Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Actualiteiten » De Mainstream Media en de waarheid. Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30  Volgende
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
BerichtGeplaatst: Vr Aug 31, 2018 9:54 Plaats reactie Reageer met quote
Racer
   
 


Samenzwering alert.

Tech giganten houden geheime besprekingen om hun strategie rond de verkiezingen te coordineren

Dit zullen we steeds vaker gaan zien, de gelijktijdige ban tegen Infowars/Alex Jones door de grote platformen was nog maar het begin.

In de nabije toekomst zal 1 conglomeraat bepalen of jouw mening online wordt gehoord of niet. En zoals het er nu naar uit ziet is het vooral populistisch rechts dat monddood gemaakt dreigt te worden. De verkiezing van Donald Trump heeft een aardschok veroorzaakt in "progressief" Amerika en de leiders bij de grote tech-bedrijven zijn vrijwel zonder uitzondering Democrats en vastbesloten om zo'n debacle niet nog eens te laten gebeuren. Dit, en de steeds toenemende invloed van SJW's die een "veilige safe space" eisen waar ze niet worden geconfronteerd met onwelgevallige meningen, heeft in het afgelopen half jaar tot een explosie van censuur geleid.

Zelfs als je je eigen website opzet kunnen ze je monddood maken. Google werkt samen met linkse activisten zoals de SPLC om politiek incorrecte geluiden uit de zoekresultaten te krijgen. En nu wordt soms al gedreigd om websites uit de lucht te halen door hostingbedrijven, als de inhoud "racistisch" is.

Daarom is het belangrijk dat dergelijke techbedrijven worden gereguleerd. Ze vormen steeds meer een nutsvoorziening waar je als digitaal burger niet omheen kunt. Mensen dienen op een publiek plaform dezelfde rechten te hebben als offline: alles kunnen zeggen zolang je elkaar niet bedreigt of oproept tot geweld.

_________________
the roots of russian aggression
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Aug 31, 2018 14:18 Plaats reactie Reageer met quote
Icesurfer
   
 


Luisteren ! ūüėú
Vermoedelijk een van de laatste keren, dat we beleven mogen, hoe in de leugenmedia de waarheid gezegd word.
(Duitse originele tekst)
Zuh√∂ren ! ūüėú
Vermutlich eines der letzten Male, dass wir erleben d√ľrfen, wie in den L√ľgenmedien die Wahrheit gesagt wird.

https://www.facebook.com/matt.hias.92505956/videos/110631109890427/

Kopie van de 3 commentaren, voordat ze misschien verwijderd worden.

Quote:
Sven Bauer Ihr k√∂nnt reden und reden aber √§ndern wird sich nichts zum positiven. Im Gegenteil es wird noch schlimmer und es kommt zum B√ľrgerkrieg auf unseren Stra√üen.
2
Verwalten
Gefällt mir
· Antworten · 1 Std.
Marlies Junge hat geantwortet · 1 Antwort
Rolf Zode
Rolf Zode Es sind nicht nur Rechte, die demonstrieren sondern auch besorgte B√ľrger aus der Mitte.
Die Nazikeule wirkt nicht mehr!!!
Die Nazikeule wirkt nicht mehr!!!

ES REICHT!
Irrenhaus Deutschland!!!
Ein Land, in dem WIR gut und gerne leben???
Wir (?) schaffen das!
Dumm, d√ľmmer ‚ě°ÔłŹ Merkel!
2
Verwalten
Gefällt mir
· Antworten · 1 Std.
Marlies Junge
Marlies Junge Der Herr und die Dame aus Chemnitz haben die Demo ins wahre Licht ger√ľckt , und nicht wie die verlogenen linke verlogene Journalisten die die AFD und deren W√§hlern nur im Dreck ziehen , guckt euch lieber die Linksfaschistischen Nazis Schreier an und schreibt dar√ľber Flaschen, Steine schmei√üen und gro√üe Fresse haben und √ľbrigens die AFDLER waren noch nie Nazis wer die Geschichte kennt wei√ü auch welche Parteien damals.Nazis waren


P.S. Twitter #Chemnitz #Brennpunkt #L√ľgenmedien

_________________
The world turns too fast, feel love before itís gone. [Editors]
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Vr Aug 31, 2018 15:44 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Moppersmurf schreef:
Ik heb het artikel voorzien van m'n eigen commentaar.


Goed commentaar. Er deugt geen fuck van dat artikel.... en ik denk dat je het heel goed ziet als je vermoed dat hier sprake is van twee homo's die hun seksuele geaardheid gebruiken om ergens asiel aan te vragen.

