Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Actualiteiten » Wikileaks: stilte voor de storm Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 42, 43, 44
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
BerichtGeplaatst: Vr Apr 12, 2019 15:50 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


Cliff schreef:
Wat, een interpol arrestatiebevel voor een gescheurd condoom? Dat gelooft niemand.


Jawel, Racer geloofde dat, en zo te zien gelooft hij dat nog steeds..

Trouwens, laten we ook niet vergeten dat Zweden de zaak tegen Assange wilde laten vallen, maar met klem verzocht werd door de Britten om de zaak open te houden zodat de druk op Assange zou blijven aanhouden. Dit bewijst toch al dat die zogenaamde verkrachtingszaak geen doel op zich was, maar een middel om een doel te bereiken, namelijk de uitlevering van Assange aan de VS?

https://www.theguardian.com/media/2018/feb/11/sweden tried to drop assange extradition in 2013 cps emails show

Waarom zou de Britse staat zich in hemelsnaam bemoeien met een eenvoudige zedenzaak in Zweden?

Dan nog wat anders; de facebook pagina van de vorige president van Ecuador, Raffael Correa, is verwijderd op dezelfde dag dat Assange gearresteerd werd(!!).

https://www.zerohedge.com/news/2019 04 12/facebook removes page ecuadors former president same day assanges arrest

En die nieuwe president, die verrader, Lenin Moreno (onthou die naam) mag volgende week komen opdraven in Washington om schouderklopjes van Trump in ontvangst te nemen. Diezelfde Trump die eerder nog dit soort tweets de wereld instuurde;Nee hoor, helemaal niet hypocriet dit wat er nu gebeurt, ben je mal. Twisted Evil

Er is een klein lichtpuntje voor Assange: Labour wil niet dat Assange uitgeleverd wordt aan de VS en gaat daar een punt van maken, met het oog op nieuwe verkiezingen in de niet al te verre toekomst.

_________________
Alleen samen krijgen we QRona eronder!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Apr 12, 2019 16:31 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


Hier een tweet van de moeder van Julian, Christine;

Shame on you @Lenin #Moreno!

May the Ecuadorean people seek vengeance upon you, you dirty, deceitful, rotten traitor!


May the face of my suffering son haunt your sleepless nights..

And may your soul writhe forever in torturous Purgatory as you have tortured my beloved son!


Rafael Correa stuurde dit antwoord;

Christine:
I do not know what to tell you. I only ask forgiveness from me and my people. A traitor and corrupt like Moreno does not represent us. I promise not to rest until I see him in jail, where he deserves to be.


https://twitter.com/MashiRafael/status/1116377597640941568

Kijken hoe lang de twitteraccount van Correa nog open blijft.

Twitter, Facebook, Instagram, het is allemaal foute boel. Daarom ben ik er ook nooit aan begonnen. Zelfs LinkedIn vertrouw ik niet.

Het zou wel wat zijn als er nu een opstand uitbreekt in Ecuador, tegen deze president, maar zo ver wil ik niet op de zaken vooruit lopen. Wink

_________________
Alleen samen krijgen we QRona eronder!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Apr 13, 2019 9:38 Plaats reactie Reageer met quote
Racer
   
 
En maar met dat vingertje zwaaien Laughing Ik kan er eindeloos naar blijven kijken Twisted Evil
Wat een smadelijke ontknoping, wat is hij ver van zijn voetstuk gevallen.Carlos schreef:
Diezelfde Trump die eerder nog dit soort tweets de wereld instuurde;


So what... in 2010 zei hij nog dat medewerkers van Wikileaks de doodstraf verdienden voor het lekken van geheime documenten van de VS.

De relatie (als je dat kunt noemen) tussen de Trump campaign en Wikileaks in 2016 was puur pragmatisch; Trump wilde bewijzen dat Hillary corrupt was en Wikileaks wilde graag Hillary Clinton stoppen omdat ze haar zagen als exponent van amerikaanse militaire agressie. Ze hebben gewoon elkaar gebruikt totdat ze elkaar niet meer nodig hadden.

Quote:
Wat, een interpol arrestatiebevel voor een gescheurd condoom? Dat gelooft niemand.


