Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Mededelingen van Weerwoord Beheer » De Toekomst van Weerwoord
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
De Toekomst van Weerwoord
BerichtGeplaatst: Zo Nov 25, 2007 22:25 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Beste Weerwoorders,

Weerwoord bestaat binnenkort 8 jaar. In die periode van 8 jaar is er erg veel dynamiek geweest in de Nederlandse- en buitenlandse politiek. De ondergang van Paars, de opkomst van Fortuyn, terroristische aanslagen, de militaire reactie van het westen daarop… het is allemaal de revue gepasseerd op Weerwoord in de afgelopen jaren.

Weerwoord gaat ook in 2008 verder om een politieke en maatschappelijke spreekbuis te zijn voor iedereen!

Om deze belofte waar te maken zal Weerwoord Beheer nauwlettender toezien op persoonlijke provocaties, zodat er meer ruimte gegeven kan worden aan de politiek inhoudelijke discussie. Het moet voor iedereen mogelijk zijn en blijven om een politiek inhoudelijke mening te uiten zonder zich te hoeven weren tegen beledigingen en aantijgingen.

En wat voor de Weerwoorders geldt, geldt ook voor de Weerwoord Beheerders. Ook zij zullen in 2008 hun werk blijven doen zonder zich te moeten weren tegen beledigingen en aantijgingen.

Het is duidelijk dat een aantal bezoekers het hier niet mee eens is en op een ramkoers liggen met kinderachtige provocaties die niets, maar dan ook niets meer met politiek of maatschappij te maken hebben. Deze provocaties, geuit in onderschriften, avatars en andere bijzaken, hebben alles met gekrenkte ego’s te maken en niets met politieke of maatschappelijke onderwerpen.

Tegen personen die blijven ageren tegen Weerwoord Beheer zal een lik op stuk beleid gevoerd worden. Bezoekers die hier komen met andere motieven dan oprecht, inhoudelijk en respectvol discussiƫren zullen op Weerwoord geen toekomst hebben. Hen wordt aangeraden vooral weg te blijven of beter nog: tijd en energie te steken in een eigen forum met eigen beleid, eigen beheer en eigen toekomst.

Wij van Weerwoord Beheer zetten gezamelijk de koers c.q. het beleid uit. Wat de kaarten betreft is er niet een beheerder die ze uitdeelt maar worden deze door alle beheerders naar ratio uitgedeeld. Hoewel ik, net zoals iedere andere beheerder, op momenten verschil van mening heb met anderen over hoe te handelen, ben ik het eens met het gevoerde beleid. Het huidige beleid is in samenspraak tot stand gekomen en wordt door iedere beheerder gesteund.

Laat het duidelijk zijn dat Weerwoord blijft, dat het huidige Weerwoord Beheer blijft en dat het huidige beleid gecontinueerd wordt.

Ik wens een ieder veel discussie toe!

Cliff.

_________________
Hier gaan over het tij, de maan, de wind... en wij
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
De Toekomst van Weerwoord
  Weerwoord forum index » Mededelingen van Weerwoord Beheer
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 1  

  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.