_________________
Je moet de waarheid niet verwarren met de door de media opgelegde mening van de meerderheid
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Vr Aug 31, 2018 15:48 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Racer schreef:
Dit, en de steeds toenemende invloed van SJW's die een "veilige safe space" eisen waar ze niet worden geconfronteerd met onwelgevallige meningen, heeft in het afgelopen half jaar tot een explosie van censuur geleid.


Had je dat durven denken Racer? De VS was een land wat te boek stond als vrijheid van meningsuiting. Een land waar allerlei groepen (remember 'Polinco') hun uitvlucht toe zochten om hun mening zonder censuur te kunnen uiten.

We zijn nu 20 jaar verder en de VS is een land van een enorme censuur geworden. Ik herinner me nog discussies over hoe Google zich schikte naar de Chinese censuurwetten, en hoe daar met afschuw in de VS over gesproken werd. Google personeel ging zelfs in staking.

Inmiddels is Google personeel onderdeel van het probleem. De censuur is meer actueel dan ooit en ze maken zich er op grote schaal schuldig aan. Door bv. zoekresultaten te be√Įnvloeden op 'welgevalligheid van de mening' of door YouTube video's te wissen.

Daar zitten heel veel video's bij die we 10 jaar geleden gewoon mochten kijken. Er wordt niemand in uitgescholden en de beelden zijn niet schokkend. Soms zelfs feitelijk, gewoon omdat YouTube niet wenst dat iemand kennis neemt van die feiten....

De VS is een land in verval.

_________________
Je moet de waarheid niet verwarren met de door de media opgelegde mening van de meerderheid
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Vr Aug 31, 2018 16:09 Plaats reactie Reageer met quote
Icesurfer
   
 


Tegenwoordig heel bekend, regime-chance wanneer een land economisch zeer succesvol is, maar zich niet wil onderwerpen aan bankensysteem. Ook toen na de tweede wereld oorlog hebben mainstreammedia, alleen die feiten gepresenteerd, die pasten in hun narratief en bewust historische feiten verzwegen.

Het staat op youtube. ( Hoe lang nog? )

Het is overigens m.i. zeer actueel. Weet je nog voor enige jaren was geldsysteem, financiele crisis. mogelijke chrash, fiat-geld, FED, ECB etc. top-thema. Nu is het grotendeels in de MSM verdrongen door themas omvolking, Islamisering, open grenzen.

Weltkrieg 1939: Der wahre Grund ( Wereldoorlog 1939, de ware reden )

https://www.youtube.com/watch?v=YR-MBVWEctU

_________________
The world turns too fast, feel love before itís gone. [Editors]
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Vr Aug 31, 2018 17:59 Plaats reactie Reageer met quote
Real
   
 


Icesurfer schreef:

Weltkrieg 1939: Der wahre Grund ( Wereldoorlog 1939, de ware reden )

https://www.youtube.com/watch?v=YR-MBVWEctU


Bekeken, maar om nu de schuld in de schoenen van de joodse groodbankiers te schuiven gaat me een beetje te ver, hoewel Hitler dat zelf wel als reden heeft aangegeven. Maar er zijn natuurlijk meer bankiers die een graantje willen meepikken. Ik mis in het verhaal alleen China en Rusland die ze nog niet onder controle hebben gekregen. Kunnen we stellen dat de 'onzichtbare hand' het grootkapitaal in zijn algemeenheid is? De FED, het IMF, de Wereldbank, het ECB en een berg multinationals?

_________________
De westerse media zijn corrupt en waakhond van de oligarchie, niet van de democratie. Waar is onze persvrijheid gebleven?
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Sep 01, 2018 16:39 Plaats reactie Reageer met quote
Racer
   
 


Cliff schreef:
We zijn nu 20 jaar verder en de VS is een land van een enorme censuur geworden.


Qua wetgeving is er niet veel veranderd, het probleem is dat de cultuur veranderd is en er nu ontzettend veel macht geconcentreerd is in de handen van een kleine groep amerikaanse bedrijven.

Tien jaar geleden leefde in de tech-wereld nog het ideaal dat internet een open markt voor meningen moest zijn, maar daarna kregen we de opkomst van de Social Justice Warriors die de ideologische controle overnamen, stukje bij beetje, industrie voor industrie. Dit heeft ervoor gezorgd dat inmiddels wijdverbreid het idee leeft dat aanstootgevende uitingen onderdeel zijn van de structurele onderdrukking van vrouwen, homo's en minderheden en daarom moet worden ingeperkt. Alles wat een "onderdrukte" onzeker kan maken moet worden vernietigd, zoals Confederacy monumenten in de VS of Sinterklaas bij ons.

