Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Politiek Theorie en Filosofie » Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!! Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Di Mei 15, 2001 9:57 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekend
Gast
   
 


Hierbij zou ik iedereen willen oproepen een schadeclaim in te dienen bij de Staat der Nederlanden INDIEN door de Raad v.d. Kinderbescherming of voogdijinstelling de omgang met uw kind(eren) wordt gefrustreerd.
Dit is nl. onwettig, dus onrechtmatig, gebaseerd op het Europees Recht. Indien dit massaal door ouders die hun kind niet mogen zien of kinderen die hun ouders of een van de ouders niet mogen zien, zal worden gedaan zullen de rechters niet meer klakkeloos het advies van de Raad overnemen en worden deze automatisch buiten spel gezet. EN RECHTER ZULLEN WEER RECHT MOETEN SPREKEN.
Zelfs kinder (nu volwassenen) die dit in het verleden hebben meegemaakt kunnen dit nu nog doen. Ik hoop van harte dat deze oproep gevolg zal krijgen door de vele ouders/kinderen die dit onrechtmatige leed wordt/werd aangedaan.
Een oma die haar kleinkind al vijf jaar niet gezien heeft.
Lees onze trieste website www.vaders.org
over een kind van (nu) 16 met de Posttraumatische stress stoornis en het ouderverstotings syndroom. Het gevolg van het losrukken van de vader die het kind elf jaar opvoedde met liefde zorg, stabiliteit en continuiteit en hem nu eveneens 5 jaar niet heeft gezien.
Het gevolg van grove nalatigheid, in-adquaat handelen cq. niet handelen van de gehele REGERING.


een oma, maar geen kleinkind
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Di Mei 15, 2001 14:21 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekend
Gast
   
 


Het lijkt me nogal zinloos om de staat (toch al een leeg begrip) aansprakelijk te stellen voor slecht ouderschap. Als er verkeerde beslissingen zijn genomen lijkt het me effectiever om dan maar op Europees niveau voor deze zaak te gaan lobbyen, want het kind heeft lijkt mij geen belang bij slepende rechtzaken en nog meer ouderlijke twist. Als uw idee echter aanslaat dan hoop ik mijn kinderen ook op de voorgestelde wijze te kunnen verkopen aan de moeder, dan kan ik eindelijk op vakantie!
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Di Mei 15, 2001 14:47 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekend
Gast
   
 


Ik kan mij niet voorstellen dat in het redelijk beschaafde westen kinderen 'zomaar' bij hun ouders of grootouders worden weggehouden!

Natuurlijk worden er wel eens fouten gemaakt. En als het om kinderen gaat is dat gelijk een zeer ernstige fout natuurlijk. Maar over het algemeen mag men er toch wel vanuit gaan dat de bescherming van kinderen goed geregeld is!

Laat anders de rechter maar uitmaken wie er gelijk heeft!
Of zoek de publiciteit door het hele verhaal eens aan een krant of tijdschrift te vertellen.
Als u uw verhaal overtuigend kunt brengen zal men misschien wel willen publiceren.

Heel blij met m'n toevallige geboorteplekje...
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Di Mei 15, 2001 14:54 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekend
Gast
   
 


Men zou eensmoeten weten hoe goed kinderen worden beschermd in Nederland.
Maar iemand die hierniet mee te maken heeft of heeft gehad is het moeilijk zich een mening hierover te kunnen vormen. Ik zou alleen de vaders die kinderen hebben willen voorbereiden bij een eventuele scheiding, de moeder het gewoon voor het zeggen heeft en in 9 van de tien gevallen u uw kinderen jarenlang niet mer zult zien. U bent in ieder geval gewaarschuwd, maak ik hoop dat u hiermede nooit te maken zult krijgen.
groet Sanne100


een oma, maar geen kleinkind
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Di Mei 15, 2001 14:59 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekend
Gast
   
 


U gaat er al bij voorbaat van uit dat ik mij niets bij deze zaak kan voorstellen... dat is voorbarig... en jammer...

Ik ben het volkomen met u eens dat in vrijwel alle gevallen (en zeker bij onenigheid) de kinderen bijna automatisch aan de moeder worden toegewezen. Dat kan tot zeer schrijnende gevallen lijden.

