Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Buitenland » Uitbraak coronavirus [deel 2] Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 159, 160, 161  Volgende
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
BerichtGeplaatst: Ma Sep 20, 2021 8:28 Plaats reactie Reageer met quote
Cliox
   
 


Elisabeth schreef:
https://ejbron.wordpress.com/2021/09/18/long-read-must-read-het-covid-19-project-verplichte-vaccinaties-en-totale-controle/

De “vaccins” zijn geen vaccins

Een vaccin moet verhinderen dat iemand ziek wordt en de verspreiding van infectie stoppen. Het “vaccin” doet geen van beide. Daarom kan het beter prik of injectie worden genoemd. Een vaccin is een preparaat met verzwakte of gedode ziektekiemen of met een bacterieproduct als bescherming tegen allerlei infectieziekten. Het immuunsysteem wordt erdoor versterkt. Na toevoeging van noodzakelijke ingrediënten wordt het vaccin intensief onderzocht op effectiviteit en veiligheid, eerst in het laboratorium, dan op proefdieren en vervolgens op gezonde proefpersonen. Er gaan meestal tien of meer jaren overheen voordat het definitief goedgekeurd kan worden. Dr. Sherri Tenpenny maakte duidelijk dat de gebruikte Covid-vaccins juist iemands immuunsysteem verwoesten.


Herhaling van zetten.
Mij een raadsel waarom je dit blijft aanvoeren zonder te reageren op de tegenargumenten.
Mijn tegenargumenten onderbouwd door medische wetenschap op basis van studies vind je in dit topic.
Succes ermee.

Quote:
https://www.frontnieuws.com/na-de-genocide-zullen-er-genoeg-vaccin-overlevenden-zijn-om-de-beschaving-weer-op-te-bouwen/


Over Frontnieuws 1
Over Frontnieuws 2


Quote:
De vaccinholocaust begint nu wereldwijd massale slachtoffers te maken, met post-vaccin sterfgevallen die de pan uit rijzen in Amerika en vele andere naties. Recente VAERS-gegevens onthullen 70 sterfgevallen per dag onder gevaccineerde Amerikanen, en betrouwbare projecties van de VAERS-rapportage vereisen dat we dit met ongeveer 40 vermenigvuldigen om tot reële getallen te komen. Dit brengt het aantal dagelijkse sterfgevallen als gevolg van vaccins op 2.800 in de Verenigde Staten alleen al, bericht Mike Adams.


Funeral Directer John O'Looney Blows the Whistle on Covid
Watch

https://www.bitchute.com/video/qQggCeoNOr75/


Angstporno. Waar blijven al de vaccinatiedoden in Nederland dan?
En over VAERS-gegevens is meer dan voldoende geschreven.

_________________
Als je kerngezond en oersterk bent...overleef je dat prikje ook wel.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Sep 20, 2021 8:29 Plaats reactie Reageer met quote
Cliox
   
 


carlos schreef:
Ondertussen in Australië..Er vinden in de hele wereld massale protesten plaats tegen de corona pas. Niet alleen in de landen om ons heen, maar ook verder naar het oosten: Slovenië, Litouwen en dat soort landen, waar ze dit onzalige systeem ook willen invoeren.

Australië is wel zo'n beetje de ground zero van de corona proeftuin geloof ik, nergens gaan ze zo ver om een heel land op te sluiten omwille van een handjevol 'besmettingen'.


Wat is het alternatief?

_________________
Als je kerngezond en oersterk bent...overleef je dat prikje ook wel.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Sep 20, 2021 9:03 Plaats reactie Reageer met quote
Cliox
   
 


Royy schreef:
De feiten zijn dat jongeren nauwelijks worden getroffen door corona. Man, man, man.


Onjuist Royy. Artsen slaan alarm en statistieken laten ons iets anders zien. Dus niet de 60-plusser waar jij over praat. Onbegrijpelijk dat je stug blijft ontkennen dat ook jongeren (en 60-minners) worden getroffen door corona.

Bron: Noorwegen: Meer dan de helft van de jongeren met milde coronaklachten krijgt long covid
Bron: Jongeren lopen reëel risico op long covid, ook na milde infectie'
Bron: Tienduizenden jonge gezonde mensen gesloopt door corona
Bron: Jonge coronapatienten ziekenhuis door deltavariant

Even los van het feit dat het beeld dynamisch is. Er is maar één factor stabiel en dat is dat het hoofdzakelijk ongevaccineerden in het ziekenhuis liggen.

  "Onder de mensen die met corona worden opgenomen in het ziekenhuis, zijn vooral dertigers en vijftigers, blijkt uit cijfers van stichting NICE. In totaal liggen nu 415 mensen met corona in het ziekenhuis. Dat er relatief veel jongere patiënten in het ziekenhuis belanden, verbaast Marion Koopmans niet. "Daar komen de meeste infecties voor.

  Op dit moment is twee derde van de nieuwe patiënten in het ziekenhuis jonger dan zestig, terwijl dit tijdens de piek in december om een derde ging. De meest logische reden daarvoor is, zegt Koopmans, dat de zestigplussers meer en completer gevaccineerd zijn.

  Van de patiënten jonger dan zestig, zijn het vooral dertigplussers en vijftigplussers die met corona in het ziekenhuis terechtkomen, blijkt uit onderstaande grafiek."
Quote:
Onzin. De zorg loopt vast door ongecontroleerde verspreiding onder risicogroepen.


Maar liefst >90% van de Covid-patiënten die in het ziekenhuis belanden zijn ongevaccineerd. Sommigen hebben een onderliggend probleem, anderen niet, maar één ding hebben de IC-patiënten gemeen: Geen vaccinatie.

Quote:
Het gaat niet om de praktische kant, al zal de handhaving kansloos zijn. Wat gaat de Overheid doen, een horecazaak binnenvallen en ter controle een steekproef van de aanwezigen om QR-codes vragen... wordt lachen denk ik Laughing

T gaat er om dat de Overheid geen enkel recht heeft om dit te doen en dat de effectiviteit ervan niet is aangetoond.


Dat recht hebben zij wel, het leidt een legitiem doel; het borgen van de volksgezondheid. Wat is het alternatief? Onbegrijpelijk dat mensen nog steeds zeuren nu zowat alle maatregelen worden opgeheven. Wat is nu het probleem om een QR-code te tonen? Dat doen we toch al jaren? De lijst met beroepen waar medewerkers een medische geschiktheid moeten tonen is oneindig.

_________________
Als je kerngezond en oersterk bent...overleef je dat prikje ook wel.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Sep 20, 2021 14:56 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Elisabeth schreef:
Dus hoe klein is een virus, een bacterie, een bloedcel, een huidcel, een zoutkorrel, een mier, een ei.
Dan zie je toch duidelijk dat een mondkapje nooit en ten nimmer, een virus kan tegenhouden.

Nonsens !!

