Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Immigratie en Integratie » Diversiteit kweekt getto,s, bendevorming en criminaliteit. Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
BerichtGeplaatst: Wo Jun 10, 2020 9:18 Plaats reactie Reageer met quote
Poendert
   
 


Een "St Bernhard" en een "windhond" zijn allebei honden. Maar als je een hondenrace wilt winnen moet je bij de windhonden zijn. Anders ga je zeker failliet.

_________________
Milieu-activisme. Harten van goud, en hersens van havermout.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Apr 04, 2021 4:53 Plaats reactie Reageer met quote
Natubico
   
 


Politie wil over vijf jaar 35 procent agenten met migratieachtergrond

https://nos.nl/artikel/2375093 politie wil over vijf jaar 35 procent agenten met migratieachtergrond.html

"De politiechef zegt dat de meerwaarde van diversiteit voor iedereen duidelijk is, onder meer omdat de wijkagent overal moet kunnen komen. Dat moet bijvoorbeeld ook gebeuren in buurten in de Randstad waar 80 tot 90 procent van de bevolking een niet westerse achtergrond heeft, zegt hij".

Is nog maar de vraag.

Bovendien kan 't zijn dat corona ervoor gaat zorgen dat het percentage migranten weer gaat afnemen in plaats van nog te blijven groeien.
Per slot van rekening komen ze vrijwel allemaal uit warmere landen en zal hen inmiddels ook wel duidelijk aan het worden zijn dat er grote risico's verbonden zijn aan het blijven wonen of alsnog migreren naar koudere landen zoals Nl.
Denk dat men al bij al nog liever zal bedelen in z'n eigen of 'n ander land met het geschikte klimaat, dan in het koude Nl aan Covid 19 te moeten lijden of te overlijden.

Ook de meer autochtone bevolking hier zal zich er meer en meer van bewust worden dat corona vooral blijkt huis te houden in landen waar veel migranten uit warmere landen vertoeven en daarom (nog) sterker gaan wensen dat remigratie van exoten gestimuleerd wordt en verdere immigratie bemoeilijkt.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Apr 04, 2021 8:47 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Wil je meer personeel uit culturen die corrupter zijn, dan moet je er niet gek van opkijken dat je eigen bedrijfscultuur ook corrupter wordt en dat er vaker criminele infiltranten doordringen als je nalaat wat je dan moet doen, te weten juist extra screenen op sollicitanten uit deze culturen. En dat mag dan weer niet, want dan is het weer wel etnisch profileren. Is meer personeel uit andere culturen willen werven omwille van meer personeel uit andere culturen dan geen etnisch profileren?

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Apr 05, 2021 11:37 Plaats reactie Reageer met quote
Poendert
   
 


In mijn jeugd werden agenten uit verre gebieden aangetrokken. In onze regio kwamen die orderbewaarders vaak uit Goningen Friesland of Limburg.
Dit gebeurde omdat men clubvorming wilde tegengaan. Een agent uit dezelfde streek was en is nog steeds, eerder bereid om een misstap van een streekgenoot, of familielid door de vingers te zien. Dat zou de onpartijdigheid van het gezag aantasten.
Het is me een raadsel waarom men dat gegeven nu blijkbaar in de Randstad is vergeten.
Heeft men daar tegenwoordig geen psychiaters? Zelfs ik als arme van geest snapt dat nog.
In mijn jeugd bood men mij eens een baan bij de douane aan. Mijn standplaats zou in Brabant, Limburg of Zeeuws Vlaanderen liggen.
Twente, de Achterhoek, Drenthe en Groningen was niet voor mij weggelegd. Die zaten te dicht bij mijn wortels.

_________________
Milieu-activisme. Harten van goud, en hersens van havermout.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Nov 12, 2021 14:04 Plaats reactie Reageer met quote
Poendert
   
 