De verkiezing van Donald Trump en de opkomst van de "Alt Right" hebben alle stoppen doen doorslaan bij de linkse elites. De techbedrijven werden daarna voortdurend onder druk gezet door politici, leden van de gevestigde media en zelfs hun eigen medewekers om censuur toe te passen.

Quote:
Inmiddels is Google personeel onderdeel van het probleem. De censuur is meer actueel dan ooit en ze maken zich er op grote schaal schuldig aan. Door bv. zoekresultaten te be√Įnvloeden op 'welgevalligheid van de mening' of door YouTube video's te wissen.


Het begon met het "demonitizeren" van Youtube kanalen. Populaire Youtubers die de draak staken met feminisme of ageerden tegen massa-immigratie kregen opeens geen vergoeding meer voor de advertentie-clicks die ze genereerden. De truc die ze nu toepassen is om video's in "limited state" te zetten. Ze zijn dan onvindbaar geworden en het is niet mogelijk om commentaar te leveren. Ook organisaties als Visa en Patreon doen mee door donaties te blokkeren.

Quote:
Daar zitten heel veel video's bij die we 10 jaar geleden gewoon mochten kijken. Er wordt niemand in uitgescholden en de beelden zijn niet schokkend.


Hier kun je 1 van de eerste video's zien die in limited state gezet zijn. Keurig verwoorde mening gebaseerd op argumenten. Inmiddels zijn het er waarschijnlijk duizenden. En vrijwel allemaal aan de rechterkant van het spectrum.

Het Twitter-account van deze meneer is inmiddels ook verwijderd. Echter het Twitter account van Sarah Yeong mocht blijven. Een bloemlezing:
"achterlijke kut-blanken die hun mening rondslingeren op internet zoals een hond die tegen een paal piest"
"blanke mannen zijn bullshit"
"het is een beetje ziek hoeveel plezier het me geeft om wreed te zijn tegen oude blanke mannen"

Inmiddels is deze dame opgeklommen tot de redactieraad van de New York Times.

_________________
the roots of russian aggression
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Sep 03, 2018 2:13 Plaats reactie Reageer met quote
Icesurfer
   
 


Nieuwe maatregelen Duitse regering en mainstreammedia tegen alternatieve media.

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/chemnitz-und-der-geheime-medienstaatsvertrag-was-wird-verschwiegenvideo-a2623258.html

_________________
The world turns too fast, feel love before itís gone. [Editors]
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Ma Sep 03, 2018 13:34 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Racer schreef:
Inmiddels is deze dame opgeklommen tot de redactieraad van de New York Times.


Wel, exact mijn punt.

Je VS is qua vrijheid in elkaar gedonderd. Misschien inderdaad niet zozeer qua wetgeving, maar wel qua censuur. Volgende stap is dat geweld gemonopoliseerd wordt door minderheidsgroepen. Die hele 'black lives matter' beweging was al een voorbode.

_________________
Je moet de waarheid niet verwarren met de door de media opgelegde mening van de meerderheid
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Di Sep 04, 2018 10:23 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Icesurfer schreef:


De oude DDR-tijden komen steeds meer tot herleven.

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Sep 04, 2018 10:35 Plaats reactie Reageer met quote
Icesurfer
   
 


@Loetje En het is nu omgekeerd. Het land waar de vrije geest en de opstand, 1989 " Wir sind das Volk ! " tegen DDR2.0 heerst is
de voormalige DDR. En in Bontistan ( Buntistan ) heerst Honeckers trojaans paard, Merkel en bouwt met " tolerantie " , " diversity " (Soros )
( Vielfalt ) en gekleurdheid ( Buntheid ) een nieuwe DDR op en streeft naar linksfaschistische EU ( EUdSSR, VierdeRijk )

Google presenteert overigens NIET het oorspronkelijke meme, maar ALLEEN
de bekladde en van commentaar voorziene versie van de mulitikulti, diversity, gekleurdheid Soros aanhangers.Laatst aangepast door Icesurfer op Di Sep 04, 2018 11:02, in totaal 3 keer bewerkt

_________________
The world turns too fast, feel love before itís gone. [Editors]
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Di Sep 04, 2018 10:55 Plaats reactie Reageer met quote
Racer
   
 


Cliff schreef:
Je VS is qua vrijheid in elkaar gedonderd. Misschien inderdaad niet zozeer qua wetgeving, maar wel qua censuur.