Maar het kind is in elk geval niet gebaat bij een eeuwigdurende strijd!!!
Heel blij met m'n toevallige geboorteplekje...
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Di Mei 15, 2001 15:14 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekend
Gast
   
 


Dat kan dus wel, daar de Raad v.d. Kinderbescherming niet aan waarheidsvinding doet en de rapportage van deze Raad zonder meer door de rechters wordt overgenomen. Mijn kleindochter werd 11 jaar door haar vader opgevoed, met veel liefde zorg, stabiliteit en continuiteit. Hij had ook het gezag. Moeder was vanaf de geboorte nooit thuis. Toen heeft moeder haar ontvoerd, onttrokken aan het gezag, haar pornografie laten zien teneinde haar bang te maken voor haar vader en alle mannen. De regering deed hier NIETS AAN EN GEMAKSHALVE toen maar geadviseerd haar na een jaar nu maar bij moeder te laten, want hier was zij toen toch al een jaar. Ze hebben van een kerngezonde meid van 11 een psychische patiente gemaakt. De staat moet nu maar hebben, want uiteindelijk zijn zij hiervan de schuld door niet op te treden tegen deze misdaden. Op ontvoering met voorbedachte rade staat 11 jaar detentie en moeder kreeg......
nix, nakkes nada. Is dit recht.?
groet Sanne100


een oma, maar geen kleinkind
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Wo Mei 16, 2001 0:01 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekend
Gast
   
 


Trauma hier. Trauma daar. Verhaal klinkt nogal opgefokt. Sommige kinderen hebben gewoon geen geluk qua genenpakket.

//Vic.
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Wo Mei 16, 2001 7:16 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekend
Gast
   
 


Het valt mij op dat hier alleen mannen op deze discussie reageren. Juist deze worden heel vaak het slachtoffer van dit soort zaken (Nl.85%) bij een scheiding.!!!
Het gaat hier slechts om het volgende:
Vastgelegd in Het Europees Recht en BESTAANDE WETTEKSTEN.
"Het is ONWETTIG dus ONRECHTMATIG de omgang te frustreren van het kind met een van beide ouders. En het leed wat vele kinderen en een van beide ouders die hun kinderen/ouders niet meer zien (vaak voor lange tijd) is NOOIT MET GELD (HOEVEEL OOK) meer goed te maken.
Het is dus gewoon een kwestie van
bestaande wetten te negeren en niet na te leven. Dat moeten wij als burgers ook in andere zaken, dus waarom de regering niet.?
Als men als burger de wet overtreedt wordt je gestraft, dus de Regering moet ook maar betalen als zij dat doen.!!!! Simpel toch.!!
groet Sanne100
een oma, maar geen kleinkind
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Wo Mei 16, 2001 23:57 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekend
Gast
   
 


Beste Mensen,

Wat een vervelende antwoorden worden er hier gegeven aan een Oma die probeert nog enigszins recht te krijgen wat al jaren krom is.
Waarom kunnen jullie niet de moed opbrengen meer begrip te tonen voor wat er zich binnen onze samenleving afspeelt.
Nu is er op Weerwoord al meerdere malen een discussie aan de gang geweest over dit soort problematiek,maar toch schijnt nog niemand het te kunnen of willen begrijpen.
Dit laatste lijkt ons het meest voor de hand liggende.

Kinderen zijn GEEN handels waar die je gewoon maar even kunt verkopen.
Mensen met zulke ideeen hadden er eerder achter moeten komen dat zij geen kinderen wilde,dan heb je er ook nadien niet de verantwoording voor.
Heb je ze eenmaal,bescherm ze dan.
Daar hebben ze recht op.
Sommige antwoorden hier slaan werkelijk nergens op.
Deze Oma doet haar uiterste best de misstanden binnen de wet op te lossen,dit zal haar alleen niet lukken.
Daarom staat het Kinderbevrijdingsfront vierkant achter deze aktie.

Maar kom niet aan met onzinnige domme en ondoordachte antwoorden die iemand alleen maar in het diepst van zijn/haar ziel kunnen raken.
Kinderen hebben een veilig thuis nodig,en dat is in dit geval en zoals in zoveel gevallen gewoon thuis,bij die ouder die wel weet hoe je een kind moet opvoeden,en die dit ook wil.
Maar niet bij een moeder die het kind uit wraak aan zich bind.
Er zijn vele gevallen bekend,waarin of de vader of de moeder alleen maar uit wraak bij de kinderen vandaan gehouden wordt,dit is onrechtmatig en onwettig.
En moet gestopt worden.
De overheid zal hieraan zijn medewerking moeten gaan verlenen dit omdat het in Den Haag wel degelijk bekent is dat er zoveel dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen.
Daarom zijn akties onvermijdelijk.