Geen condoom gebruiken tegen de wil van het slachtoffer is slechts 1 van de 4 klachten.
https://web.archive.org/web/20130310021505/http://www.judiciary.gov.uk/Resources/JCO/Documents/Judgments/assange summary.pdf

De meeste klachten zijn nu verjaard aangezien Assange succesvol het onderzoek heeft ontweken door zich te verstoppen voor de wet.
Maar de zwaarste klacht, verkrachting is nog niet verjaard.
De zweedse justitie is momenteel aan het bekijken of het onderzoek weer wordt geopend Cool
https://www.bbc.com/news/uk 47910820

_________________
everyone here will soon be marching over to the Capitol building to peacefully make yourself heard - president Trump
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Apr 13, 2019 11:58 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Racer schreef:
Geen condoom gebruiken tegen de wil van het slachtoffer is slechts 1 van de 4 klachten.


Doet niet zo heel veel ter zake. Feit is dat het 'slachtoffer' heeft aangegeven dat ze seks wilde hebben met Julian Assange en dat het niet tegen haar zin in gebeurde. Dat de eigenlijke vrijpartij alles behalve was wat ze verwachtte zullen ongetwijfeld heel veel vrouwen ervaren in een one nightstand.

Maar... dat dit enkele dagen na de daad ook nog eens leidt tot een internationaal arrestatiebevel via Interpol is gewoon absurd. Dat geeft voor ieder weldenkend mens wel aan dat die 'verkrachtingszaak' slechts een aanzetje is tot iets geheel anders.

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Za Apr 13, 2019 12:34 Plaats reactie Reageer met quote
Racer
   
 


Er waren 2 "slachtoffers" die allebei aangifte hebben gedaan. 1 van hen verklaarde dat Assange haar 's ochtends zonder toestemming heeft gepenetreerd, bovendien zonder condoom. Leer jij je kinderen dat je vrouwen naar believen kunt pakken als ze een keer seks met je hebben gehad? In landen als Zweden is het al illegaal om seks te hebben met een gewillige dronken vrouw, laat staan om een slapende vrouw te penetreren waarvan je sowieso weet dat ze niet zonder condoom wil. Gewone mannen krijgen daar jaren gevangenisstraf voor.

Het feit dat je dit nog steeds probeert af te doen als "gescheurd condoom" geeft eigenlijk al aan dat je je eigen punt niet zo sterk vind. Waar het echt om draait: de kans dat Assange hiervoor veroordeeld zou worden was erg klein wegens gebrek aan bewijs. Daarom was het oliedom dat hij alles op alles heeft gezet om de wet te ontduiken. We weten nu ook met zekerheid dat er geen uitleveringsverzoek van de VS was; onder Obama zag de amerikaanse justitie geen kans om hem te vervolgen. Pas toen de republikeinen het Witte Huis veroverden in 2017 ging de bal rollen, in plaats van hem te vervolgen op basis van de Spionagewet besloot men om hem aan te pakken middels wetten tegen computerhacking.

Overigens, je ziet dat de amerikanen het uitleveringsverzoek logischerwijs direct bij de Britten doen. Als ze hem in 2010 hadden willen pakken, dan hadden ze dat toen ook wel gedaan. Daar was helemaal niet zo'n achterlijke complot constructie met een verkrachtingszaak in Zweden voor nodig. Onvoorstelbaar dat mensen daar nog steeds geloof aan hechten. Rolling Eyes

_________________
everyone here will soon be marching over to the Capitol building to peacefully make yourself heard - president Trump
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Apr 13, 2019 12:56 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


Cliff schreef:
Feit is dat het 'slachtoffer' heeft aangegeven dat ze seks wilde hebben met Julian Assange en dat het niet tegen haar zin in gebeurde.


Moeten we het daar überhaupt nog over hebben na al die jaren? In de media heeft niemand het meer over die zogenaamde verkrachtingszaak. Rolling Eyes

Het gaat er nu alleen nog maar om of hij wel of niet uitgeleverd wordt. Nogmaals, ik ga er vanuit dat hij nooit meer vrij komt. Hij had gewoon oorlogsmisdaden van Rusland of Assad aan de kaak moeten stellen, of cables van Chinezen die plannen om op grote schaal bedrijfsinformatie te stelen van Apple en Amazon. Dan had diezelfde fake media hem de hemel in geprezen en hem een first class ticket naar Stockholm gegund om daar de Nobelprijs voor de Vrede in ontvangst te nemen.

