Weerwoord forum index Registreer FAQ Zoeken

Weerwoord forum index » Actualiteiten » De Mainstream Media en de waarheid. Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 27, 28, 29  Volgende
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
BerichtGeplaatst: Di Aug 01, 2017 3:59 Plaats reactie Reageer met quote
Willem
   
 


Quote:
Uit 2005 Ryan. Dat is 12 jaar geleden, nu is Mick Jagger rechts.
Mick Jagger is nooit politiek bedreven, hij is vooral tegencultuur.
Quote:
De tegencultuur, de vredesbeweging, verzet, rebellie en de nieuwe hippies zijn rechts, past dus perfect.
Interessante overweging.

De tegencultuur was een specifieke culturele beweging uit grofweg de periode 1955 tot 1975, en welke met name in de Angelsaksische Culturen en West Europa (meer in noordeuropa dan in zuideuropa) op grote schaal nagevolgd werd. Dat gold niet voor Oost-Europa en maar op zeer bepƩrkte schaal voor Latijns-Amerika.

De tegencultuur was een culturele beweging welke Zo“n beetje alles omarmde wat niet strookte met de bestaande normen en waarden en de bestaande cultuur. Alle burgerlijke waarden werden overboord gezet (als zijnde bekrompen of zelfs fascistoĆÆde) , andere, uitgesproken niet burgerlijke waarden omhelst (als zijnde doorbrekend of grensverleggend). Over het ontstaan van de tegencultuur bestaan uiteenlopende meningen: sommigen zien deze cultuur als een voortzetting van de culturele bewegingen van de jaren twintig (de verbreiding van de ideeĆ«n van Freud en Jung, de decadentie van het Berlijn van die tijd) , anderen als een gevolg van de toegenomen communicatiemogelijkheden, weer anderen als een gevolg van de dekolonisatie, anderen als een gevolg van de onverminderde economische groei en de protestantse moraal ( de WASP) en nog weer anderen hebben er weer andere ideeĆ«n over.

Het was de tegencultuur die de geest van de zestiger jaren ging bepalen. Ondanks het ontbreken van een samenhangende Filosofie of politieke ideologie, bleek deze beweging een enorme invloed te gaan uitoefenen op de westerse maatschappijen (met name die van noord-amerika en die van noordwest Europa).

De aanhangers van de Tegencultuur zijn de huidige machthebbers.

Lange tijd werd Tegencultuur gezien als synoniem van Jeugdcultuur.

De sociologen "Berger en Berger" stellen dat jeugdculturen ontstaan doordat halfwassenen en jongvolwassenen nog niet werken, doch naar school gaan of studeren en geen verantwoordelijkheden dragen. Ze hebben meer vrije tijd, en dit soort culturen ontstonden pas na de Tweede wereldoorlog doordat de leerplicht opgeschroefd werd en de technologische vooruitgang de hoeveelheid werkuren deed dalen. Niet alleen gingen jongeren langer naar school, later aan het werk, leerden veel dingen niet meer door de overdracht van ervaringen van ouderen, maar op school, kwamen dus minder in contact met ouderen en familie en ontwikkelden een hechtere band met leeftijdsgenoten. Voeg daarbij de technologie die zo snel veranderde dat "ouderen" die niet meer bij konden houden.

Jeugdculturen zijn er ook vandaag de dag en lijken in de verste verte niet meer op de tegencultuur. De huidige jeugdculturen lijken vooral een reactie op de tegencultuur (van hun ouders en van de machtehebbers).

Quote:
Links is in het establishment, de staat, de EU opgegaan, heeft eigen volk, eigen cultuur aan islam verraden.
In plaats van links zou moeten staan tegencultuuur, want links is vanouds iets heel anders:

Links is meer dan rechts, gefixeerd op een zo gelijk mogelijke inkomensverdeling, en wil dat bewerkstelligen door belastingheffing, sociale lasten en door de individuele eigendomsrechten te beperken tot datgene wat de samenleving als geheel niet schaadt of, als geheel ten goede komt.

Rechts is gefixeerd op economische groei, en wil dat bewerkstelligen door "productiviteit" (in de zin van geld in het laatje brengen) te belonen. Rechts denkt namelijk dat met economische groei en dynamisme ook de armsten erop vooruitgaan, maar de rijksten mogen er meer van profiteren. Met rechts beleid worden ook de armsten (in theorie) er beter op, maar niet zoveel als de rijksten.