Sanne100 wij steunen je voor de volle 100%.

Met vr.Groet,
Kinderbevrijdingsfront.
Stop de Kinderdieven !!!!
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Do Mei 31, 2001 23:41 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekend
Gast
   
 


ik wil niet vervelend wezen hoor maar bij mij zijn er grote fouten gemaakt en weet je hoe ze dat op hebben gelost?
ik kreeg een niewe voogd die meteen er voor zorgde dat er een thuisplaatsings plan kwam en ik moest niet zeuren of boor zijn wand hij kon er niks aan doen hij was nieuw en daar kon ik het mee doen,nou hoe vinden jullie die?
ik geloof hem nog steeds niet ik sta gewoon met mijn mond open
ik ben van alles beschuldigt geweest mn laaste voogd dacht nog niet eens over thuis plaatsing en binnen een maand kreeg ik een ander en te horen dat ik ze terug kreeg binnen een jaar en daar heb ik 4 jaar voor moeten vechten??????????en ik ben beschuldigt geweest van de meest vreselijke misdrijven die een mens bedenken kan ten onrechte dat wiste ze ook wel maar toch,en dan nu ineens kan het wel waar ligt de fout dan ? bij mij?bij de rechter? bij de voogdijraad?of mischien de wet? de staat?ik weet het niet ik ben nog steeds verbaast over wat mij is overkomen.
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Vr Jun 08, 2001 12:18 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Geplaatst door Sanne100:

Hierbij roep ik, uit naam van alle kinderen, ouders en grootouders, die geen contact met hun kind(eren)/ ouders, grootouders hebben, de hr.w.kok op, als president van de staat der nederlanden, te handelen naar de uitspraak van het europees recht. Dit zegt nl. Dat diegene, die de omgang tussen beiden frustreert onwettig handelt, dus onrechtmatig!!!!!! Het leed en de trauma's die dit met zich brengt, zullen alle partijen hun leven lang meedragen en is dus nooit meer goed te maken. Maar wel kunnen wij de staat straffen door de schade claims zeer hoog te maken, wegens het lijden van alle partijen cq. De emotionele schade.
Wij weten, daar er zeer velen zijn die dit moeten meemaken, deze claims reeds hebben neergelegd bij de staat. Tevens weten wij dat in de ons omringende landen reeds zeer hoge schadevergoedingen zijn betaald wegens dit onrechtmatig handelen. Volg hun voorbeeld. De schade claims die wij zullen indienen en reeds zijn ingediend zijn gebaseerd op het arrestno. 116/1996/735/932 d.d. 19-02-1998 van het europees hof voor de rechten van de mens. Wegens misinformatie.!!!
Doe allen wat u te doen staat!!!!!!!!
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Vr Jun 08, 2001 12:19 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Geplaatst door Kinderbevrijdingsfront:

Beste Sanne100,
Dit is de juiste manier van handelen.
Wij als front zijn het hier uiteraard helemaal mee eens.
En zullen zoveel mogelijk claims neerleggen bij de Staat.

Daar hoeven wij niet veel moeite voor te doen,daar er ettelijke honderden mensen hiervoor in aanmerking komen.
deze zullen persoonlijk door het front op de hoogte gebracht worden voor zover zij nog geen schadeclaimformulier ontvangen hebben.

Deze kan men overigens opvragen bij het Front.
Stuur een mailtje naar bovenstaant adres met daarbij wat info over het hoe en waarom en wij zenden u zo snel mogelijk het formulier toe.
Dit kan allemaal per mail.
Alleen serieuze aanvragen worden behandelt.

Ga zo door Sane100.
Succes.

Coördinatrice,
Kinderbevrijdingsfront.

Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Vr Jun 08, 2001 12:19 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Geplaatst door Sanne100:

Ik wilde hier nog even bij vermelden http://www.vaders.org en zie hoe onze regering in gebreke blijft. Fouten toegeven is er niet bij. Maar..........
Wie het laatst lacht, lacht het best.!!!! ik huil al vijf jaar.!!!!! Hr. Kok en misschien mevr. Kok, kunt u nou echt niet begrijpen hoeveel verdriet wij hebben?????????
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Vr Jun 08, 2001 12:20 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Geplaatst door Eric Diemel:

Bedankt.... ik zal het eens bekijken.
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Vr Jun 08, 2001 12:20 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Geplaatst door Kinderbevrijdingsfront:

Beste Eric,
Wie heeft het hier over generatiekloven?
Waar dit alles over gaat heeft te maken met het Onterecht afnemen van kinderen.
Waar Sanne100 het over heeft is het indienen van een schadeclaim bij de staat,om zo te laten zien dat wij allen jaren van gemis nooit meer goed kunnen maken.
Maar nog meer dat de Staat dit alles laat gebeuren.
Deze maken wel wetten,maar zo dat Voogdijinstellingen veel te veel macht hebben en dus onrechtmatig kinderen bij hun ouders respectievelijk grootouders weg houdt.
Dit kan ook gebeuren doordat dit soort instellingen tesamen met de rechterlijke macht verkeerde beslissingen nemen waardoor kinderen bij een partij komen te zitten waar zij absoluut niet op zijn plaats zijn.
Dit alles wordt uitéén gezet op de site die Sanne100 hiervoor heeft genoemd.
Ook kun je hiervoor terecht op : http://home.hetnet.nl/~aanklaagster
Wil je er daarna nog meer over lezen,kan ik je zo meer sites opgeven,waar nog meer vreselijke verhalen staan van ouders die ernstig benadeelt zijn.

Misschien wordt het dan duidelijk waar er hier over gepraat wordt.

Met vriendelijke groet,
coördinatrice,
Kinderbevrijdingsfront.


Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Vr Jun 08, 2001 12:20 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Geplaatst door Eric Diemel:

Kunnen de dames misschien iets concreter zijn? In hoeverre wil de staat familiale verhoudingen frustreren? En is de staat er wel voor om generatiekloven in te dammen?
Graag wat meer informatie voor een onwetende....
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Zo Jun 10, 2001 15:35 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Wil hier nog even aan toe voegen, dat men alles moet proberen, bv. een eenmansaktie voeren door kaartje (afmeting visitekaartjes) onder ruitenwissers, in brievenbussen, tevens in de straat van de voogdijvereniging te stoppen met je Url en je reactie adres. Tevens deze in winkels neer te leggen. De reacties zijn talrijk!!!!!!
En alles helpt.!!!!
Doen hoor.!!!!
groet van Sanne100


een oma, maar geen kleinkind
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Do Jun 14, 2001 7:38 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Dit heeft de Meervoudige familiekamer dus al gedaan op 19 juni 1997. Hier werd bevolen door de rechter aan de Raad v.d. Kinderbescherming en de voogdijvereniging, dat in het belang van Sharon, contact herstel moest plaatsvinden tussen het kind en de familie, maar laatstgenoemde instellingen lappen dit gewoon aan hun laars. En waarom, omdat elk kind dat onder OTS blijft staan, en dat staat Sharon, omdat er bij moeder GEEN ADEQUATE OPVOEDING MOGELIJK IS, een hoop centjes in het laatje van deze instellingen vloeien, waar zij verder niets voor doen. Wij hebben slechts een foto van 5 jaar geleden, omdat moeder weigert een nieuwe te geven. Goed, zegt de voogdijvereniging, dan geen nieuwe foto. Inlichtingen over Sharon krijgen wij sinds november 2000 helemaal niet meer, OMDAT MOEDER DAT NIET WIL. Goed zegt de voogdijvereniging, dan geen inlichtingen. Zij heeft zojuist examen gedaan MAVO (gehoord van een goede bekende die Sharon ook kent) Wij vroegen eens aan deze instellingen dat, indien Sharon een ongeluk zou krijgen en/of in het ziekenhuis zou liggen, wij hiervan bericht zouden krijgen. Nou, zei de voogdij instelling, niet als zij in het gips komt, maar misschien wel als zij een ongeluk zou krijgen.
Hoe bedoelt u? Wij zijn toevallig wel bloedverwanten in de eerste (vader) en tweede graad (oma,opa)
Mijn moeder ging in 1997 lichtelijk dementeren en vroeg continu naar Sharon. Wij vroegen de voogd of Sharon achteroma (ook haar enige achterkleinkind) of zij haar een bezoekje mocht brengen. De voogd zei: Laat zij maar eerst eens telefonisch contact opnemen met haar. Wij zeiden: Dat kan niet , want overoma is nagenoeg doof en hoort door de telefoon niets meer. Nou, zei de voogd, dan kan het niet. Drie maanden nadien is oma gestorven door verdriet en riep zelfs op haar sterfbed nog om Sharon, zonder haar nog maar eenmaal gezien te hebben.
Wij verzonden de rouw advertentie naar de voogdijinstelling, met de woorden, dit is nooit meer goed te maken. Toen kwam het antwoord: Sharon wil graag bloemen op haar graf leggen. Zelfs deze rouw advertentie hebben ze niet goed gelezen, want daarin stond dat oma was gecremeerd. En haar as was uitgestrooid.
Einde verhaal. Kon deze oude vrouw aan het einde van haar leven niet nog een wens in vervulling hebben zien gaan??? Nee, want zo gaan de instellingen met mensen om.!!! Zij vertrappen de rechten van het Kind (wat wel naar oma wilde) en van de Mens met de voeten en niemand die hieraan iets doet.
een oma, maar geen kleinkind
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Do Jun 14, 2001 8:05 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