Een virusdeeltje is weliswaar zo klein dat het zelfstandig door een mondkapje ZOU kunnen gaan, maar nu komt-ie: virusdeeltjes zweven niet zelfstandig door de lucht. Ze worden vanuit je mond gelanceerd in spraak-, hoest en niesdruppels. Dus hoe verder je adem reikt, hoe meer kans dat je anderen besmet.
Met een mondkapje op komt je adem niet ver !! Probeer maar eens een kaars uit te blazen met een mondkapje op, en beweer dan nog eens dat een mondkapje niet werkt !! En ooit nog spraakdruppels op je gezicht gevoeld van iemand die tegen je spreekt met een mondkapje op? Nee dus !!

Het is al duizend keer uitgelegd, ondanks dat blijf je fake news verspreiden !!

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Sep 20, 2021 15:56 Plaats reactie Reageer met quote
Cliox
   
 


Exact. Op de site van het RIVM staat dit prima uitgelegd.

  Een persoon met COVID-19 maakt in zijn lichaam miljoenen kopieën aan van het virus. Deze kopietjes of deeltjes zitten vooral veel in de longen, maar ook op andere ‘natte’ plekken, zoals je keel of neusholte. Als je bijvoorbeeld schreeuwt, niest of hoest, komen er behalve lucht ook veel druppeltjes uit je longen, keel of neusholte naar buiten. Het virus kan anderen besmetten via deze druppeltjes, vooral door nauw contact op minder dan 1,5 meter. Dit kan door:

  - Inademen van de kleinste druppeltjes
  - Druppeltjes die in je ogen, je neus en mond komen, bijvoorbeeld doordat een besmettelijk persoon niest of hoest
  - Aanraken van je neus, mond en ogen met je handen waarop het SARS-CoV-2 virus aanwezig is.


Bron: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/verspreiding

Wat een mondmasker dus doet is de emissie van aerosols reduceren. Ook hier geldt dat een mondmaskers geen nul-garantie geeft. Het is wel zo dat alle maatregelen cumulatief werken en in het verlengde zorgen voor een beheerste situatie. Net als in je auto. Winterbanden + ABS + rustig rijden bij winterweer + systemen die ingrijpen als je auto van de weg raakt + autogordel + airbags zorgen voor een aanvaardbaar risico bij verkeersdeelname.

_________________
Als je kerngezond en oersterk bent...overleef je dat prikje ook wel.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Sep 20, 2021 20:31 Plaats reactie Reageer met quote
Royy
   
 


Cliox schreef:

Even los van het feit dat het beeld dynamisch is. Er is maar één factor stabiel en dat is dat het hoofdzakelijk ongevaccineerden in het ziekenhuis liggen.


Er liggen hoofdzakelijk risicogroepen in het ziekenhuis.Quote:
Van de patiënten jonger dan zestig, zijn het vooral dertigplussers en vijftigplussers die met corona in het ziekenhuis terechtkomen, blijkt uit onderstaande grafiek."[/list][/i]


Da's natuurlijk logisch, omdat toen die groepen nog nauwelijks volledige gevaccineerd waren, dus de risicogroepen in die leeftijdsgroepen kwamen in t ziekenhuis.Quote:


Maar liefst >90% van de Covid-patiënten die in het ziekenhuis belanden zijn ongevaccineerd. Sommigen hebben een onderliggend probleem, anderen niet, maar één ding hebben de IC-patiënten gemeen: Geen vaccinatie.


Haha. Ok, gedachtenexperiment Cliox. Stel we hebben 100% vaccinatiegraad, wie liggen er dan in het ziekenhuis?

Quote:


Dat recht hebben zij wel, het leidt een legitiem doel; het borgen van de volksgezondheid. Wat is het alternatief? Onbegrijpelijk dat mensen nog steeds zeuren nu zowat alle maatregelen worden opgeheven.


Haha die coronapas komt niet eens uit medische hoek, is gewoon een verzinsel van KPMG....

Geenstijl gaat er in ieder geval lekker hard in.

https://www.geenstijl.nl/5161166/discriminerende-coronapas-is-bedacht-door-kpmg-consultants-en-het-moet-deaud-deaud-deaud/


Quote:
Wat is nu het probleem om een QR-code te tonen? Dat doen we toch al jaren? De lijst met beroepen waar medewerkers een medische geschiktheid moeten tonen is oneindig.


Eh sorry, ik heb nog nooit mijn medische geschiktheid aan moeten tonen en al helemaal niet om de kroeg in te komen Laughing

_________________
Houdt koers!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Ma Sep 20, 2021 20:46 Plaats reactie Reageer met quote
Natubico
   
 


Cliox schreef:
Wat is nu het probleem om een QR-code te tonen? Dat doen we toch al jaren? De lijst met beroepen waar medewerkers een medische geschiktheid moeten tonen is oneindig.

Dat zijn functies die door slechts één persoon uitgeoefend kunnen worden.
Maar de toegang tot bijvoorbeeld 'n museum komt toe aan eenieder tegelijk.
Aangezien daar ook ongevaccineerden bij kunnen zijn zullen anderen, die dat (ondanks dat ze zelf wel gevaccineerd zijn) te riskant vinden, er dan maar gewoon weg moeten blijven.
-


Laatst aangepast door Natubico op Ma Sep 20, 2021 21:01, in totaal 1 keer bewerkt
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Sep 20, 2021 20:57 Plaats reactie Reageer met quote
Cliox
   
 


Royy schreef:
Er liggen hoofdzakelijk risicogroepen in het ziekenhuis.


Dat is een aanname en verandert niets aan de vaccinatiestatus. En daar hebben het over. En dat kun je veranderen door een prikje. Iemand die behoort tot de risicogroep kiest daar niet voor, iemand die zich niet laat vaccineren wel.

Quote:

Da's natuurlijk logisch, omdat toen die groepen nog nauwelijks volledige gevaccineerd waren, dus de risicogroepen in die leeftijdsgroepen kwamen in t ziekenhuis.


1. Dus het klopt dat jongeren ook zwaar getroffen kunnen worden.
2. Dus het klopt dat vaccinatie verschil maakt!

Verder wordt door artsen overduidelijk gesproken over gezonde jongeren en is er een correlatie tussen milde klachten en long covid. Ik zou me zomaar kunnen voorstellen dat als die mensen zich zouden hebben laten vaccineren zij misschien wel helemaal niet ziek zouden zijn geworden. Daar al eens over nagedacht?

Quote:
Haha. Ok, gedachtenexperiment Cliox. Stel we hebben 100% vaccinatiegraad, wie liggen er dan in het ziekenhuis?


Het is geen gedachtenexperiment, het is een feit dat hoofdzakelijk ongevaccineerden in het ziekenhuis belanden. Vaccineren is de oplossing. Zeker voor mensen met een onderliggende ziekte. En als mensen dat niet willen moeten we accepteren dat de verspreiding van het virus op andere manieren gereduceerd wordt. Het is of linksom groepsimmuniteit bereiken of rechtsom inzetten op contactbeperking.

Quote:
Haha die coronapas komt niet eens uit medische hoek, is gewoon een verzinsel van KPMG....


