Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Politieke Partijen en Politici » De leugens van Mark Rutte Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Volgende
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
BerichtGeplaatst: Za Feb 09, 2019 18:39 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Complimenten voor GeenStijl!

Over de 'onderste steen':

  Aan: [Personage X] van BD/WODC/EWB
  Onderwerp: RE: paar aanvullende dingen
  Hoi [----]
  Bijgevoegd heb ik de brieven en het protocol. Ik heb wat persoonlijke info zwart geblokt, behalve in de brief van Schoof; dat kon ik niet in pdf. Als je de documenten eerst in kleur print en dan weer inscant, kan niemand er met moderne technologie onder de zwarte blokjes kijken en krijgen we ook geen [-------------] toestanden met inzage in document-eigenschappen (truc gebruik je zelf waaschijnlijk ook).
  [ ---//----]
  Ik heb het verzoek over het protocol bij [----] uitgezet, wacht haar antwoord af. Volgens mij is Pieter O. vooral geïnteresseerd in ons protocol.[ ... ]"


Pieter O. is Pieter Omtzigt, je weet wel die man die keihard beschadigd is door NRC en zich vervolgens van het CDA nooit meer met MH17 mocht bemoeien.

Wie nu nog denkt dat er geen politieke spelletjes rond MH17 gespeeld worden is echt stekeblind.

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Wo Mei 08, 2019 9:11 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Soms vergeten we zaken vrij snel, maar tegenwoordig is er gelukkig Internet wat veel bewaart. Zo kam ik toevallig dit artikel tegen:Voor velen misschien onbekend, maar twee jaar later ondertekenden de politici (zonder een nieuw referendum te houden) het verdrag van Lissabon, wat defacto gelijk stond aan wat eerder door de burgers verworpen was.

Wikipedia zegt daarover:

Het Verdrag verving de door de Franse en Nederlandse kiezers in 2005 verworpen Europese Grondwet, hoewel de verschillen vooral uiterlijk zijn.[2] Volgens de Britse denktank Open Europe zou 96% van de tekst gelijkaardig zijn. Valéry Giscard d'Estaing noemde de wijzigingen 'cosmetisch'.[3]

Dit is geen directe leugen van Rutte, maar ik schaar het wel onder de leugens van de politiek... en de VVD deed hier hard aan mee (actief deelnemer van zowel Balkenende II als Balkenende III)

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Vr Mei 17, 2019 9:03 Plaats reactie Reageer met quote
Poendert
   
 


De meeste politiekers die destijds via grove leugens beloofden het Oekraine-referendum te zullen respecteren zijn van het politieke schaakbord verdwenen.
Pecholt is al een tijd onvindbaar en vervangen door een dicht bij Rutte angeschoven gevluchte Russin, een zekere Olongren,die nu de Nederlandse bevolking een oor aannaait. Als het daarbij blijft.
En Buma vlucht richting het veilige Burgemeesterschap. Kan hij leuke vergaderingen houden met Halsema. Waar een kleine krimpende partij groot in kan zijn.

_________________
Milieu-activisme. Harten van goud, en hersens van havermout.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Mei 29, 2019 12:26 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Niet een directe leugen, al wordt het achterhouden van informatie met regelmaat wel zo aangeduid:

  Woedende reactie Ed Nijpels

  Twee dagen lang volgen boze reacties van Nijpels. Hij wijst erop dat het kabinet niet de opdrachtgever is en dat Rutte dus niets kan verbieden. Bovendien, schrijft hij: "Er was toch overeenstemming op het hoogste niveau."

  Nijpels laat weten dat hij het probleem van Rutte niet gaat oplossen. Sterker nog: "Ik ga PBL niet verzoeken de persconferentie uit te stellen." Rutte moet wat hem betreft zelf maar contact opnemen met het planbureau.


https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2286706-presentatie-doorrekening-klimaatakkoord-uitgesteld-onder-druk-van-rutte.html

Opmerkelijk. Nijpels is zelf VVD en geeft hier al aan dat dit gewoon censuur is, opgelegd door de minister president.

