordt om het even als Hoolicans weggezet voor veel minder extreme gedragingen.

We noemen deze onrechtvaardigheid in negatieve aandacht jegens witte mensen
ook wel ""bashen'' of gewoon een neo ''liberale'' HAAT en HETZE-PROPAGANDA.

Zij halen boze Nigeriaanse Boko Haram, Burkina Faso, Qatarese, Kogolose analfabete types binnen alsof Jezus is nedergedaald
(al geloven ze nu alleen in hun eigen Politieke goede betaalde betrekkingen.... en in die van hun eigen kinderen).

Dit na jaren van wreed wegkijken en ontkennen van de Marokaamnse meisjes ontvoeringsbendes (die hen als verkrachtingsslaaf
te werk stellen en nogs steeds als wolvenroedels (SICK) rond jeuginstellingen rondjes rijden) ...


Als boze NEderlanders niet hun gerechtvaardigde woede laten blijken zal er NIKs van en voor hen overblijven...
Die fase zijn we nu al in veel opzichten genaderd...

Met het naieve ''geschokt, maar helaas'' maak je je schuldig aan de voortzetting ervan.

_________________
Het verschil tussen PvdA, D66, Groen Niks en VVD en de media is gering, zoals het er in een dictatuur aan toegaat.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Jul 01, 2022 19:31 Plaats reactie Reageer met quote
Pejeka
Gast
   
 


Wat ik niet snap is dit:

Instroom van mensen uit andere landen wordt constant verdedigd met het adagium dat we, vanwege de vergrijzing, jonge mensen nodig hebben. Jonge vákbekwame mensen wel te verstaan, mensen die geschoold zijn in die richtingen waaraan hier een tekort is. Maar als het gaat om toelatingsbeleid, wordt daar helemaal niet naar gekeken. 9 van de 10 mensen die zich in Ter Apel aanmelden, heeft nauwelijks een relevante opleiding om hier in Nederland aan de bak te komen. En dat zien we ook terug in de cijfers, want het overgrote merendeel van de nieuwkomelingen heeft na jaren nog steeds geen werk, of in elk geval geen werk waar ze de eigen broek mee kunnen ophouden, het merendeel leunt op het vangnet van sociale uitkeringen en toeslagen, en het uitzicht is ook dat ze dat waarschijnlijk levenslang zullen blijven doen, zónder ooit iets bijgedragen te hebben. Niettemin vindt Den Haag het nog steeds belangrijk de deuren wijd open te zetten voor deze mensen, Ter Apel overstroomt, kan de vloed niet meer aan, en wat er ná Ter Apel met deze mensen moet gebeuren, weet geen mens, laat staan de politiek. Daar is totaal geen visie op. Want hoe moeten deze mensen doorstromen naar een woning als zelfs een Nederlander die al 12 jaar staat ingeschreven, nog steeds geen uitzicht heeft op een woning? Wie gaat het betalen, al die mensen die erbij komen en grotendeels afhankelijk zullen blijven van het sociale vangnet? Men moppert op de ouderen, die "te duur" zouden zijn, ouderen, die wél vaak 40-45 jaar hebben gewerkt en bijgedragen aan alle voorzieningen. Maar mopperen op het feit dat er steeds meer mensen binnen komen die nóóit iets hebben bijgedragen, dat waarschijnlijk ook niet zullen gaan doen, maar wél profiteren van onze voorzieningen, is dan opeens onbespreekbaar.

Wanneer krijgen we daar eens een visie op?
BerichtGeplaatst: Ma Jul 04, 2022 8:33 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


Pejeka schreef:
Wanneer krijgen we daar eens een visie op?

Dat gaan we nooit krijgen. Het asielbeleid is één grote leugen.

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Jul 13, 2022 10:24 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


Quote:
De gemeente Utrecht stelt vanaf 1 augustus de meeste vrijgekomen sociale huurwoningen zes weken lang uitsluitend beschikbaar voor vluchtelingen met een verblijfsvergunning die op een huis wachten. Op die manier wil het college de meeste van de 490 statushouders die in de wachtrij staan in één keer huisvesten. Het gaat alles bij elkaar om ongeveer 230 woningen....