Globalisering verplicht tot rechtsere politiek. Anders emigreren de investeerders en de hoogopgeleide mensen. Je kunt alleen nog maar linkse politieek bedrijven in combinatie met nationalisme. Er hangen heel veel andere keuzes mee samen. Bijvoorbeeld groei. Waarom nog meer groeien, meer consumeren, meer globale verwarming, meer grondstoffenverbruik, meer migraties, meer vervreemding?

Links staat voor verdelers, rechts voor verdieners, en dat is na de val van de muur vooral een conjuncturele aangelegenheid geworden, waarover economen allerlei adviezen kunnen geven.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Wo Sep 20, 2017 19:54 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


NRC-correspondent China weg na 'ernstige fouten'

'Ernstige fouten'... ofwel: FakeNews. De man maakte zelf zijn verhaaltjes.

En dit is ook niet zomaar een zondagsjournalist:

Garschagen werkte eerder bij Trouw, de Volkskrant, Vrij Nederland, en het Algemeen Dagblad. Van die laatste twee was hij hoofdredacteur. Voor NRC was hij sinds 2003 correspondent in Israƫl, vijf jaar later werd zijn standplaats Peking, later Shanghai.

Een lul verhaal over BurnOut en presteren op topniveau. Rechtvaardigt dat misschien het beĆÆnvloeden van de politieke opinie met verzinsels? Wat mij betreft niet.

Goed dat deze man is aangepakt, maar ik heb echt niet de illusie dat dit een incident is. Sowieso was dit nooit aan het licht gekomen als zijn Chinese assistent niet aan de bel had getrokken. NU kon de NRC niet anders dan naar buiten treden... de Chinese assistent had namelijk de media al opgezocht.

De MainStreamMedia die zo graag praat over de bubbels waar mensen in leven zijn gewoon boos omdat ze zelf niet meer kunnen bepalen welke bubbel mensen in leven. Mensen kiezen nu hun eigen bubbel. En dat machtsverlies kunnen ze niet verwerken.

Bij sommige nieuwsstations vallen de schillen van zogenaamde objectiviteit er nu wel vanaf. CNN is een mooi voorbeeld. De NOS volgt.

Dat het besef bij de 'grote groep' maar mag komen dat we allemaal kijken naar een georkestreerde versie van een opgelegde waarheid.

_________________
Je moet de waarheid niet verwarren met de door de media opgelegde mening van de meerderheid
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Di Okt 10, 2017 14:15 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


Clinton is tegenwoordig vrijwel dagelijks op televisie, maar over de inmiddels in opspraak geraakte zedendelinquent Harvey Weinstein houdt ze haar mond.


Clinton en Harvey Weinstein

Onder grote druk van de publieke opinie begint Hollywood zich te keren tegen Weinstein, nadat hij al ontslagen werd door het filmhuis dat hij notabene zelf heeft helpen oprichten. Weinstein is dus spreekwoordelijk de lul, maar hij was ook een grote geldschieter voor Clinton tijdens de laatste presidentsverkiezingen, en tevens een graag geziene gast van Obama in het Witte Huis.

We hadden een paar weken geleden al de affaire rond pervert Anthony Weiner, die daadwerkelijk is veroordeeld tot een gevangenisstraf voor 'sexting' met een minderjarig meisje. Ook hij zat vuistdiep in de Clinton entourage.

Waarom verbaast mij het niet dat Clinton haar kaken stijf op elkaar houdt? Ze heeft in haar vorige leven als advocate vrijspraak bedongen voor een verkrachter en is daar nog trots op ook.

En deze vrouw wil mogelijk opnieuw een gooi gaan doen naar het presidentschap in 2020, haar grote obsessie. Rolling Eyes

_________________
Truth is stranger than fiction
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Okt 10, 2017 15:31 Plaats reactie Reageer met quote
Elisabeth
   
 


Wat mij altijd verbaast is dat de Democraten politici niet weggaan nadat hun presidentschap over is of als ze verloren hebben. Carter is nog steeds op het toneel en Clinton's blijven maar ook Obama bemoeit zich nog steeds met de politiek. De Bushes vertrokken en ook Reagan. Het lijkt wel of ze geen andere hobby's hebben.

_________________
Never judge history except in the context of the times in which it occurred.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Zo Okt 15, 2017 12:24 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Pedofilie in Hollywood:Kijk even op 1:08 en verder...