De coronapas is een manier om het waarschijnlijkheidsgetal terug te dringen, vaccineren is een geaccepteerde beheersmaatregel op basis van medische wetenschap en statistieken.

Quote:
Eh sorry, ik heb nog nooit mijn medische geschiktheid aan moeten tonen en al helemaal niet om de kroeg in te komen Laughing


Ik, ik, ik, precies waar het al een jaar om draait en waarom we nog steeds deze discussie hebben.

_________________
Als je kerngezond en oersterk bent...overleef je dat prikje ook wel.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Sep 20, 2021 21:01 Plaats reactie Reageer met quote
Cliox
   
 


Natubico schreef:
Dat zijn functies die door slechts één persoon uitgeoefend kunnen worden.


Euhm nee. Integendeel zelfs, vaak zijn beroepen met een hoogrisico profiel beroepen die je niet alleen uit mag oefenen. Brandweer, leger, asbestwerkers, grondwerkers, procesoperators, enzovoort.

Quote:
Als daar ook ongevaccineerden bij kunnen zijn en anderen vinden dat (ondanks dat ze zelf wel gevaccineerd zijn) te riskant, dan blijven die anderen er toch gewoon weg.
-


Klinkt als: Als jij het riskant vindt dat ik bezopen een auto bestuur, moet je maar niet deelnemen aan het verkeer.

_________________
Als je kerngezond en oersterk bent...overleef je dat prikje ook wel.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Sep 20, 2021 22:32 Plaats reactie Reageer met quote
Elisabeth
   
 


Moppersmurf schreef:
Elisabeth schreef:
Dus hoe klein is een virus, een bacterie, een bloedcel, een huidcel, een zoutkorrel, een mier, een ei.
Dan zie je toch duidelijk dat een mondkapje nooit en ten nimmer, een virus kan tegenhouden.

Nonsens !!

Een virusdeeltje is weliswaar zo klein dat het zelfstandig door een mondkapje ZOU kunnen gaan, maar nu komt-ie: virusdeeltjes zweven niet zelfstandig door de lucht. Ze worden vanuit je mond gelanceerd in spraak-, hoest en niesdruppels. Dus hoe verder je adem reikt, hoe meer kans dat je anderen besmet.
Met een mondkapje op komt je adem niet ver !! Probeer maar eens een kaars uit te blazen met een mondkapje op, en beweer dan nog eens dat een mondkapje niet werkt !! En ooit nog spraakdruppels op je gezicht gevoeld van iemand die tegen je spreekt met een mondkapje op? Nee dus !!

Het is al duizend keer uitgelegd, ondanks dat blijf je fake news verspreiden !!

Nee, ik heb nog nooit spraak druppels op mijn gezicht gevoeld van iemand die sprak ZONDER mondkapje.
Dat is nog al onbeleefd.
Verder, moet jij je vriendin niet meer zoenen want dat is direct contact, dus levensgevaarlijk.

Ik heb die blauwe mondkapjes en die was ik.
Zodra je daar een paar druppels water op laat lopen, lopen die er aan de andere kant weer uit.
Bekijk die video nogmaals, dat is geen fake news maar de waarheid.
Het eerste object die ik met blote oog kan zien is de kikkerdril. Die is 1 mm klein.
Maar spermazaadjes, echt niet. Een bloedcel, kan je ook niet zien, zonder een speciale microscoop.
Een druppel bloed bevat miljoenen bloedcellen.

Verder zijn er veel corona virussen en die hebben we gewoon bij ons.
Dieren ook. Niemand is virus vrij....
99,9% is niet gevaarlijk en 0.1% is gevaarlijk voor 2% van de mensen, waarvan 0,38% overlijdt.
En dat is exclusief HIV en Hepatitis. Dat zijn andere virussen.
7.9 miljard mensen en per jaar overlijden er veel minder, dan wat er bijkomt.

https://www.worldometers.info/world-population/

En hier de covid meter, wereldwijd.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Als het klopt, zijn er zover 4,709,405, gestorven aan covid. Dus 4,7+ miljoen mensen.
Maar 206,262,567 zijn hersteld...... 206+ miljoen mensen.
Dit jaar, tot zo ver, stierven er 42 + miljoen mensen en er zijn 100 + miljoen geboortes.
Tot nu zijn er dus 58 + miljoen mensen bijgekomen..... op 31 december is dat getal 82+ miljoen meer mensen.
Maar de wereld economie moet op slot omdat er 4 + miljoen mensen overleden aan Covid?
En de rest van die 38+ miljoen doden?

Ik snap niet dat jij niet kan zien dat dit een totale indoctrinatie is.
En inderdaad zijn mensen zo geïndoctrineerd, dat ze zich gedragen als hele bange mensen.
Dit kan alleen maar via de MSM en ik kijk nooit TV, lees wel kranten en tijdschriften en verder kijk ik naar klokkenluiders.
Dat is geen fake news, want dit is nieuws van verpleegkundigen, artsen en zelfs "wetenschappers" maar die worden betaal door wie?
De Overheid, en die kunnen ze ontslaan of onder druk zetten. Het is tijd voor een Revolutie.
En ik bedoel dat het leger overneemt in de hele EU. Eén militaire coup.

Maar de begrafenis ondernemer is zelfstandig.....en die slaat nu alarm.
Ook over het feit dat iedere dode werd getikt als Covid en niet als kanker of hart en vaat ziekte of als .....

Het gevaar van deze vaccines zien jullie niet.
Nu sterven er jonge mensen aan de vaccine en niet aan Covid.

Luister eens Moppersmurf en de rest, ik onderzoek heel veel en jullie wauwelen gewoon na wat de Overheid wil.
Carlos en Royy en Natubico en Icesurver kijken ook verder dan Hugo de Jonge of dan van Dissel. Koopmans is vreselijk en geen arts.
Het is geen Fake news en die zogenaamde Fact checkers worden betaald door ...... de? WEF of WHO of?
Maar die vertellen echt geen waarheid....ze boycotten de waarheid en jullie geloven ze???

_________________
Never judge history except in the context of the times in which it occurred.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Di Sep 21, 2021 0:30 Plaats reactie Reageer met quote
Elisabeth
   
 


Cliox schreef:
1. Dus het klopt dat jongeren ook zwaar getroffen kunnen worden.

Ja door het vaccine. Trombose, hartinfarcten, hersenbloedingen.....
Cliox schreef:
2. Dus het klopt dat vaccinatie verschil maakt!

Inderdaad, om plotseling te sterven of een handicap oplopen.

Quote:
Verder wordt door artsen overduidelijk gesproken over gezonde jongeren en is er een correlatie tussen milde klachten en long covid. Ik zou me zomaar kunnen voorstellen dat als die mensen zich zouden hebben laten vaccineren zij misschien wel helemaal niet ziek zouden zijn geworden. Daar al eens over nagedacht?

Ik denk dat het andersom is..... als je gezond bent dan word je niet ziek van een covid virus.
Of een griep virus en met milde klachten, plotseling een langdurige covid??? (PS long covid = in het NEDERLANDS langdurig)
Ook gezonde ouderen worden niet ziek.