Ook bij de toeslagen affaire wordt door het deugende deel van NL vaak een verkeerde mogelijkheid ingedacht.
Ik zag net een demonstratie van gedupeerden van deze schandelijke ambtelijke misstap.
Daaruit leek dat het gros van de gedupeerden uit negroïde en kanspersonen bestond.
Ik hoorde al foeteren vanuit de deugende hoek, dat hieruit bleek dat discriminatie vanuit witte blanke politieman, hieruit duidelijk naar voren kwam.
Maar moet ik als boze blanke man terwijl ik een onderzoek naar ritselen doe, dan niet eerst kijken wie het meest waarschijnlijk de sociale dienst heeft geflest, nu en in het verleden. En kom ik dan niet uit bij de Kansenparels en vrije negroide dames?
Is het een wonder dat met de kijk op de vrouw, die bij het Kansvolk leeft, die dames veel eerder bij de sociale dienst terecht komen dan mijn zuster. (zoek de bevolking van de Blijf van mijn lijf huizen er eens op na.)
Ik verbleef daarnaast eens in Zuid-Amerika bij een gezin met 8? kinderen. Deze leuke koters hadden ook 8 verschillende tinten Toen ik moeders bekeek, leek een elftal niet onmogelijk.
Mag daar onderzoek naar worden gedaan, of beginnen we om de diversiteit te handhaven, bij haar buurman, een Hindoestaan die zijn nakroost om 10 uur naar bed stuurt met hun schoolboeken.
Het gedeug heeft de NL geesten de laatste jaren het meest beschadigd.

_________________
Milieu-activisme. Harten van goud, en hersens van havermout.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Nov 13, 2021 1:52 Plaats reactie Reageer met quote
Willem
   
 


Poendert schreef:
Quote:
Ik verbleef daarnaast eens in Zuid-Amerika bij een gezin met 8? kinderen. Deze leuke koters hadden ook 8 verschillende tinten Toen ik moeders bekeek, leek een elftal niet onmogelijk.
Grappig. Ik had in Rondônia bij Vilhena een vergelijkbare ervaring. Een kleine donkere maar blauwogige en sluikharige vrouw met een zeer tengere zwarte man hadden 9 kinderen in alles wat je kunt bedenken tussen bruinzwart en wit. Zij kwam uit het zuiden ( "waar we weten wat werken is") had - naar eigen zeggen- een poolse vader en braziliaanse moeder, en hij wist alleen dat zijn moeder ("danseres") uit Pernambuco kwam en zijn vader zou een hollandse zeeman zijn geweest, had naar eigen zeggen mooie blonde vrouwen als tantes die rijke echtegenoten hadden (holandêsas com muito dinheiro). Ik hechtte weinig geloof aan de verhalen over zijn hollandse afstamming en rijke ooms. Dat er ook een blond kindje rondhuppelde leek mij meer een gevolg van zijn vrolijke echtgenote die ietsje jonger absoluut verleidelijk moet zijn geweest en niet vies van een verzetje.

Zo gaat dat in de Selva. Armoede en geen electriciteit noopt tot vleselijke plezieren om het leven dragelijk te maken. Men verliest geen gelegenheid om met drank en muziek een feestje te bouwen, en wat daarna kwam, ach dat herinner ik mij niet meer. En zeik er ook niet over door. "Wat jij uitvoerde met dat zwartje zonder schaamhaartjes daar bemoei ik me ook niet mee. Je glipte weg met haar, je dacht zeker dat ik je niet in de gaten had. En.... mooi vaderlijk gesprekje zal je gehad hebben, schaamteloze schurk, je hebt al vier kinderen met mij. Ga de varkens beter voeren luie zwarte vlegel." (Vrije vertaling van twistgesprek des nachts na geïmproviseerd feestje bij afloop van ananasoogst)


Laatst aangepast door Willem op Za Nov 13, 2021 4:33, in totaal 8 keer bewerkt
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Za Nov 13, 2021 2:13 Plaats reactie Reageer met quote
Willem
   
 


Trouwens, latijnsamerikaanse vrouwen weten van wanten, die weten hoe ze een man uit kunnen kleden, letterlijk en figuurlijk. Als ze mooi zijn en slim, kunnen ze het schoppen tot Vrouw van de president (primera dama) zoals Evita Duarte (de Perón) of zelfs presidenta (Isabel de Perón).

Weinig vrouwen die zo uitdagen om ze te temmen als latijnsamerikaanse. Ik ben er gek op. Hoewel..... De aanvallen van woede vervelen. En ijdel zijn ze ook. En veeleisend.

Nu, ouder, zijn nederlandse vrouwen zo gek nog niet, gegeseld door de noordenwind, welke hun haren sloeg tot brussels kant. Is het de noordenwind? https://tinyurl.com/3e6cmr4e
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
  Weerwoord forum index » Immigratie en Integratie
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 4 van 4  
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4
  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.