Dit gaat over een klein stukje VS, namelijk de "liberals" aan de oost en westkust. Het probleem is dat daar alle techbedrijven zitten die vrijwel een monopolie hebben op het internetverkeer. Een relatief kleine groep amerikanen die voor de rest van de wereld bepaalt of hun mening gehoord wordt.

Quote:
Volgende stap is dat geweld gemonopoliseerd wordt door minderheidsgroepen. Die hele 'black lives matter' beweging was al een voorbode.


Of Antifa. Volgens commentatoren op CNN en dergelijke is dat soort geweld niet zo erg, aangezien ze toch maar "nazi's" in elkaar slaan.

_________________
the roots of russian aggression
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Sep 04, 2018 13:16 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Racer schreef:
Dit gaat over een klein stukje VS, namelijk de "liberals" aan de oost en westkust. Het probleem is dat daar alle techbedrijven zitten die vrijwel een monopolie hebben op het internetverkeer. Een relatief kleine groep amerikanen die voor de rest van de wereld bepaalt of hun mening gehoord wordt.


Ik zie dat toch echt als een veel groter probleem. De continue aanvallen op de democratisch verkozen president is hier echt een onderdeel van. Daar waar Hillary nog voor de verkiezingen eiste dat Trump de uitslag zou respecteren, blijkt achteraf dat een enorme grote groep de uitslag totaal niet accepteert.

De techbedrijven zijn maar een heel klein onderdeel van dit probleem. Ze volgen eigenlijk de 'publieke opinie'. De gevestigde media (zoals CNN) doen ook een enorme duit in het zakje.

Quote:
Of Antifa. Volgens commentatoren op CNN en dergelijke is dat soort geweld niet zo erg, aangezien ze toch maar "nazi's" in elkaar slaan.


Exact.

Je zal je nog verbazen hoe dicht de VS bij een burgeroorlog is. Een succesvolle aanslag op Trump door een geheime dienst (FBI, CIA, NSA) of een 'liberale lonewolf' en je hebt de poppen echt aan het dansen. De spitsing binnen de VS wordt groter en groter. Je ziet ook hoe Trump nu met de media omgaat. Het wordt steeds grover. En vice versa trouwens.

_________________
Je moet de waarheid niet verwarren met de door de media opgelegde mening van de meerderheid
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Wo Sep 05, 2018 9:20 Plaats reactie Reageer met quote
Icesurfer
   
 


Weer een lied dat in Duitsland verboden is omdat het aan de aktuele nazi-waan in dat land zou kunnen refereren. ( Strijd tegen memes, want dat lied kan als meme gebruikt worden )
Daarom van youtube geband.
Ter herinnering, ook Herman van Veens lied " Signalen " werd eerst in de DDR verboden.
Daarna in BRD erlaubt. Nu in Merkel(DDR2.0)Duitsland weer op zwarte lijst.

De Oostenrijkse groep, EVA ( Die Erste Allgemeine Verunsicherung ) dus nu ook ALLEEN met het subversieve lied : " Das Böse ist immer und Überall "https://en.wikipedia.org/wiki/Erste_Allgemeine_Verunsicherung

https://www.verunsicherung.de/diskografie/das_boese_ist_immer_und_ueberall_single.htmlP.S. Een lied uit 1985 gaan verbieden, typisch voor een diktatuur. Laughing
En de combinatie van " Allgemeine Verunsicherung " en " Das Böse ist immer und Überall "
is uit den Boze. Nu maken die idioten nog slapende honden natuurlijk wakker. Twisted Evil

_________________
The world turns too fast, feel love before itís gone. [Editors]
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Wo Sep 05, 2018 11:16 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


Erste Algemeine Verunsicherung subversief? Hoe kom je daarbij? Het was een flauwekulband, vergelijkbaar met onze Dizzy Man's Band. Hun naam was een persiflage op de naam van een grote Oostenrijkse verzekeringmaatschappij (Verschicheriung - Verunsicherung).

Das B√∂se ist immer und √ľberall is een stukje tekst uit hun nummer "Ba-Ba-Bank√ľberfall" dat als single werd uitgebracht en het grootste succes van de band werd.
Het lied vertelt het humoristische verhaal van een mislukkeling die met zijn wijsvinger als pistool al stotterend een bank probeert te overvallen maar sneuvelt vanwege voorkruipers en een assertieve bankbediende. Het is nu nog steeds een gewilde partykraker.