_________________
Never judge history except in the context of the times in which it occurred.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Di Sep 21, 2021 0:54 Plaats reactie Reageer met quote
Natubico
   
 


Natubico schreef:
Dat zijn functies die door slechts één persoon uitgeoefend kunnen worden.

Cliox schreef:
Euhm nee. Integendeel zelfs, vaak zijn beroepen met een hoogrisico profiel beroepen die je niet alleen uit mag oefenen. Brandweer, leger, asbestwerkers, grondwerkers, procesoperators, enzovoort.

Jewel, maar dat neemt niet weg dat elk van die functies maar door een persoon tegelijk uitgeoefend kan worden. Of dat nou in 'n groep is of niet.
En ja, die persoon moet daarvoor geschikt zijn.
Bijvoorbeeld qua opleiding en diploma's. Maar ook qua gezondheid.

Het bezoeken van 'n museum daarentegen staat voor iedereen open.
Daar wordt niet gevraagd naar diploma's en ook niet naar kennis van het desbetreffende onderwerp.
Zelfs wordt niet gecontroleerd of bezoekers wellicht 'n depressie doormaken en in staat geacht moeten worden om in 'n ruimte waar anderen aanwezig zijn 'n mes te trekken en daarmee erop los te gaan steken.
Wie dat risico niet wil lopen trekt dan maar beschermende onderkleding aan (vaccinatie) of gaat toch maar niet naar het museum.

Quote:
Als daar ook ongevaccineerden bij kunnen zijn en anderen vinden dat (ondanks dat ze zelf wel gevaccineerd zijn) te riskant, dan blijven die anderen er toch gewoon weg.

Cliox schreef:
Klinkt als: Als jij het riskant vindt dat ik bezopen een auto bestuur, moet je maar niet deelnemen aan het verkeer.

Vergelijking gaat mank; veel mensen kunnen niet anders dan aan het verkeer deelnemen omdat dat nodig is voor hun beroep of omdat ze bijvoorbeeld iets moeten halen dat dringend nodig is.
Maar het bezoeken van 'n museum, 'n restaurant, 'n bioscoop is op zich puur recreatief van aard, zodat iedereen de keuze heeft tussen gaan met bepaalde risico's van dien, of niet gaan ten einde risico's te vermijden.

Anderzijds is 't wel zo dat wanneer 't net vrij vaak voorkomt dat personen met 'n mes om zich heen beginnen te steken, besloten kan worden om iedere bezoeker van recreatieve gelegenheden te fouilleren op het bezit van 'n mes of ander wapen.
Maar ja, dat schrikt dan weer veel potentiele bezoekers af en bederft sowieso het hele bezoek tot op zekere hoogte.
Ook voor het personeel betekent 't veel extra werk en inspanning.

Vandaar dus dat menig horeca- en andersoortige ondernemer in de recreatieve sector die coronapas-controle liever kwijt dan rijk zou zijn.
Net als vele bezoekers dus, die best wel enig risico willen nemen in ruil voor wat onvervalst vertier.
Het biedt hen zelfs de mogelijkheid om besmet te raken en vervolgens eigen natuurlijke immuniteit op te bouwen, hetgeen nog de beste bescherming schijnt te zijn.
Weliswaar met 'n kleine kans om eerst ziek te worden, maar men begrijpt dan wel dat dit z'n reden heeft en accepteert 't.
Vaccineren met mogelijk enkele dagen ongesteldheid en telkens weer gepeuter in mond en neus is ook niet echt aantrekkelijk.
-
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Sep 21, 2021 8:40 Plaats reactie Reageer met quote
Cliox
   
 


Elisabeth schreef:
Ja door het vaccine. Trombose, hartinfarcten, hersenbloedingen.....


Dan heb je niet goed gekeken naar de datum van de artikelen. Dat was nog voordat jongeren werden gevaccineerd.

Quote:
Inderdaad, om plotseling te sterven of een handicap oplopen.


Wederom een feitenvrije oneliner.

Quote:
Ik denk dat het andersom is..... als je gezond bent dan word je niet ziek van een covid virus.
Of een griep virus en met milde klachten, plotseling een langdurige covid??? (PS long covid = in het NEDERLANDS langdurig)
Ook gezonde ouderen worden niet ziek.


Zie zorgen artsen.

_________________
Als je kerngezond en oersterk bent...overleef je dat prikje ook wel.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Sep 21, 2021 9:28 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Elisabeth schreef:
Ja door het vaccine. Trombose

Eén op een paar miljoen. Die trombose is inmiddels bekend en te behandelen. Bovendien komt die niet voor bij mRNA vaccins.

Quote:
hartinfarcten

Kijk. Een onschuldige ontsteking van het hartzakje wordt nu ineens een hartinfarct.

Quote:
hersenbloedingen

En een onschuldige aangezichtsverlamming die naar een paar dagen weer spontaan verdwijnt is nu ineens een hersenbloeding. Sommige virussen veroorzaken een onschuldige aangezichtsverlamming: je oog of je mondhoek gaat scheef hangen. Omdat een vaccin een besmetting met een virus imiteert gebeurd dit ook wel eens bij vaccins, 1 op 40.000. Het is eerder gebeurd met een Zwitsers griepvaccin. Na drie dagen is het weer weg. Het lijkt op de symptomen van een hersenbloeding of tia, maar dat is het niet.

Stop met fake news te verspreiden !!


Laatst aangepast door Moppersmurf op Di Sep 21, 2021 9:31, in totaal 1 keer bewerkt

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Sep 21, 2021 9:31 Plaats reactie Reageer met quote
Cliox
   
 


Natubico schreef:

Jewel, maar dat neemt niet weg dat elk van die functies maar door een persoon tegelijk uitgeoefend kan worden. Of dat nou in 'n groep is of niet.
En ja, die persoon moet daarvoor geschikt zijn.
Bijvoorbeeld qua opleiding en diploma's. Maar ook qua gezondheid.


Negatief. De beroepen die ik heb genoemd zijn teamberoepen.

Quote:
Het bezoeken van 'n museum daarentegen staat voor iedereen open.
Daar wordt niet gevraagd naar diploma's en ook niet naar kennis van het desbetreffende onderwerp.
Zelfs wordt niet gecontroleerd of bezoekers wellicht 'n depressie doormaken en in staat geacht moeten worden om in 'n ruimte waar anderen aanwezig zijn 'n mes te trekken en daarmee erop los te gaan steken.
Wie dat risico niet wil lopen trekt dan maar beschermende onderkleding aan (vaccinatie) of gaat toch maar niet naar het museum.


Ik geef aan dat het tonen van medische geschiktheid niet iets heel raars of nieuws is. Aantonen dat je geen risico vormt verschuift nu tijdelijk naar het dagelijks leven, so be it. Er wordt meer van gemaakt dan het is.


Quote:
Vergelijking gaat mank; veel mensen kunnen niet anders dan aan het verkeer deelnemen omdat dat nodig is voor hun beroep of omdat ze bijvoorbeeld iets moeten halen dat dringend nodig is.