Stel dat niet VVD-er Nijpels maar iemand van een andere partij voorzitter was van het Klimaatberaad, dan was het nieuws misschien alsnog naar buiten gekomen.

Dit geeft wel een kijkje achter de schermen. Blijkbaar wordt Rutte op de hoogte gehouden van informatie die door het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) en het Centraal Planbureau (CPB) wordt vrijgegeven, voordat deze formeel vrijgegeven is en zelfs als Rutte ook niet opdrachtgever is van zo'n onderzoek.

En blijkbaar lukt het hem ook nog die informatie tegen te houden als het hem niet uitkomt.

Wat nou open en vrije democratie? We zitten in een door de politiek informatiegestuurde samenleving. Van vrije meningsvorming door burgers is steeds minder sprake. Van invloed via directe democratie (referendum) ook. Als burger wordt je steeds meer buiten spel gezet!

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Vr Mei 31, 2019 12:04 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


En tegelijkertijd is met de oude samenstelling van de EK nog even snel dat klimaatgedrocht er doorheen gejast. Waarvan we de kosten daarvan niet op Prinsjesdag te weten mogen komen.

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Jun 10, 2019 11:15 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Nederland haalt kinderen op uit IS-gebied
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1875121048/nederland-haalt-kinderen-op-uit-is-gebiedNiet in het eerste leugentje gestikt, zo blijkt maar weer.


_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Jun 10, 2019 11:15 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Wat wreed om die kinderen te ontwortelen en naar een ver en onbekend land te sturen, met een hele andere cultuur dan ze gewend zijn. Dat mocht die arme Lily en Howick ook niet aangedaan worden, dus waarom wel deze kindertjes?

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Jun 10, 2019 15:33 Plaats reactie Reageer met quote
Jip
   
 


Deze kindertjes zijn resp. 2 en 4 jaar oud.

_________________
De beste stuurlui raken kant noch wal.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Jun 18, 2019 11:53 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Je kan natuurlijk ook iets te optimistisch noemen in plaats van een leugen.

https://www.telegraaf.nl/financieel/643216187/rutte-was-te-optimistisch


Anyway: Onze koopkracht daalt, want de lonen, uitkeringen en pensioenen houden de belastingverhogingen niet bij.

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Dec 12, 2019 12:35 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 
De voorlopige list-en-bedroglijst
van volksverlakker no.1 Mark Rutte


Zorgpremie
Rutte besluit de zorgpremie inkomensafhankelijk te maken. De gigantische nivelleringsoperatie zet de VVD in de fik. In hoge partijkringen wordt gesteld dat Rutte ’tegen elke prijs’ wil regeren. Uiteindelijk bindt hij in waarna het idee voor een inkomensafhankelijke zorgpremie het raam uit gaat.

Geld voor de Grieken
Ook een andere verkiezingsbelofte zet Rutte in 2015 opzij: er gaat tóch geld naar de Grieken. In een verkiezingsdebat had hij nog stoer gesteld dat hij de hand op de knip zou houden.

Teevendeal
Rutte gaat eind 2015 door het stof als hij de gang van zaken rond de Teevendeal moet uitleggen in de Tweede Kamer waartoe hij niet in staat is. De affaire kost aan drie VVD-bewindslieden de kop. Rutte doet het af met een lach.

1000 euro en de hypotheekrenteaftrek
Aan het begin van de verkiezingscampagne voor de stembusgang van 2017 biedt Rutte met een goedkoop ‘sorry’ verontschuldigingen aan voor de verbroken verkiezingsbeloftes over 1000 euro en de hypotheekrenteaftrek. Het blijkt weer eens dat Rutte niet te vertrouwen is.