En de videoclip is hilarisch slecht! Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=rXUlmP5MvnE&index=1&list=RDrXUlmP5MvnE

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Sep 05, 2018 11:49 Plaats reactie Reageer met quote
Icesurfer
   
 


Dank je Tedje ! Smile

Ik dacht dat het een ander lied was, dat verdwenen is. Dus gelijk verdacht op stasi-activiteiten Merkelregime.
Jammer, mijn gloednieuwe conspiracy theory aan deugen. Confused

_________________
The world turns too fast, feel love before itís gone. [Editors]
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Wo Sep 05, 2018 12:01 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Icesurfer schreef:

Ter herinnering, ook Herman van Veens lied " Signalen " werd eerst in de DDR verboden.
Daarna in BRD erlaubt. Nu in Merkel(DDR2.0)Duitsland weer op zwarte lijst.


Heb je hier een link naar? Want dit mag wel even verder verspreid worden.

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Sep 05, 2018 12:03 Plaats reactie Reageer met quote
Loetje
   
 


Icesurfer schreef:
@Loetje En het is nu omgekeerd. Het land waar de vrije geest en de opstand, 1989 " Wir sind das Volk ! " tegen DDR2.0 heerst is
de voormalige DDR. En in Bontistan ( Buntistan ) heerst Honeckers trojaans paard, Merkel en bouwt met " tolerantie " , " diversity " (Soros )
( Vielfalt ) en gekleurdheid ( Buntheid ) een nieuwe DDR op en streeft naar linksfaschistische EU ( EUdSSR, VierdeRijk )

Google presenteert overigens NIET het oorspronkelijke meme, maar ALLEEN
de bekladde en van commentaar voorziene versie van de mulitikulti, diversity, gekleurdheid Soros aanhangers.Eens in de Koude Oorlog kwam voor aanhangers en voorvechters "het gevaar" uit Oost Europa. Hedentendage lijkt voor vrijheid en democratie de bevrijding uit Oost Europa te komen.

_________________
Mijn -isme is realisme.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Sep 05, 2018 14:18 Plaats reactie Reageer met quote
Racer
   
 


Cliff schreef:
De techbedrijven zijn maar een heel klein onderdeel van dit probleem. Ze volgen eigenlijk de 'publieke opinie'. De gevestigde media (zoals CNN) doen ook een enorme duit in het zakje.


Als het gaat om censuur dan zijn die techbedrijven voor ons als europeanen het grootste probleem. De radicalisering van de publieke opinie in de VS is vooralsnog vooral een probleem voor de amerikanen zelf.

Quote:
Je zal je nog verbazen hoe dicht de VS bij een burgeroorlog is.


Mij verbaast niks meer. Wat je nu ziet bij de race om de congresverkiezingen is dat ervaren oude "witte" mannen die al jarenlang op het pluche zaten opeens van hun troon worden gestoten door piepjonge kleurlingen met een extreem socialistisch programma en de eis om grenzen wijd open te zetten voor alle sloebers die naar de VS willen komen. Als die daadwerkelijk aan de macht komen zullen ze ongekend wraak nemen op Trump en alles wat naar europese cultuur ruikt.

Maar ik denk dat die radicalisering ook naar nederland komt. Sylvana en Denk zijn daar de voortekenen van. Jij vond het 10 jaar geleden ook nog geruststellend dat we geen moslimpartij hebben in nederland. Inmiddels hebben we er in feite al 2.

_________________
the roots of russian aggression
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Sep 05, 2018 14:47 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


Loetje schreef:
Eens in de Koude Oorlog kwam voor aanhangers en voorvechters "het gevaar" uit Oost Europa. Hedentendage lijkt voor vrijheid en democratie de bevrijding uit Oost Europa te komen.

De Oost Duitsers zijn zo fel omdat ze zich terecht besodemieterd voelen door de West Duitsers. Toen de muur viel heeft West Duitsland Oost Duitsland leeggeroofd en werk kwam er niet naar het Oosten (het woord "Treuhand" werkt nu nog bij menige Oost Duitser als een rode lap op een stier). Het enige dat kwam was vrijheid, maar als je geen geld hebt dan is vrijheid een loze kreet.
En nu zien deze Oost Duitsers dat legioenen immigranten, vluchtelingen en goudzoekers naar Duitsland komen, daar een plek opeisen en die ook krijgen terwijl zij nog steeds met lege handen staan.