Je stapt voorbij aan mijn punt, indien het risico van mijn gedrag of keuze een risico vormt voor een ander, dan ligt de actieplicht bij de mij (risicodrager) en niet bij de ander. Of ik nu naar de kroeg ga of naar mijn werk doet er niet toe.

Quote:
Anderzijds is 't wel zo dat wanneer 't net vrij vaak voorkomt dat personen met 'n mes om zich heen beginnen te steken, besloten kan worden om iedere bezoeker van recreatieve gelegenheden te fouilleren op het bezit van 'n mes of ander wapen.


Dat gebeurt ook in een uitgaansgelegenheid waar het risico groot is. Ten grondslag daaraan ligt de aard van de bezoekers en het effect. Prima voorbeeld trouwens, want nu wordt niet anders gehandeld. Alleen waar veel mensen samenkomen en een vergroot risico is moet je een coronapas tonen, dus niet als je naar de supermarkt of drogist gaat.

Quote:
Maar ja, dat schrikt dan weer veel potentiele bezoekers af en bederft sowieso het hele bezoek tot op zekere hoogte.


Nee hoor, mensen weten dat het erbij hoort. Op Schiphol werk je ook mee aan de controles, visitatie en fouillatie en loop je ook geen protestmars.

Quote:
Ook voor het personeel betekent 't veel extra werk en inspanning.


Piep-piep klaar. In Griekenland weet je dat je QR-code gescand wordt zodra de bestelling wordt opgenomen, het is tien seconden werk. Mensen zien beren op de weg die er niet zijn.

Quote:
Vandaar dus dat menig horeca- en andersoortige ondernemer in de recreatieve sector die coronapas-controle liever kwijt dan rijk zou zijn.


Het is typisch Nederlands, wel de lusten, niet de lasten: Ik wil dit niet, ik wil dat niet, ik wil zus niet, ik wil zo niet. Iedereen is de coronapas liever kwijt dan rijk maar een horecaondernemer wil ook zijn deuren niet (nog eens) sluiten. Dus werk mee en zorg dat we snel weer terug kunnen naar hoe het was. Niet vergeten dat de coronapas ervoor zorgt dat meer gasten gelijktijdig de cafes en restaurants binnen mogen. Ik mis de constructieve 'yes, we can' houding. Ga ervoor staan als branche en zorg dat je deze laatste hobbel ook nailt.Quote:
Net als vele bezoekers dus, die best wel enig risico willen nemen in ruil voor wat onvervalst vertier.


Dat zeg ik, wel de lusten maar niet de lasten. Als het misgaat is er niemand die de consequenties wil dragen noch aanvaarden. Mensen willen best risico nemen maar als de zorg dadelijk overbelast raakt en er volgen maatregelen zijn diezelfde mensen collectief boos.

Quote:
Het biedt hen zelfs de mogelijkheid om besmet te raken en vervolgens eigen natuurlijke immuniteit op te bouwen, hetgeen nog de beste bescherming schijnt te zijn.

Weliswaar met 'n kleine kans om eerst ziek te worden, maar men begrijpt dan wel dat dit z'n reden heeft en accepteert 't.
Vaccineren met mogelijk enkele dagen ongesteldheid en telkens weer gepeuter in mond en neus is ook niet echt aantrekkelijk.
-


Als je bewust Covid wil oplopen zijn daar verschillende manieren voor. Be my guest zou ik zeggen.

_________________
Als je kerngezond en oersterk bent...overleef je dat prikje ook wel.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Sep 21, 2021 15:43 Plaats reactie Reageer met quote
Elisabeth
   
 


Ik plaats gewoon nieuwe uitkomsten en die zien er niet goed uit.
Jonge mensen krijgen geen myocarditis en dit is niet onschuldig maar ernstig.

@Moppersmurf.......een aangezichts- verlamming die na 3 dagen weer verdwijnt, is normaal?
Of die weer verdwijnt, betwijfel ik, het is een zenuw die beschadigt is, en die herstellen zich zelden.
Anders was er een operatie voor mensen die hun rug breken, maar die eindigen in een rolstoel

Er komt steeds meer bewijzen, wat er precies gaande is. Kijk, luister en vrees....vooral als je gevaccineerd bent.
Hier is er eentje.

PART 1: Federal Govt HHS Whistleblower Goes Public With Secret Recordings "Vaccine is Full of Sh*t"Vreemde manier van discussiëren.
Alles wat Carlos en ik hier neerzetten, wordt weggezet als onzin, maar jullie drammen maar door met dezelfde onzin.

PS iemand die 70 jaar of ouder is, is niet kwetsbaar.
Iemand die 27 jaar is, kan wel kwetsbaar zijn.

Mijn moeder sprong parachute op haar tachtigste verjaardag.
Zij reed auto tot haar 85ste.

_________________
Never judge history except in the context of the times in which it occurred.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Di Sep 21, 2021 16:51 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Het is zeer zeldzaam:

Tot 1 juni 2021 waren er in Europa 145 gevallen van myocarditis na een prik met Comirnaty (Pfizer) en 19 gevallen na een prik met Spikevax (Moderna).

De ontsteking van het hartzakje (pericarditis) is in Europa gezien bij 138 mensen na een prik met Comirnaty en bij 19 mensen na een prik met Spikevax. De meeste gevallen ontstonden binnen 14 dagen na vaccinatie, vaker na de tweede prik en vaker bij jongvolwassen mannen. Het verband met de vaccinatie kon niet altijd worden vastgesteld.

In Europa overleden in totaal vijf mensen aan myocarditis of pericarditis. In alle gevallen ging het om mensen op hogere leeftijd of met onderliggende ziektes.
https://www.cbg-meb.nl/actueel/nieuws/2021/07/09/zeer-zeldzame-hartontstekingen-kunnen-voorkomen-na-een-prik-met-pfizer-en-moderna

En denk je nog steeds dat virusdeeltjes niet in druppels zitten maar zelfstandig rondzweven?

Ik heb hier voorlopig weer effe geen zin meer in. Waar is Cliff als je 'm nodig hebt.......

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Sep 22, 2021 4:59 Plaats reactie Reageer met quote
Natubico
   
 


Cliox schreef:
Negatief. De beroepen die ik heb genoemd zijn teamberoepen.

Maakt niets uit; er kunnen slechts 'n beperkt aantal personen deel uitmaken van dat team en die moeten allen geschikt zijjn.
Cliox schreef:
Je stapt voorbij aan mijn punt, indien het risico van mijn gedrag of keuze een risico vormt voor een ander, dan ligt de actieplicht bij de mij (risicodrager) en niet bij de ander. Of ik nu naar de kroeg ga of naar mijn werk doet er niet toe.

Als dat zo zou zijn zou er alleen nog voetgangersverkeer kunnen zijn; het gebruik van 'n vervoermiddel impliceert immers dat men voetgangers en gebruikers van 'n kwetsbaarder vervoermiddel dan het eigen in gevaar brengt.
Cliox schreef:
Nee hoor, mensen weten dat het erbij hoort. Op Schiphol werk je ook mee aan de controles, visitatie en fouillatie en loop je ook geen protestmars.