Dividendbelasting
Tijdens de formatie van 2017 bedingt Rutte dat de dividendbelasting wordt afgeschaft. Rutte is arrogant en eigenwijs en houdt er bijna een jaar aan vast. Totdat Unilever besluit om zijn hoofdkantoor toch niet in Rotterdam te vestigen, terwijl Rutte het vestigingsklimaat en bijbehorende banen juist als grootste argument voor de taks-afschaffing had genoemd. Zijn stoïcijnse opstelling rond de dividendbelasting kan zelfs in hoge VVD-kringen niet worden uitgelegd.

Klimaatakkoord
Een paar maanden later ligt Rutte opnieuw onder vuur, dit keer omdat zijn kabinet een concept-klimaatakkoord heeft gepresenteerd met draconische milieumaatregelen voor Nederlanders. Rutte laat noteren dat hij het verzet van zijn partijgenoot Klaas Dijkhoff steunt, een zeldzaam rappe erkenning van een verkeerde afslag door gladjanus Rutte, waar we alle kant mee op kunnen, behalve de goede.

Groningen
Richting de zomer van 2019 biedt Rutte driemaal excuses aan alle Groningers aan voor de bevingsellende rond de gaswinning. Die is voor een belangrijk deel veroorzaakt onder zijn premierschap. „We hebben vanaf het begin de opgave van schadeherstel en versterking van woningen volstrekt onderschat, aldus de levensgrote kutsmoes van Rutte”

Stikstof
In het najaar van 2019 komt Rutte opnieuw onder vuur te liggen, dit keer omdat hij onzichtbaar is in het aanpakken van de stikstofcrisis. Pas als het Malieveld vol staat met boeren en bouwers en berichten over een aanstaande recessie de kop op steken, zoekt hij de voorgrond. Op het partijcongres van november klinkt geen nederigheid, maar vooral een peptalk richting zijn achterban om zich niet van de wijs te laten brengen.

Burgerdoden Irak
De laatste affaire rond de geloofwaardigheid van de premier is rond zijn veronderstelde wetenschap van een bombardement in Irak in 2015, waarbij liefst 70 burgerdoden zijn gevallen. Voormalig minister van Defensie Hennis verklaart dat ze vermoedelijk de premier hierover heeft geïnformeerd. Rutte zegt er geen herinnering aan te hebben, maar het ook niet uit te sluiten. Het is een verklaring waar hij alle kanten mee op kan. Dat komt veel Kamerleden na negen jaar Rutte maar al te bekend voor.

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Dec 21, 2019 14:54 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Verkiezingen van 2021 in aantocht?Hilarische Rutte belooft: ‘Migratie wordt een speerpunt in 2020… Je kunt niet verder met Schengen’

Premier Mark Rutte: Schengen is in gevaar.

Kan je het Pinokkio eigenlijk wel kwalijk nemen dat de lemmingen er weer massaal in zullen gaan trappen?

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Dec 21, 2019 14:55 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Nu roepen dat migratie een speerpunt gaat worden, terwijl er genoeg andere landen zijn die niet het Pact van Marrakesh hebben ondertekend. Hoe geloofwaardig is dat?

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Nov 29, 2020 12:33 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 _________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Dec 30, 2020 12:18 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Hoe is het nou met Halbe Zijlstra?

Ahhh.... https://www.businessinsider.nl/oud-minister-halbe-zijlstra-wordt-strategie-adviseur-bij-bouwer-volkerwessels-met-goede-haagse-connecties-om-te-lobbyen-voor-projecten/

En recenter:

Zembla heeft aangetoond dat het ‘bevoegd gezag’ lijkt te zijn gezwicht voor de asfaltlobby, en dat oud-minister Halbe Zijlstra (in samenspraak met Bontrup) druk heeft gezet om de stort van granuliet door te laten gaan, omdat anders de asfaltproductie en daarmee de aanleg van snelwegen in Nederland stil zou komen te liggen.’

