Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Mededelingen van Weerwoord Beheer » Over acties van Beheer wordt niet meer gediscussieerd
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
Over acties van Beheer wordt niet meer gediscussieerd
BerichtGeplaatst: Ma Sep 03, 2007 13:26 Plaats reactie Reageer met quote
Weerwoord Beheer
   
 


Het is Weerwoorders niet langer toegestaan om discussies te beginnen en draden te openen over verrichte acties en gegeven kaarten en daarmee het functioneren door Weerwoord Beheer.

Weerwoord Beheer grijpt in waar zij dit nodig acht. Als er beledigingen over het hoofd zijn gezien, is dat spijtig. Wij zullen ernaar streven er nauwlettend op toe te zien dat dit zo weinig mogelijk gebeurt.

Er is niet met twee maten gemeten. In het onderhavige geval waren er (onterechte) beledigende speculaties en vermoedens over een beheerder geuit als waarheden. Omdat Beheer uit één mond spreekt, kan een individueel beheerslid zichzelf niet verdedigen en door mogelijke belangenverstrengeling zelfs niet meer zelf reageren.

Als er in een discussie inhoudelijke kritiek geuit wordt, kan iedereen teruglezen of deze kritiek terecht is of niet. Dat was in dit geval onmogelijk.

Omdat er, eveneens ten onrechte, door menigeen nog geloof gehecht wordt aan: "Wie zwijgt, stemt toe" is het openlijk laten staan van dergelijke onterechte aantijgingen onacceptabel. Daarom zijn de beschuldigingen als smaad verwijderd.

Ongelijke gevallen worden ongelijk behandeld. Dat is niet hetzelfde als met twee maten meten.

Leden van Beheer kunnen zowel onder Weerwoord Beheer als onder eigen signatuur ingrijpen. Dat laatste is soms gemakkelijker als de beheerder zelf in discussie is en tussendoor even moet ingrijpen. Is men echter al ingelogd onder Weerwoord Beheer, dan levert het geen extra werk op en wordt daar vaak voor gekozen. Om hier een waardeoordeel aan te hechten is onterecht en wordt door ons dan ook niet ter harte genomen.

Aangezien het zelden voorkomt dat iemand het eens is met een actie of een kaart van Beheer, en discussies daarover nog nooit iets hebben opgelost of opgeleverd, hebben wij besloten hierover niet meer met Weerwoorders in discussie te treden.

Dit forum is er om te discussiëren, niet om op de man te spelen, persoonlijke beledigingen te uiten of zelfs maar persoonlijk te worden in negatieve zin. Dat stagneert slechts de discussie en daar zitten wij hier niet op te wachten. Wij zullen er nauwlettend op toezien dat dit niet meer gebeurt en niet terugschrikken om voor elk vergrijp hiertegen een kaart uit te delen. Waarschuwingen hoeven hiervoor door Beheer niet gegeven te worden. Zie hier

Weerwoord Beheer

_________________
WeerwoordBeheer@weerwoord.nl - het reglement
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
Over acties van Beheer wordt niet meer gediscussieerd
  Weerwoord forum index » Mededelingen van Weerwoord Beheer
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 1  

  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.