Hoogstwaarschijnlijk zou er nog veel meer gevlogen worden als die controles er niet meer zouden zijn.
Cliox schreef:
Piep-piep klaar. In Griekenland weet je dat je QR-code gescand wordt zodra de bestelling wordt opgenomen, het is tien seconden werk. Mensen zien beren op de weg die er niet zijn.

Dacht wel dat ook de privacy danig in het gedrang komt. Big brother kan zo zien waar je overal uitgehangen hebt. Dat gaat nog heel wat verder dan wat door gebruik van het mobieltje te zien is. Dat toont alleen in de nabijheid van welke mast men geweest is. Maar door de coronapas te gebruiken kan ergens gezien worden waar men exact is geweest.
Cliox schreef:
Dat zeg ik, wel de lusten maar niet de lasten. Als het misgaat is er niemand die de consequenties wil dragen noch aanvaarden. Mensen willen best risico nemen maar als de zorg dadelijk overbelast raakt en er volgen maatregelen zijn diezelfde mensen collectief boos.

Ander opnamebeleid; in principe geen behandeling van besmettelijke ziektes ten koste van de reguliere zorg.
Cliox schreef:
Als je bewust Covid wil oplopen zijn daar verschillende manieren voor. Be my guest zou ik zeggen.

Dat ook weer niet; maar wel het natuurlijke verloop intact laten. Dus bij de dagelijkse gang van zaken het virus de kans geven om je te besmetten wanneer het dat kennelijk nodig vindt.
Dan zie je vanzelf wel in hoeverre je straf verdiend hebt en dus bepaalde bakens moet verzetten.
Vond 't in een van de links hierboven opvallend dat 't nogal vaak schijnt voor te komen dat juist ook heel actieve kerngezond lijkende personen ziek worden van corona en er long covid aan overhouden.
De reden hiervan zou kunnen zijn dat dezen wat al te veel vragen van hun body bij sport of drukke andere bezigheden, waardoor 't ofwel zo is dat die body wat te weinig kracht over heeft om het immuunsysteem optimaal te laten functioneren, ofwel dat de persoon zich dermate inspant dat hij veel meer energie en voedsel verbruikt dan nodig is.
Ook dan kan 't dus zijn dat de natuur met zo'n besmetting en ziekte duidelijk maakt dat 't wel wat rustiger aan zal moeten.
-
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Sep 22, 2021 8:31 Plaats reactie Reageer met quote
Cliox
   
 


Natubico schreef:
Maakt niets uit; er kunnen slechts 'n beperkt aantal personen deel uitmaken van dat team en die moeten allen geschikt zijjn.


En ook dat is feitelijk onjuist. Het betreft hier het voltallige personeel en zelfs externen. Afijn, het is duidelijk dat het geen functies betreffen die door slechts één persoon kunnen worden uitgeoefend, dus laten we een streep eronder zetten en neem je verlies.

Quote:
Als dat zo zou zijn zou er alleen nog voetgangersverkeer kunnen zijn; het gebruik van 'n vervoermiddel impliceert immers dat men voetgangers en gebruikers van 'n kwetsbaarder vervoermiddel dan het eigen in gevaar brengt.


Het besturen van een vervoersmiddel binnen de vigerende wet en verkeersregels is een aanvaardbaar risico. Daar kun je geen nulresultaat tegenoverzetten om een vergelijk te maken. Je niet laten vaccineren of testen indien je niet besmet bent geweest valt buiten de veilige kaders net als beschonken een auto besturen buiten de veilige kaders valt. Ofwel, een onaanvaardbaar risico.

Een nulresultaat is een utopie tenzij je de bron kunt wegnemen of isoleren. Vaccineren heeft ook geen nulresultaat als doel. Vaccineren reduceert de verspreiding van het virus tot beheersbare proporties. Door het verlagen van het effect en kansgetal wordt de basisrisicofactor negatief beïnvloed. Rekenkundig is vaccineren het meest effectieve maatregel na een bronmaatregel.

Quote:
Hoogstwaarschijnlijk zou er nog veel meer gevlogen worden als die controles er niet meer zouden zijn.


Of juist minder doordat het onveilig(er) wordt. 😊

Quote:
Dacht wel dat ook de privacy danig in het gedrang komt. Big brother kan zo zien waar je overal uitgehangen hebt. Dat gaat nog heel wat verder dan wat door gebruik van het mobieltje te zien is. Dat toont alleen in de nabijheid van welke mast men geweest is. Maar door de coronapas te gebruiken kan ergens gezien worden waar men exact is geweest.


Wie boeit het waar jij bent gaan uiteten? Verder kan ik precies zien waar ik ben geweest. Als ik thuiskom van het restaurant krijg ik bericht van Google of ik een review wil schrijven van mijn restaurantbezoek. En met 'locatie delen' bij WhatsApp zie ik op de meter nauwkeurig waar iemand zich bevindt. Bovendien hangen overal stadscamera’s op dus je ontkomt niet aan de Big Brother samenleving. Laughing

Quote:
Ander opnamebeleid; in principe geen behandeling van besmettelijke ziektes ten koste van de reguliere zorg.


Maak het kleiner en concreet; geen opname bij Covid indien je niet gevaccineerd bent. Ook een manier om te voorkomen dat de zorg overbelast raakt én om mensen verantwoordelijkheid te laten nemen voor de gevolgen van hun keuze. Vind ik ook prima hoor! Als we dit afspreken hoeft de coronapas niet te worden geïntroduceerd. Je kunt met mij alle kanten op.

Quote:
Dat ook weer niet; maar wel het natuurlijke verloop intact laten. Dus bij de dagelijkse gang van zaken het virus de kans geven om je te besmetten wanneer het dat kennelijk nodig vindt.
Dan zie je vanzelf wel in hoeverre je straf verdiend hebt en dus bepaalde bakens moet verzetten.


Straf verdiend?

Verder zorgt een ongecontroleerde verspreiding voor een onbeheersbare situatie. Bijzonder dat ik dat nog moet melden. Je zou beter moeten weten. De toekomst zal uitwijzen hoelang de coronapas noodzaak blijft. Over een tijd is iedereen of besmet geweest of gevaccineerd en zal de coronapas behoren tot de geschiedenis.

Overigens, een kleine zijsprong, gisteren is bekend gemaakt dat de zorgpremie met een paar centen stijgt. Mensen die het kabinet voor van alles en nog wat uitscholden stonden een tijd geleden nog te schreeuwen dat zij IC-bedden moesten verviervoudigen. Snap jij het nog?

Quote:
De reden hiervan zou kunnen zijn dat dezen wat al te veel vragen van hun body bij sport of drukke andere bezigheden, waardoor 't ofwel zo is dat die body wat te weinig kracht over heeft om het immuunsysteem optimaal te laten functioneren, ofwel dat de persoon zich dermate inspant dat hij veel meer energie en voedsel verbruikt dan nodig is.
Ook dan kan 't dus zijn dat de natuur met zo'n besmetting en ziekte duidelijk maakt dat 't wel wat rustiger aan zal moeten.
-


Zou kunnen. Of niet. De zoveelste aanname.