Vlak vòòr de zitting van de Raad voor de Journalistiek over de klachten van GIB onthulde Zembla op basis van de inhoud van deze stukken in detail hoe ambtenaren onder druk van Zijlstra met de kwestie omgingen en hoe ze ook nog eens een rekenfout maakten bij de inschatting van de schadelijkheid van granuliet. De uitzending liet geen spaan heel van de integriteit van de hoogste ambtenaren van Rijkswaterstaat en het ministerie van I&W. Zijlstra bleek tegen Zembla gelogen te hebben over zijn bemoeienis en zijn eigen belang. Ook de minister en de verantwoordelijke staatssekretaris kregen een veeg uit de pan. Het heeft onder meer geleid tot een heftig debat in de Tweede Kamer, dat begin december werd afgesloten met een reeks van moties. Daaronder een aangenomen motie van de PvdA over een integriteitsonderzoek, die door de minister was ontraden. Overeenkomsten met de toeslagenaffaire dringen zich op.

https://sargasso.nl/wat-deed-zembla-fout/

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Vr Jan 01, 2021 12:06 Plaats reactie Reageer met quote
Poendert
   
 


Sid Lukassen schrijft op DDS. We zitten in een neerwaardse spiraal dankzij het linkse deugen, cultuurmarxisme en massa migratie.
Dan lees ik in een reactie op bovenstaande de wijze woorden.
Geprobeerd wordt de vrijheid van meningsuiting aan banden te leggen als uitingen beledigend voor bepaalde groepen uitgelegd kunnen worden. Veel geld wordt verspild aan onrendabele projecten (windmolens) en hypes die niet voldoende wetenschappelijk zijn onderbouwd (opwarming van de aarde door verhoogde CO2-uitstoot). Tegelijkertijd worden de belastingen verhoogd, gevangenissen gesloten, defensie uitgehold, de AIVD afgeslankt, de zorg verschraald en ga zo maar door.
Door de stelling, dat immigranten nodig waren om het vuile werk te doen, kwam massa-immigratie op gang. Dat proces wordt nog steeds ondersteund door de politiek correcte politici, ambtenaren, journalisten en advocaten hoewel onder geen bevolkingsgroep het werkloosheidspercentage zo hoog is als onder de immigranten.
Wat klimaathysterie via het KNMI mededeelt over de gevaarlijke zeespiegelstijging, lees ik in mijn blauwe boekje het volgende:
Zeespiegelstijgng tussen 1901-2020.
Delfzijl 17,5 cm.
Vlissingen 21,5 cm.
Hoek van Holland 23,8 cm.
Vlissingen 21,5 cm.
Harlingen 14,2 cm.
Den Helder 14,8.
Ymuiden 21 cm.
Dan vraag ik me af, wordt Nederland echt opgeheven via onze wereldvreemde Elite? En waarom?

_________________
Milieu-activisme. Harten van goud, en hersens van havermout.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Jan 15, 2021 13:58 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


Ik lees net op zerohedge dat ons kabinet is gevallen. Smile

Grappig, kijken wat ze zoal zeggen daar. Ik betwijfel of veel lezers überhaupt weten wie Mark Rutte is.

Dutch PM Rutte Resigns Over Childcare Subsidy Debaclehttps://www.zerohedge.com/political/dutch-pm-rutter-resigns-over-childcare-subsidy-debacle

Regering in Italië ook gevallen, gaat lekker. Wie is de volgende die gaat sneuvelen? Ik gok Boris Johnson.

_________________
Va bene.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Jan 15, 2021 15:21 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


Ach, gevallen of niet, Rutte en z'n club krijgt gewoon doorbetaald. De gedupeerde ouders, daartegenover, hebben nog geen cent genoegdoening gehad.

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Jan 16, 2021 11:19 Plaats reactie Reageer met quote
Royy
   
 


De politiek is de grip op de ambtenarenorganisatie kwijt. T is tijd voor een grondige reorganisatie van de ministeries, minder ambtenaren en een betere werkhouding. We zien daar nu op een aantal vlakken dingen behoorlijk misgaan, die eigenlijk alleen maar te verklaren zijn door inhoudelijke en organisationele onkunde. Prutsers.