foto
een foto aan de muur
en nog wat tekeningen,
is wat ons rest
van jou mijn kind,
zij krijgen wel de rekeningen.!

dames en heren van de raad
en ook van de voogdij,
voelen jullie mee met mij?

een kind gejat,
gewoon gepikt.
hoe is het met de uwe???

ja, goed mevrouw
'k heb geen berouw.!

de onze liggen nu in bed,
want wij hebben niets te vrezen.
zolang je lid bent van de clan
zullen ze altijd bij je wezen.!!

ja goed mevrouw, en ook meneer
kunt u dan zorgen dat.....
onze kinderen, die hier niet zijn
niet meer worden gejat????

alleen een foto aan de muur
die wij mogen bekijken, ieder uur!!!

een heel verdrietige oma sanne
een oma, maar geen kleinkind
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Do Jun 14, 2001 9:54 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


HATEN????!!!!
Haten ZAL en WIL ik niet,
IK ZOU ME DAN VERLAGEN
tot hun niveau, VAN WANGEDRAG
DAT ZOU IK NIET VERDRAGEN!!

Ten aller tijde blijf ik MENS
Ook in de slechte dagen,
van honderdduizend vragen.
WAAROM, EN HOE, VAN WAT EN ALS,
Maar ik ga me niet verlagen
TOT HUN NIVEAU VAN WANGEDRAG
NEE!!! 'k ga me niet zo gedragen!!!!

Wel zal ik vechten tot mijn dood,
zodat zij eens beseffen,
dat hun niveau, NIET HET MIJNE IS
k'Hoop MENS te blijven tot het end,
met honderdduizend vragen???
En IEMAND die het antwoord kent.!!!!
NEE, IK GA ME NIET VERLAGEN
TOT HUN NIVEAU,
IK ZOU DAT NIET VERDRAGEN!!!!!
een oma, maar geen kleinkind
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Do Jun 14, 2001 20:45 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Als iemand mijn kind afpakte zou ik er geen enkele moeite mee hebben om mij te verlagen tot hun nivo. Blijf jij maar netjes en zij lachen zich rot om jou.

Je dient ALLE geoorloofde en ongeoorloofde middelen te gebruiken om je recht te halen. Dat doen hun ook.


De staat maakt meer kapot dan je lief is.
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Zo Jun 17, 2001 18:31 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Beste Henk,
Haat vernietigt jezelf!!!!!!!!een oma, maar geen kleinkind
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Zo Jun 17, 2001 18:54 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


En je vijand...

Haat is een gezonde reactie op iets wat je wordt aangedaan. Het geeft je de kracht hard terug te slaan.
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Zo Jun 17, 2001 19:02 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Haat vernietigt jezelf en je word er niets beter door. Wat iemand je ook aandoet, probeer ALTIJD GEWOON MENS TE BLIJVEN,want je verandert er gewoon nix mee. Alleen geef je jezelf hiermee een ander een verwrongen beeld van jezelf. Dus probeer dit niet te doen, want nogmaals je kunt hier werkelijk niets mee bereiken.


een oma, maar geen kleinkind
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
BerichtGeplaatst: Ma Jun 18, 2001 15:18 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekend
Gast
   
 


"Hebt uw vijand lief, en bid zelfs voor hen!"

(Een toepasselijk citaat... (serieus bedoelt!))[Dit weerwoord is 2 keer gewijzigd door Han op 19 Juni 2001 om 18:39 uur]
Schadeclaims Staat der Nederlanden!!!!
  Weerwoord forum index » Politiek Theorie en Filosofie
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 2  
Ga naar pagina 1, 2  Volgende
  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.