Veel meer valt er eigenlijk niet meer over te zeggen.

Moreno zal als hedendaagse Judas de geschiedenis ingaan, Assange als held die de moed had om Amerikaanse oorlogsmisdaden aan de kaak te stellen en daarmee zijn vrijheid op te offeren.

_________________
Alleen samen krijgen we QRona eronder!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Apr 13, 2019 15:33 Plaats reactie Reageer met quote
10 miljoenste
   
 


Complete westerse hypocriete idioterie, een verslaggever die Amerikaanse oorlogsmisdaden vastlegt, arresteren door een Amerikaanse daderstaat die zelf geen internationaal strafhof wenst te erkennen !
Is dit scheve recht ergens vastgelegd of internationaal erkend ?
Shell Koning Alex waar ben je ?
Zat Assange ergens in Saudi arabie ondergedoken of was hij Shell correspondent, was er geen Amerikaans haartje op iemands kop die lef genoeg had Assange zelfs aan te wijzen .

Ofschoon geen onderwerp stinkt het Chinese 5 G netwerk en ASLM spionage sprookje even hard als de beerput over Assagne en verradersstaat Groot Brittannië – economie is ook gewoon oorlog met evenveel gedood werkvee gedwongen Amerikaanse winkelnering met Nokia belang, en Chinese markt verover strategie van ASLM voor meer invloed en geld.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Apr 13, 2019 16:44 Plaats reactie Reageer met quote
Joost Bakker
   
 


Ach die huidige corrupte president van Equador heeft wegens economisch falen met toestemming van de VS
onlangs een lening moeten lospeuteren van rond 500 miljoen bij het IMF...

Toen is die Assange deal gemaakt...

De VS is het meest gewelddadige, corrupte en misdadige oligarchen rijk sinds WO II voor wie het goed aanschouwd...

_________________
Het verschil tussen PvdA, D66, Groen Niks en VVD en de media is gering, zoals het er in een dictatuur aan toegaat.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Apr 14, 2019 9:10 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Racer schreef:
Er waren 2 "slachtoffers" die allebei aangifte hebben gedaan.


Nogmaals, het doet allemaal niet zoveel ter zake. Heb je een voorbeeld van iemand anders die zich misdragen heeft op zo'n manier en waartegen direct een Interpol internationaal arrestatiebevel is uitgevaardigd?

Volgens mij is dat er niet. Dat is het punt.

Ik heb er niets op tegen dat Assange zich verantwoord tegenover de Zweedse rechter voor zijn daden. Gezien de beschuldigingen denk ik, hoe zuur ook voor de vrouwen, dat hij vrijuit zou gaan. Er is geen enkele bewijslast voor dit soort wangedrag.

Maar nogmaals, dat is niet het punt.

10 Miljoenste heeft overigens een heel goed punt. De VS speelt graag politieagentje wereldwijd maar weigert mee te doen aan het internationale strafhof. Dat zegt genoeg.

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Zo Apr 14, 2019 10:49 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


'Overheidswebsites Ecuador gehackt'

Websites van Centrale bank, Ministerie van Binnenlandse Zaken en de ambassade te London zijn 'overgenomen' door hackers. En een DDOS aanval.Payback is a bitch.. Cool

_________________
Alleen samen krijgen we QRona eronder!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Apr 14, 2019 19:12 Plaats reactie Reageer met quote
Real
   
 


Er staat me iets bij dat Assange had gezegd dat er een versleuteld bestand zou vrijgeven worden als hij opgepakt zou worden?

https://www.nrc.nl/nieuws/2010/12/03/assange dreigt met internetbom om arrestatie te voorkomen a1482202

_________________
Popcorn Time is Coming Wink
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Apr 18, 2019 11:56 Plaats reactie Reageer met quote
Joost Bakker
   
 


In wezen maakt het niks meer uit welk geheim men kan blootleggen...

De VS is een dermate vergiftigd land dat een schandaal of misdaad al als ''normaal'' wordt beschouwd...
En Europa vindt het allemaal helemaal goed, zoals het vazallen betaamt... lachende Rutte voorop.