_________________
Je moet de waarheid niet verwarren met de door de media opgelegde mening van de meerderheid
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Zo Okt 15, 2017 16:24 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


Hollywood is Sodom en Gamorra, en ze zijn dol op de Clintons.

Toen Bill Clinton in de problemen zat met Monica Lewinsky kwam Hollywood met geld over de brug om de kosten van de rechtszaak te dekken. EĆ©n van hen was Harvey Weinstein.

Quote:
“Hollywood was quick to come to the president’s aid. Among the 62 donors giving the maximum $10,000 were performers and directors such as Tom Hanks, Barbra Streisand, Michael Douglas, Ron Howard, Norman Lear, Steven Spielberg and Kate Capshaw-Spielberg as well as studio executives Jeffrey Katzenberg, David Geffen, Harvey Weinstein and Bud Yorkin


http://www.tigerdroppings.com/rant/politics/weinstein-paid-for-bill-clintons-legal-fees-during-his-sex-abuse-scandal/72863105/

En Hillary maar doen alsof ze heel verbaasd is over de beschuldiging aan het adres van Weinstein, alsof ze daar nooit iets van geweten heeft.

Totaal ongeloofwaardig!!

_________________
Truth is stranger than fiction
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Okt 20, 2017 17:04 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


Telkens wanneer je denkt dat het niet gekker kan...Dit geval genaamd Xochi Mochi (het is een hij) mocht aan kinderen voorlezen in een bibliotheek die vernoemd is naar Michelle Obama.

Het thema van deze bijeenkomst was: "it's ok to be different", in het kader van LGTB en het gender-neutrale evangelie wat ze iedereen willen opdringen momenteel.

http://www.theblaze.com/news/2017/10/17/drag-queen-with-demon-like-horns-reads-to-children-at-michelle-obama-neighborhood-library/

Gek he, dat ik Trump ondanks alles eigenlijk best nog een normale kerel vind in vergelijking met dit soort freaks.

Iemand nog zin in een stuk pizza..?

_________________
Truth is stranger than fiction
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Okt 20, 2017 19:20 Plaats reactie Reageer met quote
Natubico
   
 


carlos schreef:
Ze heeft in haar vorige leven als advocate vrijspraak bedongen voor een verkrachter en is daar nog trots op ook..

Dat hoeft niet persƩ negatief te zijn. Het is nou eenmaal de taak van 'n advocaat om zijn cliƫnt te helpen voorkomen dat hij zwaarder gestraft wordt dan rechtvaardig is.
Uiteraard hoort dit wel ten allen tijde te gebeuren met inachtneming van de regels, inclusief het achterwege laten van leugens en verzinsels die er vaak op gericht zijn de straf lager uit te doen vallen dan rechtvaardig.

carlos schreef:
En deze vrouw wil mogelijk opnieuw een gooi gaan doen naar het presidentschap in 2020, haar grote obsessie.

Dacht toch 'n tijdje geleden in het nieuws gelezen te hebben dat ze afziet van verdere aspiraties aangaande een presidentschap. (Kan dat bericht alleen zo gauw niet meer terugvinden)
.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Za Okt 21, 2017 9:46 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


carlos schreef:
Gek he, dat ik Trump ondanks alles eigenlijk best nog een normale kerel vind in vergelijking met dit soort freaks.

Daar zit inderdaad wel wat in.

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Okt 31, 2017 19:07 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


Tony Podesta zit in de sh*t..

https://www.politico.com/story/2017/10/30/tony-podesta-mueller-power-broker-244341

Op dezelfde dag dat Paul Manafort officieel werd aangeklaagd trad Tony Podesta terug als voorman van zijn eigen lobbyfirma. Tony Podesta werkte samen met Paul Manafort. Het zou dus zomaar kunnen dat ook Tony Podesta straks aangeklaagd wordt door het onderzoeksteam van Mueller, tenzij hij in bescherming wordt genomen en gevrijwaard van juridische aanklachten.

Zowel Manafort alsook zijn zakenpartner Gates ontkennen zich schuldig te hebben gemaakt aan strafbare feiten.

Wat Tony Podesta betreft:

Quote:
Tony Podesta has epitomized the height of Washington influence and wealth for two decades.

He has a home in Washington a few doors down from Barack Obama, a villa in Italy, an apartment in New York and a multimillion-dollar art collection. He’s been a K Street rainmaker, holding fundraisers for the Democratic Party’s top elected officials and mingling with the most powerful liberals in the country. Last week, he attended Hillary Clinton’s 70th birthday party.