_________________
Houdt koers!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Za Jan 16, 2021 11:42 Plaats reactie Reageer met quote
10 miljoenste
   
 


Quote:
Tedje Van Es
Ach, gevallen of niet, Rutte en z'n club krijgt gewoon doorbetaald. De gedupeerde ouders, daartegenover, hebben nog geen cent genoegdoening gehad.

..Brandpunt reisde in 2013 naar Ivanski, in Bulgarije. Ze hebben in Ivanski ontdekt dat ze kunnen leven op kosten van Nederland. Met busladingen reizen ze naar Nederland, ze schrijven zich in als inwoner, openen met een vals huurcontract een bankrekening en ontvangen vervolgens duizenden euro’s aan huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag.

Nederland is geschokt. Dat mag nooit meer gebeuren. De Bulgarenfraude blijkt bovendien geen alleenstaand geval, er worden andere schandalen boven gespit. Overleden Polen blijken ook steun te kunnen krijgen. In totaal zou 1,5 miljard euro afgeroomd worden

De gebeten hond is Frans Weekers (VVD), staatssecretaris voor Financiën. Hij belooft op te treden. Hij kondigt aan dat de belastingdienst voortaan met ‘risicoprofielen’ zou werken. In de praktijk komt dat neer op het etnisch profileren. Nederlanders met een vreemde naam zullen sneller uitgepikt worden voor controles.
En zo geschiedde. Tienduizenden gezinnen werden onder de voet gelopen, vooral landgenoten van buitenlandse afkomst. De fraudebestrijding was in feite discriminerend. Zeven jaar later valt het derde kabinet Rutte


Bron: De Standaard - Bart Maat/ANP
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Jan 16, 2021 14:16 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


Het gaat mij om de mensen die het slachtoffer zijn geworden, niet om de mensen die terecht gepakt werden. Jammer dat van die laatste groep (zoals gebruikelijk weer eens) geen gegevens bekend gemaakt zijn.


Quote:
De gebeten hond is Frans Weekers (VVD), staatssecretaris voor Financiën. Hij belooft op te treden. Hij kondigt aan dat de belastingdienst voortaan met ‘risicoprofielen’ zou werken. In de praktijk komt dat neer op het etnisch profileren. Nederlanders met een vreemde naam zullen sneller uitgepikt worden voor controles.

Overigens is het achteraf gezien wel erg vreemd dat de regering eerst een wet maakte, waarin etnisch geprofileerd werd en vervolgens etnisch profileren ging verbieden.

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Jan 16, 2021 16:27 Plaats reactie Reageer met quote
Royy
   
 


Etnisch profileren is niks mis mee, is gewoon daderprofiel. Net zoals bijvoorbeeld geslacht en leeftijd onderdeel kunnen zijn van een daderprofiel.

Wat er wel mis is is a) de ambtenarencultuur, die volkomen losgeslagen is van de werkelijkheid en op punten doorgeslagen is in een soort machtswellust en b) de enorme macht van de Belastingdienst: omgekeerde bewijslast en een ongekende macht je het leven zuur te maken als ze dat willen.

_________________
Houdt koers!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Za Jan 16, 2021 16:46 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


Bij jouw punten a en b wil ik, als dat mag, nog graag even toevoegen: c) stoppen met krampachtig politiek correct zijn.

En het is om te beginnen al helemaal fout dat is wij kinderopvang betalen aan mensen die geen Nederlands staatsburger zijn.
De zoveelste zegening van die vervloekte EU.

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Jan 16, 2021 17:06 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Tedje van Es schreef:
Ach, gevallen of niet, Rutte en z'n club krijgt gewoon doorbetaald. De gedupeerde ouders, daartegenover, hebben nog geen cent genoegdoening gehad.