...De Utrechtse wethouder Streefland van Asiel en Integratie vindt dat statushouders, net als ieder ander die op zoek is naar een woning, de kans moet krijgen op een eigen plek. "Dat we nu kiezen voor deze snelle en onorthodoxe ingreep, geeft aan hoe groot de asiel- en de wooncrisis zijn. We zullen richting een duurzame oplossing moeten gaan en niet iedere keer een gymzaal of de Jaarbeurs vrijmaken. We hebben geen keus en we zullen ook moeten, maar dat willen we ook."


https://nos.nl/artikel/2436483-utrechtse-sociale-huurwoningen-zes-weken-lang-met-voorrang-naar-statushouders

En wat doen we voor de Nederlandse mensen die al jaren op de wachtlijst staan? Het moet toch echt niet gekker worden in dit ,land!

Trouwens, een wethouder van Asiel en Integratie? Bestaat dat echt? Belachelijk!

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Jul 26, 2022 12:41 Plaats reactie Reageer met quote
Natubico
   
 


Vandaag in het nieuws:

"Hulporganisaties hebben premier Rutte
in een brandbrief opgeroepen de regie
te nemen in de asielcrisis.Onder meer
VN-Vluchtelingenorganisatie UNHCR,het
Nederlandse Rode Kruis en Unicef
schrijven dat de premier als leider van
het kabinet het verschil kan maken.

Zo zou Rutte met spoed een voorgenomen
wet in moeten voeren,waarmee gemeenten
verplicht kunnen worden opvanglocaties
beschikbaar te stellen.Verder pleiten
de organisaties ervoor kwetsbare mensen
en kinderen met voorrang door te
plaatsen naar locaties.

De organisaties bestrijden "het beeld"
dat de asielcrisis onoplosbaar is".


----------

Tuurlijk is die crisis oplosbaar.
Geef die gasten uit gebieden waar ze liever geen voorbehoedsmiddelen gebruiken hier de wapens van ons leger, zodat ze daarmee de mensen van hier uit hun huis kunnen verdrijven en dat inpikken.

Opgelost toch?

Want dat leger, daar hebben we hier toch niets meer aan.
De militairen van vreemde mogendheden komen massaal onze grens over door zich als zielige asielzoeker voor te doen en ja, de douane en het leger gaan er prompt voor opzij, waarna de invasiemacht via Ter Apel in de watten wordt gelegd en nog maar hoeft te wachten op het moment dat ze hier groot genoeg is, alvorens zich als echte onderdrukkende of misschien wel vernietigende overheersers te gaan gedragen.

_________________
"As long as there are slaughterhouses there wil be battlefields" (Tolstoy)
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Jul 26, 2022 23:21 Plaats reactie Reageer met quote
Elisabeth
   
 


Tedje van Es schreef:
Quote:
De gemeente Utrecht stelt vanaf 1 augustus de meeste vrijgekomen sociale huurwoningen zes weken lang uitsluitend beschikbaar voor vluchtelingen met een verblijfsvergunning die op een huis wachten. Op die manier wil het college de meeste van de 490 statushouders die in de wachtrij staan in één keer huisvesten. Het gaat alles bij elkaar om ongeveer 230 woningen....

...De Utrechtse wethouder Streefland van Asiel en Integratie vindt dat statushouders, net als ieder ander die op zoek is naar een woning, de kans moet krijgen op een eigen plek. "Dat we nu kiezen voor deze snelle en onorthodoxe ingreep, geeft aan hoe groot de asiel- en de wooncrisis zijn. We zullen richting een duurzame oplossing moeten gaan en niet iedere keer een gymzaal of de Jaarbeurs vrijmaken. We hebben geen keus en we zullen ook moeten, maar dat willen we ook."


https://nos.nl/artikel/2436483-utrechtse-sociale-huurwoningen-zes-weken-lang-met-voorrang-naar-statushouders

En wat doen we voor de Nederlandse mensen die al jaren op de wachtlijst staan? Het moet toch echt niet gekker worden in dit ,land!

Trouwens, een wethouder van Asiel en Integratie? Bestaat dat echt? Belachelijk!

Abnormaal Tedje.
In 1982, ging ik met mijn Rhodesische vriend naar Nederland. (Zimbabwe paspoort)
Hij had een visum voor Nederland, België en Luxemburg.
We gingen, met mijn ouders naar Aken en op de terugweg, aangehouden door Duitsland.
We moesten naar Bonn rijden voor een visum, maar mijn vader heeft zich eruit gepraat, want we waren op de terugweg naar België.
In 1983 hebben we een rondreis gemaakt per trein.
Visum Benelux, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk.