_________________
Als je kerngezond en oersterk bent...overleef je dat prikje ook wel.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Sep 22, 2021 21:52 Plaats reactie Reageer met quote
Elisabeth
   
 


Moppersmurf schreef:
Het is zeer zeldzaam:

Tot 1 juni 2021 waren er in Europa 145 gevallen van myocarditis na een prik met Comirnaty (Pfizer) en 19 gevallen na een prik met Spikevax (Moderna).

De ontsteking van het hartzakje (pericarditis) is in Europa gezien bij 138 mensen na een prik met Comirnaty en bij 19 mensen na een prik met Spikevax. De meeste gevallen ontstonden binnen 14 dagen na vaccinatie, vaker na de tweede prik en vaker bij jongvolwassen mannen. Het verband met de vaccinatie kon niet altijd worden vastgesteld.

In Europa overleden in totaal vijf mensen aan myocarditis of pericarditis. In alle gevallen ging het om mensen op hogere leeftijd of met onderliggende ziektes.
https://www.cbg-meb.nl/actueel/nieuws/2021/07/09/zeer-zeldzame-hartontstekingen-kunnen-voorkomen-na-een-prik-met-pfizer-en-moderna

En denk je nog steeds dat virusdeeltjes niet in druppels zitten maar zelfstandig rondzweven?

Ik heb hier voorlopig weer effe geen zin meer in. Waar is Cliff als je 'm nodig hebt.......


Er overleden heel wat meer mensen aan Myocarditis dan 5.
Het is een bijwerking......leuk hoor.
Je wordt blind of doof of halfzijdig verlamd of je krijgt een hartinfarct of een hersenbloeding.
Met normale controle over medicijnen, die zeker 6 tot 10 jaar zijn getest, komt dit niet voor.

Dus als je zo stom bent om deze experimental te accepteren, dan is je rechten 0,0%

_________________
Never judge history except in the context of the times in which it occurred.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Do Sep 23, 2021 1:36 Plaats reactie Reageer met quote
Natubico
   
 


Cliox schreef:
En ook dat is feitelijk onjuist. Het betreft hier het voltallige personeel en zelfs externen. Afijn, het is duidelijk dat het geen functies betreffen die door slechts één persoon kunnen worden uitgeoefend, dus laten we een streep eronder zetten en neem je verlies.

Dezerzijds wordt 't niet als 'n verlies beschouwd wanneer uit 'n discussie blijkt dat 'n eerdere mening herzien dient te worden. Veeleer als winst, omdat het eigen inzicht daardoor alweer wat verder geperfectioneerd is.
(Maar kennelijk is Cliox nog altijd niet helemaal duidelijk waar 't hier om gaat.
Nog maar 'ns proberen dus.
Wanneer 't zo'n baan betreft moet de gegadigde daar onder alle omstandigheden aan diverse eisen voor voldoen.
Bij de toegang tot voor het publiek toegankelijke locaties daarentegen worden in beginsel geen eisen gesteld aan dat publiek; in principe kan iedereen er zo binnenwandelen.
Bovendien is 't zo dat het aantonen van medische geschiktheid bij zo'n baan maar eenmalig hoeft te gebeuren, terwijl 'n coronapas soms wel tien keer per dag getoond dient te worden.
Het verschil lijkt toch echt niet zo moeilijk te zien.)
Cliox schreef:
Het besturen van een vervoersmiddel binnen de vigerende wet en verkeersregels is een aanvaardbaar risico. Daar kun je geen nulresultaat tegenoverzetten om een vergelijk te maken. Je niet laten vaccineren of testen indien je niet besmet bent geweest valt buiten de veilige kaders net als beschonken een auto besturen buiten de veilige kaders valt. Ofwel, een onaanvaardbaar risico.

Bij het bezoeken van voor het publiek toegankelijke locaties door niet-gevaccineerden zijn ook wettelijke regels van toepassing die het risico op besmetting voor gevaccineerden aanvaardbaar maken.
Zij zouden zich buiten die veilige wettelijke kaders begeven wanneer ze andere bezoekers in het gezicht zouden spugen, hoesten of niezen.
Dan komen ze al gauw in de buurt van 'n misdrijf als poging tot toebrengen van letsel o.i.d.;
(te vergelijken met dronken achter het stuur kruipen, dat uitdrukkelijk verboden is)
Cliox schreef:
Bovendien hangen overal stadscamera’s op dus je ontkomt niet aan de Big Brother samenleving. Laughing

Daarop is niet te zien wat je naam en dergelijke is.
Je moet al heel bekend zijn wil men in den vreemde zien wie je bent.
Quote:
Ander opnamebeleid; in principe geen behandeling van besmettelijke ziektes ten koste van de reguliere zorg.

Cliox schreef:
Maak het kleiner en concreet; geen opname bij Covid indien je niet gevaccineerd bent. Ook een manier om te voorkomen dat de zorg overbelast raakt én om mensen verantwoordelijkheid te laten nemen voor de gevolgen van hun keuze. Vind ik ook prima hoor! Als we dit afspreken hoeft de coronapas niet te worden geïntroduceerd. Je kunt met mij alle kanten op.

Heb al eerder te kennen gegeven een dergelijke regeling acceptabel te vinden.
Quote:
Dat ook weer niet; maar wel het natuurlijke verloop intact laten. Dus bij de dagelijkse gang van zaken het virus de kans geven om je te besmetten wanneer het dat kennelijk nodig vindt.
Dan zie je vanzelf wel in hoeverre je straf verdiend hebt en dus bepaalde bakens moet verzetten.

Cliox schreef:
Straf verdiend?

Nou ja, 't kan ook in iemands eigen belang zijn wanneer hij ziek wordt of overlijdt aan corona. In het eerste geval kan 't hem tijdelijk ontslaan van bepaalde verplichtingen waar hij 'n gruwelijke hekel aan heeft zoals naar werk of school toe gaan, in het tweede geval kan 't voorkomen dat hij heel onaangename dingen zou moeten meemaken die hem ten deel zouden zijn gevallen wanneer hij nog langer hier gebleven zou zijn.
Cliox schreef:
Verder zorgt een ongecontroleerde verspreiding voor een onbeheersbare situatie. Bijzonder dat ik dat nog moet melden. Je zou beter moeten weten.

Vind niet dat 'n sanering van de mensheid en het terugdringen van alles dat met de mondiale overbevolking samenhangt als 'n "onbeheersbare situatie" gekwalificeerd mag worden.
Cliox schreef:
De toekomst zal uitwijzen hoelang de coronapas noodzaak blijft. Over een tijd is iedereen of besmet geweest of gevaccineerd en zal de coronapas behoren tot de geschiedenis.

