Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Buitenland » Nederlandse XTC ondermijnt de VS
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
Nederlandse XTC ondermijnt de VS
BerichtGeplaatst: Ma Feb 11, 2002 9:39 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekend
Gast
   
 


Xtc zeer populair bij Amerikaanse jongeren

Uitgegeven: 11-2-2002 9:02

WASHINGTON - Steeds meer Amerikaanse tieners gebruiken xtc. In 1995 zei 5 procent van de jongeren weleens een pilletje te hebben genomen, vorig jaar was dat percentage gegroeid tot 12. Onderzoekers vrezen de komende vijf jaar een verdubbeling van het huidige gebruik.

Volgens de Amerikaanse krant USA Today is het toegenomen gebruik reden voor de Amerikaanse overheid een nieuwe campagne te beginnen die jongeren van de 'partydrug' af moet houden. De overheid maakt zich vooral zorgen dat steeds jongere kinderen toegang hebben tot xtc en de pillen ook nemen.

Een zeer belangrijk deel van de xtc op de Amerikaanse markt komt uit Nederland. Amerikaanse en Nederlandse agenten werken ook nauw samen om de handel tegen te gaan. Xtc is na alcohol en hasj intussen de meest gebruikte drug onder Amerikaanse jongeren, aldus het dagblad.


De grootste bedreiging voor de VS is niet het terrorisme, maar Nederland! Door het lakse beleid in dit land, vergiftigd dit kleine land zo langzamerhand de hele wereld.

Het is tijd dat Nederland sterk onder druk gezet gaat worden, internationaal, om het drugsbeleid hier fors aan te scherpen. Desnoods door middel van sancties. De Nederlandse regering is nl. erg hardleers en luisterd slecht. Wie niet horen wil, moet voelen!

Door dat softe, begripsmatige, drugsbeleid in dit land, komen nu andere landen ook in gevaar. Het niet kennen/nemen van verantwoordelijkheid als regering zijnde is hier nog een understatement!

http://home01.wxs.nl/~breet040 Just the facts, ma'm!
Nederlandse XTC ondermijnt de VS
BerichtGeplaatst: Ma Feb 11, 2002 13:01 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Het is wel goed voor de Nederlandse economie trouwens. VOlgens mij was er vorig jaar of in 2000 geschat dat het om 3,8 miljard gulden aan export ging ofzo...

Ik ben benieuwd of de staat nog wat heeft kunnen vangen bij de omwisseling van de Euro. Maar dat zal wel niet aangezien de kopende partij met dollars betaald....


Bepaal zelf waarop, maar ga stemmen op 15 mei 2002!
Nederlandse XTC ondermijnt de VS
BerichtGeplaatst: Ma Feb 11, 2002 13:03 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Behoorlijk bedrag zeg! hmm, mooie handel, alleen levert het zoveel risico's op !


groeten uit......Holland?
Nederlandse XTC ondermijnt de VS
BerichtGeplaatst: Ma Feb 11, 2002 13:57 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


En Henk, WAAR komt die rotzooi vandaan? Uit Nederland. Het probleem ligt dus grotendeels hier. De onstabiele jeugd is het probleem van de USA. Dat moeten ze daar aanpakken.


http://home01.wxs.nl/~breet040 Just the facts, ma'm!
Nederlandse XTC ondermijnt de VS
BerichtGeplaatst: Ma Feb 11, 2002 15:42 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Citaat:
En Henk, WAAR komt die rotzooi vandaan? Uit Nederland. Het probleem ligt dus grotendeels hier. De onstabiele jeugd is het probleem van de USA. Dat moeten ze daar aanpakken.Niettemin blijft het een feit dat bijvoorbeeld de "oorlog tegen drugs" in Colombia uitluitend tot gevold heeft gehad dat de cocaineconsumptie in de VS enorm is TOEGENOMEN. (en daarnaast dat er nogal wat slachtoffers zijn gevallen in Colombia).
Bij drugs werkt een uitstekend marktmechanisem: zolang er vraag is zal er aanbod zijn. Als wij geen XTC produceren doet een ander land dat wel. Als niemand meer drugs produceert gaan ze waarschijnlijk massaal lijmsnuiven.
XTC is in vergelijking met bv. heroine in ieder geval nog relatief onschadelijk.
Nederlandse XTC ondermijnt de VS
BerichtGeplaatst: Ma Feb 11, 2002 15:57 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Het Romeinse Rijk heeft zichzelf langzaam maar zeker vergiftigd door het gebruik van loden pijpen, voor watertoevoer. Dit is er mede(!) de oorzaak van geweest dat dit rijk ten onder is gegaan. De mensen werden seniel.

Het westen wacht eenzelfde lot, maar nu mede door drugs.


http://home01.wxs.nl/~breet040 Just the facts, ma'm!
Nederlandse XTC ondermijnt de VS
BerichtGeplaatst: Ma Feb 11, 2002 16:09 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Altijd leuk als mensen historische voorbeelden aanhalen, maar ik zie het verband tussen onbewust loodvergiftiging krijgen en bewust drugsgebruik niet helemaal.Nu Fortuyn weg is, kan Leefbaar Nederland eindelijk een serieuze oppositiepartij worden, en de regentencultuur aanpakken.
Nederlandse XTC ondermijnt de VS
BerichtGeplaatst: Di Feb 12, 2002 0:01 Plaats reactie Reageer met quote
Onbekende
Gast
   
 


Ik geloof daar helemaal niets van. De Amerikaanse leefwijze is gewoon heel slecht. Ze eten minderwaardig voedsel en lopen daardoor allerlei verslavingen op. Voor hetzelfde geld kun je Colombia de schuld geven van de ondergang van de Amerikaanse jeugd wegens de productie van heroine e.d. Amerikanen moeten de oorzaak eens bij zichzelf gaan zoeken. Straks krijgen we ook nog de schuld dat de helft van de Amerikanen veel te dik is. In Amerika is domweg geen goed voedsel beschikbaal om gezond te blijven. Dat ondanks het feit dat de Amemrikaanse supermarkten het grootste assortiment ter wereld aanbieden.


Bepaal zelf waarop je gaat stemmen op 15 mei. Maar laat het wel Pim fortuyn zijn!!!
  Weerwoord forum index » Buitenland
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 1  

  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.