In 1984 naar Nederland en hij had een visum voor 3 maanden, verlengd maar toen zei de Vreemdelingen politie dat we moesten trouwen.
Anders werd hij er uitgezet...... We moesten trouwen....hebben dat gedaan.

Nederland is knettergek, toen ook al.
Mijn man is casino manager geweest in Holiday Inn Casino, de Montclair.

https://montclair.co.zw/

Maar hij werd niet aangenomen bij Holland Casino, die toen begon.
Hij moest de opleiding opnieuw doen???? Internationaal zijn alle casino opleidingen, hetzelfde....behalve in Nederland.
Hij was een 5 handige dealer: Black Jack, Roulette, Puntu Banco, Chemin de Fer en Poker.
Opgeklommen via het bedrijf naar Inspecteur, Pitt Boss, vice manager - manager.
Ik stelde voor om een tafel test te doen.....hij was 32 dus 2 jaar te oud????
In Holland Casino Amsterdam, werd de Manager, de dochter van een politicus die economie in Groningen heeft gestudeerd.
De eerste 2 jaar heeft dit casino op verlies gedraaid.....want er waren alleen buitenlandse croupiers, die wisten dat "het management", niets wist van de vloer.

Twee dagen later had mijn man een baan bij een illegaal Chinees casino.
Tja..... dat is Nederland en de gokkers waren Surinamers, Marokkanen, Turken.

_________________
Never judge history except in the context of the times in which it occurred.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Wo Jul 27, 2022 12:11 Plaats reactie Reageer met quote
Poendert
   
 


Boosoog schreef:
Citaat

Ook asielzoekers met een verblijfsvergunning die op zoek zijn naar een woning krijgen voorrang.
�Zij worden door de rijksoverheid over het hele land verdeeld�, zegt Schenkel.Bron:

http://www.omroepwest.nl/nieuws/06-05-2014/waarom-duindorpers-geen-voorrang-krijgen-bij-het-huren-van-een-woning-en-meer-antw


Dan las ik dat volgens het CPU in de eerste drie maanden van 2022, 52,6 duizend buitenlanders Nederland extra zijn binnengekomen.
Denkt werkelijk een Deugend Links, of Rechtsmens dat zoiets voor ons als minilandje(Dan wil ik het nog niet eens over wolven, bevers of de verdere zogenaamde natuur hebben.) is dat vol te houden en te betalen.
Dan wil ik het nog niet eens over de ruimte hebben.(al gooi je er estra miljoenen tegenaan, ons grondgebied wordt er niet groter door)
Als je hier over nadenkt maakt het niks uit of je Links of Rechts bent. Alleen of je je verstand kunt of wilt gebruiken.
(en houd er ook rekening mee dat bv de grutto of de kievit hier alleen voorkomt omdat we weilanden voor ons vee hebben.
Ik stel mevrouw van de Plas voor als broodnodige vervanger van Rutte, en Wilders maken we minister van immigratie.

_________________
Milieu-activisme. Harten van goud, en hersens van havermout.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Aug 09, 2022 22:31 Plaats reactie Reageer met quote
Natubico
   
 


Poendert schreef:

(en houd er ook rekening mee dat bv de grutto of de kievit hier alleen voorkomt omdat we weilanden voor ons vee hebben.
Ik stel mevrouw van de Plas voor als broodnodige vervanger van Rutte, en Wilders maken we minister van immigratie.