Voorbeeld:
Stel dat ik zou openbaren dat de VS het meest totalitaire mensonterende Islamistenregime ter wereld (Saoedie Arabie)
met tientallen miljarden aan wapens steunt... waardoor tienduizenden kinderen in buurland Yemen de dood ingejaagd
worden en hele wijken zonder pardon platgegooid... en daarbij kindsoldaten uit Sudan vanaf 9 jaar worden ingezet...

Ook het blootleggen van Amerikaanse misdaden tegen de menselijkheid is tegenwoordig geen item. meer.
De VS verbiedt het VN tribunaal onderzoek te doen en laat hen zelfs niet meer tot de VS toe.


Het Westen is totaal verrot en immoreel en de huidige elites in deze donkere periode staan stijf in de rij
zoals het volgzame vazal heren betaamt ... liefst met een brede lach die grote onnozelheid en kortzichtigheid uitdrukt.

Het Westen is dermate openlijk schandelijk en hypocriet dat ze immuun voor schandalen is geworden.

Ongeveer zoals het weinig zin had om in 1942 in Duitsland het bewijs te openbaren dat Hitler steden bombardeerde...
Men zou het ''schokkende'' ervan niet onderkennen.

Alleen een breed gedragen staking, opstand, vormen van sabotage of incorrect stemgedrag kan op den duur het tij keren.
Tot die tijd zullen burgers als pers citroen van het grootkapitaal dienen waarvan een steeds kleinere groep de vruchten plukken...

_________________
Het verschil tussen PvdA, D66, Groen Niks en VVD en de media is gering, zoals het er in een dictatuur aan toegaat.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Apr 18, 2019 13:55 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Joost Bakker schreef:
De VS is een dermate vergiftigd land dat een schandaal of misdaad al als ''normaal'' wordt beschouwd...
En Europa vindt het allemaal helemaal goed, zoals het vazallen betaamt... lachende Rutte voorop.


Volgens mij is er één belangrijke reden voor politici om zich nimmer kritisch over VS (of EU) uit te laten en dat is dat ze ieder internationaal baantje direct kunnen vergeten.

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Za Apr 20, 2019 5:23 Plaats reactie Reageer met quote
Real
   
 


Joost Bakker schreef:
In wezen maakt het niks meer uit welk geheim men kan blootleggen...De eerste vraag is of Assange alleen toegang had tot het besturen van wikileaks.org of dat er ook anderen toegang hebben. De tweede vraag is: heeft Assange het topje van de ijsbeer openbaar gemaakt of is er meer?

https://wikileaks.shop


_________________
Popcorn Time is Coming Wink
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Apr 29, 2021 14:51 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


De NOS haalt eindelijk bakzeil in hun (ver weggestopte) herstelrubriek:

    In de afgelopen vijf jaar heeft de NOS in enkele artikelen op NOS.nl en in de app geschreven dat er in Zweden een aanklacht van verkrachting was tegen WikiLeaks voorman Julian Assange. Assange werd door twee vrouwen van verkrachting beschuldigd en het Zweedse Openbaar Ministerie deed jarenlang onderzoek naar de verdenking, maar Assange is er nooit voor aangeklaagd. Dat is op 9 april 2021 in de artikelen gecorrigeerd. Het gaat om dit stuk van 24 02 2020. Dit stuk van 11 04 2019. Dit stuk van 11 04 2019. Dit stuk van 11 01 2018. Dit stuk van 13 08 2015.


https://nos.nl/herstel

Sommigen zouden het Fakenews noemen dat de NOS ruim 5 jaar lang iets in 5 artikelen heeft beweerd wat helemaal niet waar was.

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Do Apr 29, 2021 15:00 Plaats reactie Reageer met quote
Icesurfer
   
 


Fakenews van fakenews, want ik herinner mij van toendertijd, dat Assange "slechts" van een verkrachting ( CIA sex val? )
in Zweden werd verdacht.

_________________
The world turns too fast, feel love before it�s gone. [Editors]
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
Wikileaks: stilte voor de storm
  Weerwoord forum index » Actualiteiten
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 44 van 44  
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 42, 43, 44
  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.