Dan gaan we weer op de oude voet verder met vervuilen en uitputten van de levensbronnen en aangezien de wereldbevolking dan nog weer verder gegroeid zal zijn in plaats van op natuurlijke wijze stevig teruggelopen, zullen de gevolgen daarvan nog evenredig funester blijven worden.
Bijvoorbeeld zullen de hagelstenen die her en der uit de lucht vallen nog groter worden dan biljartballen en meer in de buurt van kegelballen gaan komen.
Wie die door z'n autoruit krijgt mag nog van geluk spreken wanneer hij er zwaargewond vanaf komt.
Quote:
De reden hiervan zou kunnen zijn dat dezen wat al te veel vragen van hun body bij sport of drukke andere bezigheden, waardoor 't ofwel zo is dat die body wat te weinig kracht over heeft om het immuunsysteem optimaal te laten functioneren, ofwel dat de persoon zich dermate inspant dat hij veel meer energie en voedsel verbruikt dan nodig is.
Ook dan kan 't dus zijn dat de natuur met zo'n besmetting en ziekte duidelijk maakt dat 't wel wat rustiger aan zal moeten.

Cliox schreef:
Zou kunnen. Of niet. De zoveelste aanname.

Aanname niet zozeer, maar wel inspanning om diepere en logische gronden te ontdekken.
-
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Sep 23, 2021 15:07 Plaats reactie Reageer met quote
Natubico
   
 


Moppersmurf schreef:
. Waar is Cliff als je 'm nodig hebt.......

Zal toch niet op non-actief staan door ernstige bijwerkingen van vaccinaties?
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Sep 23, 2021 16:48 Plaats reactie Reageer met quote
Moppersmurf
   
 


Moppersmurf schreef:
Waar is Cliff als je 'm nodig hebt.......

Natubico schreef:
Zal toch niet op non-actief staan door ernstige bijwerkingen van vaccinaties?

Op vakantie lijkt mij waarschijnlijker.

_________________
Atheïsme is een hogere vorm van beschaving
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Sep 23, 2021 17:35 Plaats reactie Reageer met quote
Royy
   
 


Cliox schreef:


Dat is een aanname en verandert niets aan de vaccinatiestatus. En daar hebben het over. En dat kun je veranderen door een prikje. Iemand die behoort tot de risicogroep kiest daar niet voor, iemand die zich niet laat vaccineren wel.


Dat is geen aanname, dat is een feit. Dit is simpelweg niet zo'n heel erg gevaarlijk virus voor gezonde mensen Cliox.

Quote:1. Dus het klopt dat jongeren ook zwaar getroffen kunnen worden.
2. Dus het klopt dat vaccinatie verschil maakt!


1. Jongeren in de risicogroepen kunnen zeker zwaar getroffen worden. Ook jongeren buiten de risicogroepen overigens, maar die kunnen net zo goed door een tram worden geschept, beetje zelfde risico-categorie.
2. Zeker, mij hoef je niet te overtuigen van dat vaccinatie helpt bij de risicogroepen. Ik roep al vanaf het begin: bescherm de risicogroepen.


Quote:
Het is geen gedachtenexperiment, het is een feit dat hoofdzakelijk ongevaccineerden in het ziekenhuis belanden. Vaccineren is de oplossing. Zeker voor mensen met een onderliggende ziekte. En als mensen dat niet willen moeten we accepteren dat de verspreiding van het virus op andere manieren gereduceerd wordt. Het is of linksom groepsimmuniteit bereiken of rechtsom inzetten op contactbeperking.


Ongevaccineerde risicogroepen, Cliox. Zodra we 100% vaccinatiegraad hebben zul je zien dat er nog steeds risicogroepen in het ziekenhuis belanden (want zeg 70-80% reductie van de kans op...).

Sterker nog: het vaccin is slechts een tijdelijke oplossing. Ook al geloof je dat dit virus zich door een vaccin zou laten bedwingen, dan nog kun je niet om de realiteit heen dat de rest van de wereld (Afrika, India) nog LANG niet gevaccineerd is. En dus dat het virus vrolijk door muteert en dat, als we niet permanente reisbeperkingen en quarantaine-eisen stellen, die mutaties ook ons bereiken. Cliff liep ook al vast hierop.

Quote:


De coronapas is een manier om het waarschijnlijkheidsgetal terug te dringen, vaccineren is een geaccepteerde beheersmaatregel op basis van medische wetenschap en statistieken.


Er is geen medische onderbouwing van de effectiviteit van de coronapas Cliox, anders dan dat het de vaccinatiegraad bevordert door een impliciete drang uit te oefenen.

Quote:


Ik, ik, ik, precies waar het al een jaar om draait en waarom we nog steeds deze discussie hebben.


Sorry hoor, maar de overgrote meerderheid van de Nederlanders heeft nog nooit ergens zn "medische geschiktheid" aan te hoeven tonen. Zeker niet voor zoiets onschuldigs als horeca-bezoek.

Dit is volkomen nieuw en ik hoop maar voor de voorstanders dat we hier weer vanaf komen. Zo niet, dan weten we jullie te vinden.

_________________
Houdt koers!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Do Sep 23, 2021 20:05 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Zo, ben terug van een heerlijke vakantie op de Azoren. Heb ik iets gemist?

Mijn ervaringen afgelopen vakantie m.b.t. Covid: Portugal is een stuk voorzichtiger. Meer mondkapjes, meer social distancing.

En mooi om te zien dat gevaccineerden het op alle manieren makkelijker hebben dat niet-gevaccineerden. Er werd op de heenreis 3 keer gecontroleerd: door de vliegtuigmaatschappij, bij het binnenkomen van de Azoren en bij het inchecken in het hotel.

Alles verliep soepel met de QR code. Bij aankomst op het vliegveld zag ik ook de idioten die zich niet lieten vaccineren. Ze moesten in een aparte rij, moesten testbewijzen laten zien, werden getemperatuurd, bevraagd, etc. Eén stel kwam zelfs het land niet in. Hoe ze aan boord van het vliegtuig zijn gekomen weet ik niet, maar volgens mij was hun testuitslag te oud voor Portugal.

Ze moesten een nieuwe test doen én in een quarantaine hotel. Ze mochten dus hun geboekte bestemming niet in. EN klagen en klagen, 't was allemaal fascisme etc. Mooi dat één van de andere passagiers nog tegen die mensen riep 'gewoon niet zeiken en vaccineren!' Laughing
(en nee, dat was ik niet)

In het vliegtuig moest je trouwens wél een mondkapje op. En er werd best goed opgelet, er was een oude man die iedere keer zijn mondkapje omlaag trok als hij wat ging zeggen. Daar werd hij door het vliegtuigpersoneel twee keer op aangesproken. Ook werden mensen erop aangesproken als ze het masker alleen over hun mond droegen. Er werd meermalen omgeroepen dat het masker over kin, neus en mond gedragen moest worden. Ook waren maskers met filters niet toegestaan.

Mooi eiland trouwens Azoren. Het was elke dag 24 graden en de natuur is er prachtig. Aanrader! Maar niet als je niet gevaccineerd bent Very Happy

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
Uitbraak coronavirus [deel 2]
  Weerwoord forum index » Buitenland
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 127 van 161  
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 159, 160, 161  Volgende
  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.