Sta er zelf ook van te kijken dat deze regering maar bezig blijft om er meer en meer asielzoekers in te pompen en nu zelfs van plan is om gemeenten te dwingen bepaalde gebouwen aan te passen om ook daar van die ongenode gasten in onder te brengen.
Zeker ook nu er op allerlei gebieden schaarste aan het ontstaan is, kan men zich moeilijk indenken dat 't verantwoord is om het bevolkingsaantal dat door de bevolking zelf al sinds lang niet meer groter gemaakt wordt, toch nog almaar verder te doen groeien.
En dan wel voornamelijk met elementen die hier van nature in de verste verte niet thuishoren en daarom nog 'ns extra veel energie gaan verbruiken (a.o. voor verwarming) en overige uitstoot gaan veroorzaken doordat ze zich vrijwel uitsluitend gemotoriseerd verplaatsen en vaak grote gezinnen erop na gaan houden.
Dit alles terwijl de mondiale overbevolking nu al catastrofaal aan het worden is.
Op die manier worden hoognoodzakelijke correcties van de mondiale bevolkingsgroei (met name ook door intern of oorlogsgeweld, dat veelal aan de orde komt wanneer meer natuurlijke correcties door ziekte of voedselgebrek al gefrustreerd zijn door menselijk ingrijpen) onmogelijk gemaakt.
Zelfs wanneer een en ander gebeurt met het idee dat men dan humaan bezig is, maakt men 'n grote fout, doordat het creeren van deze vluchtmogelijkheid de hele mensheid juist dichter bij de afgrond brengt, die nu al in zicht is door de mondiale overbevolking.
Dat dit uiterst zwaarwegende argument om te stoppen met de hele asielopvang van niet-Europeanen in 'n lanfd als Nl kennelijk niet zwaar genoeg weegt, en men zich derhalve genoodzaakt acht om hiermee door te blijven gaan ondanks dat 't het eigen voortbestaan alsmaar verder in gevaar brengt, kan naar ondergetekendes mening niet anders te verklaren zijn dan dat men intuitief aanvoelt dat men 'n dergelijke straf verdient en wel doordat men er zelf 'n gedragspatroon op na houdt dat de natuur oftewel het leven op velerlei manieren in grove mate bruuskeert.
Inderdaad, met name ook 'n land als Nl leunt in economisch opzicht nogal zwaar op natuurvijandige activiteiten zoals veeteelt, beroepsvisserij, en transport.
Ook met het doorsnee voedingspatroon is 't al niet veel anders gesteld.
In wezen zou men derhalve kunnen zeggen dat er met dit aslielbeleid sprake is van 'n zichzelf straffen en zelfs vragen om door vreemde elementen onderworpen te worden en eventueel zelfs van de kaart geveegd.

Als een van de weinige uiterst natuurvriendelijke uitzonderingen kan men deze ontwikkeling nagenoeg alleen maar meewarig gadeslaan in de verwachting dat men zelf geen zulke straf verdient en dus ook niet krijgen zal.
Dat neemt niet weg dat men er wel sterk de voorkeur aan zou geven wanneer de anderen ook ervoor zouden zorgen dat ze geen zulke straf verdienen, zodat ze zich niet meer genoodzaakt voelen om iets te blijven stimuleren dat hen zelf hun levenskwaliteit of zelfs de kop kan gaan kosten.
Per slot van rekening is 't nooit leuk wanneer men z'n rasgenoten massaal hun eigen graf ziet graven enkel en alleen omdat ze zich niet voldoende bewust zijn van de fouten in hun gedragspatroon.

_________________
"As long as there are slaughterhouses there wil be battlefields" (Tolstoy)
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Aug 10, 2022 18:22 Plaats reactie Reageer met quote
Pejeka
Gast
   
 


Elisabeth schreef:
Tedje van Es schreef:
Quote:
De gemeente Utrecht stelt vanaf 1 augustus de meeste vrijgekomen sociale huurwoningen zes weken lang uitsluitend beschikbaar voor vluchtelingen met een verblijfsvergunning die op een huis wachten. Op die manier wil het college de meeste van de 490 statushouders die in de wachtrij staan in één keer huisvesten. Het gaat alles bij elkaar om ongeveer 230 woningen....

...De Utrechtse wethouder Streefland van Asiel en Integratie vindt dat statushouders, net als ieder ander die op zoek is naar een woning, de kans moet krijgen op een eigen plek. "Dat we nu kiezen voor deze snelle en onorthodoxe ingreep, geeft aan hoe groot de asiel- en de wooncrisis zijn. We zullen richting een duurzame oplossing moeten gaan en niet iedere keer een gymzaal of de Jaarbeurs vrijmaken. We hebben geen keus en we zullen ook moeten, maar dat willen we ook."


https://nos.nl/artikel/2436483-utrechtse-sociale-huurwoningen-zes-weken-lang-met-voorrang-naar-statushouders

En wat doen we voor de Nederlandse mensen die al jaren op de wachtlijst staan? Het moet toch echt niet gekker worden in dit ,land!