Jurist toeslagenaffaire: ‘Nog geen enkele cliënt heeft 30.000 euro compensatie ontvangen'
https://www.ad.nl/binnenland/jurist-toeslagenaffaire-nog-geen-enkele-client-heeft-30-000-euro-compensatie-ontvangen~aa75d7d5/


En als ze dan ooit die 30.000 euro krijgen dan krijgen ze het geld toch niet in handen.

Gedupeerde ouders moeten compensatie direct weer afdragen aan de Belastingdienst, tot woede van de bewindvoerders
https://www.trouw.nl/economie/gedupeerde-ouders-moeten-compensatie-direct-weer-afdragen-aan-de-belastingdienst-tot-woede-van-de-bewindvoerders~bbefdd4d/

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Jan 17, 2021 0:16 Plaats reactie Reageer met quote
10 miljoenste
   
 


Quote:
Tedje Van Es
Overigens is het achteraf gezien wel erg vreemd dat de regering eerst een wet maakte, waarin etnisch geprofileerd werd en vervolgens etnisch profileren ging verbieden

Een 20 jarige alleenstaande tienermoeder van vier bruine kindjes was zeer ingetogen met de nieuwe verkiezing beloftes van staatsman Rutte .

'Overheidsmedewerkers bijscholen over discriminatie noodzakelijk'
Medewerkers van de Belastingdienst en andere uitvoerende overheidsorganisaties moeten trainingen krijgen over discriminatie. Dat stelt demissionair premier Rutte in een brief die hij gisteren na het vallen van het kabinet naar de Tweede Kamer stuurde. Het College voor de Rechten van de Mens moet hier een belangrijke rol in gaan spelen.

https://nos.nl/artikel/2364693-overheidsmedewerkers-bijscholen-over-discriminatie-noodzakelijk.html

Was inderdaad te verwachten : 24/7 radio en tv werpt z'n vruchten af. Bad Grin
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Zo Jan 17, 2021 17:36 Plaats reactie Reageer met quote
Royy
   
 


Tedje van Es schreef:
Bij jouw punten a en b wil ik, als dat mag, nog graag even toevoegen: c) stoppen met krampachtig politiek correct zijn.

En het is om te beginnen al helemaal fout dat is wij kinderopvang betalen aan mensen die geen Nederlands staatsburger zijn.
De zoveelste zegening van die vervloekte EU.


Oh klopt, maar dat was slechts de aanleiding. De Belastingdienst en andere overheidsdiensten zijn rot van binnen. Bestuursrecht beschermt eerder de overheid en ambtenaren dan de burger. Stop deze ambtenarenterreur, hervorm het bestuursrecht en maak schoon schip.

Je merkt t mooi aan 2 dingen: a) de beloofde 30k is er nog niet en b) de Belastingdienst vordert die 30k weer doodleuk in.

Dat geeft twee dingen aan: de organisationele kracht van de Overheid is zeer zwak. We zien dat hier misgaan, we zien dat misgaan op VWS rondom covid en vaccinaties, we zien dat misgaan bij t UWV, bij t CBR, t is breed verspreid. Ik roep al langer (chargerend) dat de overheid volzit met kneuzen die nergens anders zouden kunnen werken zoals ze werken. Dat klopt dus ook.

En ten tweede: wie haalt t nu in zn botte wereldvreemde kop om te zeggen dat die 30k ingevorderd wordt. Dan leef je in een compleet andere wereld en heb je t nog steeds niet begrepen. In Beijing zitten manipulatieve leugenaars, ik begin te denken dat bij de Belastingdienst volzit met autistische neuroten. Wie t nog steeds niet wil begrijpen, moet per direct ontslagen worden. Schoon schip.

_________________
Houdt koers!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
De leugens van Mark Rutte
  Weerwoord forum index » Politieke Partijen en Politici
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 10 van 11  
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Volgende
  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.