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Sep 05, 2018 15:30 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Racer schreef:
Maar ik denk dat die radicalisering ook naar nederland komt. Sylvana en Denk zijn daar de voortekenen van. Jij vond het 10 jaar geleden ook nog geruststellend dat we geen moslimpartij hebben in nederland. Inmiddels hebben we er in feite al 2.


Hier heb je zeker een punt.

Ik ben overigens wel blij met de politieke vertegenwoordiging van de Islam in Nederland, omdat het gedachtegoed door inmiddels heel veel inwoners van Nederland wordt aangehangen. Dan wil ik ook een politieke vertegenwoordiging hebben zodat het niet onderhuids/ondergronds blijft.

Laat ze zich maar eens duidelijk politiek uitspreken. Dan kunnen velen zich ook niet verschuilen achter 'Wir haben es nicht gewußt'.

_________________
Je moet de waarheid niet verwarren met de door de media opgelegde mening van de meerderheid
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Do Sep 13, 2018 13:26 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


De EU heeft gisteren maar weer eens aangetoond waarom het een afschuwelijk gedrocht is. De nieuwe 'copyright' wetgeving die werd aangenomen gisteren is ronduit desastreus voor gewoon alledaags internetgebruik en kan mogelijk ook verstrekkende gevolgen hebben voor dit forum als ik de berichten hierover mag geloven.

- linkjes delen wordt moeilijker gemaakt, mogelijk zelfs belast of achter filters geplaatst
- het plaatsen van meme's wordt nagenoeg verboden gesteld

De precieze details ken ik niet, maar dit klinkt als een nieuwe stap in het ondermijnen van ons grondwettelijk recht op vrije meningsuiting. Wellicht kan Cliff hier meer over zeggen dan ik want ik ben niet zo thuis in deze materie.'Catastrophic': EU Passes Copyright Directive Including Internet 'Link Tax' and 'Upload Filter'

https://www.zerohedge.com/news/2018-09-12/catastrophic-eu-passes-copyright-directive-including-internet-link-tax-and-upload

Fantastisch gedaan jongens, applaus! Steek nog maar een vette bonus in je reet op kosten van de belastingbetaler. Evil or Very Mad

_________________
Truth is stranger than fiction
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Sep 13, 2018 13:46 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


carlos schreef:
Wellicht kan Cliff hier meer over zeggen dan ik want ik ben niet zo thuis in deze materie.


Nog geen idee eigenlijk, maar hoe meer van dit soort onzinnige wetgeving hoe meer de aversie tegen de EU.

De GDPR is ook zo'n gedrocht geworden. In eerste instantie lijkt het een goed instrument, daarna wordt het een draak van een wet en nu in de praktijk gaat men merken dat het onmogelijk is om goed na te leven.

Er komen nu bedrijfjes die mensen gaan helpen bij data-requests. Effectief kun je hier een bedrijf nagenoeg mee stilleggen. En niet alleen bedrijven... ook de lagere school van je kinderen of een zorginstelling trek je zo goed als onderuit.

Zie het als een DOS aanval op een systeem, maar dan een informatie-aanvraag aanval op een organisatie totdat deze uiteindelijk 'plat ligt'.

_________________
Je moet de waarheid niet verwarren met de door de media opgelegde mening van de meerderheid
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Vr Sep 14, 2018 16:38 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


MUHAHAHAHHAHA

    Het is moeilijk te zeggen hoeveel mensen dat soort [racistische volgens de NOS] memes ontvangen, want de appgroepen waarin ze worden gedeeld zijn besloten. De NOS weet van tientallen Vlamingen dat ze de memes gewild of ongewild op hun telefoon zien. Ze stuurden de bovenstaande verzameling. Geen van hen wil met naam in de media.


https://nos.nl/artikel/2250358-racistische-memes-zelfs-vlaamse-minister-krijgt-ze-op-zijn-telefoon.html

De NOS weet dat tientalle Vlamingen 'racistische memes' op hun telefoon ontvangen. Potverdikkie NOS! Wat een prachtig uitzoekwerk!

Ik dacht altijd dat die wereldwijde meme's nooit Vlaanderen bereikten! Sterker nog, ik wist niet eens dat ze daar ook Internet hadden!

_________________
Je moet de waarheid niet verwarren met de door de media opgelegde mening van de meerderheid
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
De Mainstream Media en de waarheid.
  Weerwoord forum index » Actualiteiten
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 28 van 30  
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30  Volgende
  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.