Trouwens, een wethouder van Asiel en Integratie? Bestaat dat echt? Belachelijk!

Abnormaal Tedje.
In 1982, ging ik met mijn Rhodesische vriend naar Nederland. (Zimbabwe paspoort)
Hij had een visum voor Nederland, België en Luxemburg.
We gingen, met mijn ouders naar Aken en op de terugweg, aangehouden door Duitsland.
We moesten naar Bonn rijden voor een visum, maar mijn vader heeft zich eruit gepraat, want we waren op de terugweg naar België.
In 1983 hebben we een rondreis gemaakt per trein.
Visum Benelux, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk.

In 1984 naar Nederland en hij had een visum voor 3 maanden, verlengd maar toen zei de Vreemdelingen politie dat we moesten trouwen.
Anders werd hij er uitgezet...... We moesten trouwen....hebben dat gedaan.

Nederland is knettergek, toen ook al.
Mijn man is casino manager geweest in Holiday Inn Casino, de Montclair.

https://montclair.co.zw/

Maar hij werd niet aangenomen bij Holland Casino, die toen begon.
Hij moest de opleiding opnieuw doen???? Internationaal zijn alle casino opleidingen, hetzelfde....behalve in Nederland.
Hij was een 5 handige dealer: Black Jack, Roulette, Puntu Banco, Chemin de Fer en Poker.
Opgeklommen via het bedrijf naar Inspecteur, Pitt Boss, vice manager - manager.
Ik stelde voor om een tafel test te doen.....hij was 32 dus 2 jaar te oud????
In Holland Casino Amsterdam, werd de Manager, de dochter van een politicus die economie in Groningen heeft gestudeerd.
De eerste 2 jaar heeft dit casino op verlies gedraaid.....want er waren alleen buitenlandse croupiers, die wisten dat "het management", niets wist van de vloer.

Twee dagen later had mijn man een baan bij een illegaal Chinees casino.
Tja..... dat is Nederland en de gokkers waren Surinamers, Marokkanen, Turken.


Maar... waarom ben jij dan niet met je man/vriend gewoon in Rhodesië of Zimbabwe gaan wonen? Waarom moet het verkeer altijd eenzijdig richting Europa? Jij had je vriend lief, hij had hier een tijdelijk visum, en als je écht met hem de huwelijkse staat had willen vestigen, had je dat toch ook in Afrika kunnen doen? Waarom dan gekunsteld iets regelen waardoor hij in Europa mag blijven?
BerichtGeplaatst: Do Aug 25, 2022 16:18 Plaats reactie Reageer met quote
Natubico
   
 


Vandaag in het nieuws:

Het kabinet is naarstig op zoek naar
extra opvangplekken.Dat moet ertoe
leiden dat morgen het terrein voor het
aanmeldcentrum in Ter Apel ontruimd is.

Vannacht hebben opnieuw 700 mensen
buiten geslapen.De burgemeester van
Groningen wil dat er vanaf morgen geen
mensen meer buiten slapen.Volgens
minister Yesilgöz van Justitie kijkt
het kabinet wat er vandaag en morgen
aan opvang geregeld kan worden.

Artsen zonder Grenzen is met een team
in Ter Apel om basisgezondheidszorg te
leveren.Twee mannen zijn door AzG met
spoed naar het ziekenhuis gestuurd.Een
van hen had hartproblemen.


Denk dat de problemen eenvoudig zijn op te lossen door de vele Syriers die zich hier voor asiel melden
simpelweg terug te brengen naar de opvang die ze al hebben in Turkije, maar die hen kennelijk niet luxe genoeg is.

(Mooi trouwens dat ze hier dan nu buiten moeten slapen).

_________________
"As long as there are slaughterhouses there wil be battlefields" (Tolstoy)
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Aug 25, 2022 16:38 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


https://nos.nl/artikel/2441929-geschokte-reacties-in-den-haag-op-dood-baby-ter-apel-inspecties-doen-onderzoek

Vreselijk, maar daar kun je op gaan zitten wachten, Ook wil ik nou eindelijk wel eens weten welke nationaliteit die baby heeft. Dat moet na 24 uur toch wel duidelijk zijn.

Wij kunnen de wereld niet redden. Vol=vol.

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
  Weerwoord forum index » Immigratie en Integratie
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 212 van 214  
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 211, 212, 213, 214  Volgende
  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.