Die 'kunstcollectie' van Tony Podesta was eerder dit jaar onderwerp van veel discussie inzake pizzagate. Maar dit is niet waarom Tony Podesta nu in de problemen zit, voor alle duidelijkheid.

https://steemit.com/pizzagate/@gizmosia/art-podesta-admires-and-buys-you-may-never-sleep-well-again

_________________
Truth is stranger than fiction
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Okt 31, 2017 19:28 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


Overigens, Kevin Spacey is ook al in opspraak;Hij zou ongepaste seksuele avances hebben gemaakt naar een minderjarige jongen, heel lang geleden. Het probleem is dat Kevin Spacey min of meer schuld heeft bekend, en daarmee dondert zijn naam en faam in elkaar, als een house of cards zeg maar.

_________________
Truth is stranger than fiction
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Nov 30, 2017 0:21 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


De volgende grote nieuws-anchor die hard door de mand valt, Matt Lauer:Sex Toys, Penis Shots, & Sexting: Details Emerge About Matt Lauer's Sexual Harassment

http://www.zerohedge.com/news/2017-11-29/details-matt-lauers-harassment-emerge

Maar pizzagate kan natuurlijk nooit waar zijn, de uiterst integere (kuch kuch) Hillary zou dergelijk pervers gedrag nooit toestaan binnen haar entourage, nietwaar?

Embarassed Embarassed

_________________
Truth is stranger than fiction
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Dec 04, 2017 11:08 Plaats reactie Reageer met quote
Tedje van Es
   
 


Mainstreammediakopstuk Floortje Alpro Soja Dessing zit vast in Jemen

https://nos.nl/artikel/2205759-tv-maker-floortje-dessing-zit-vast-in-jemen-situatie-is-heel-heftig.html

Prima! We hoeven haar niet terug!
Very Happy

_________________
Religie maakt meer kapot dan je lief is.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Ma Dec 04, 2017 21:22 Plaats reactie Reageer met quote
George Bush
   
 


carlos schreef:
Overigens, Kevin Spacey is ook al in opspraak;


Het van de markt halen van House of Cards vond ik erg drastisch gezien de financiƫle belangen. Mijn idee hierover was dat door het opblazen van het geval Spacey het joodse karakter van dit schandaal mediaal zou ondersneeuwen.

Reaguurders op Breitbart was ook opgevalen dat het voornamelijk joden waren die hierbij betrokken waren.

Een greep uit de reacties:

"1.5% of the population - 80% of the abusers.
Nuttin’ ta see heah excep’ all dis anti-Semitism"

"Oy Vey !!"

"What a cohen-cidence"

"Anudda one!

"What are the odds?"

"It is a factor of 50. They are all jewish men. 1% of the population."

"I wonder why nobody is asking why so many Hebrews are sexual predators? It seems to be an epidemic, just like the Muslims"


http://www.breitbart.com/big-hollywood/2017/12/02/playwright-israel-horovitz-accused-by-nine-women-of-sexual-assault.
(((James Levine}}} klassiek dirigent bij de Metropolitan Opera heeft zich vergrepen aan een jongetje.

En laten we vooral Jeffrey Epstein met zijn pedo-eiland en Lolita Express niet vergeten.


Heb ook al de term "grope-o-caust" voorbij zien komen.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Dec 05, 2017 0:09 Plaats reactie Reageer met quote
10 miljoenste
   
 


I wonder why nobody is asking why so many Hebrews are sexual predators?

Edit Weerwoord Beheer: Afbeelding verwijderd, lees de voorschriften.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Di Dec 05, 2017 0:59 Plaats reactie Reageer met quote
George Bush
   
 


10 miljoenste schreef:
I wonder why nobody is asking why so many Hebrews are sexual predators


Ja, zoals nu weer blijkt, de Duitsers hadden gewoon gelijk met deze cartoon:

Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Dec 07, 2017 18:07 Plaats reactie Reageer met quote
carlos
   
 


'Senator Al Franken treedt af wegens beschuldigingen ongepast gedrag'Another one bites the dust..

_________________
Truth is stranger than fiction
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Dec 08, 2017 0:38 Plaats reactie Reageer met quote
10 miljoenste
   
 


Gefeliciteerd en vier feest met Trump, Jeruzalem als cadeau hoofdstad .
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Wo Dec 13, 2017 12:48 Plaats reactie Reageer met quote
Icesurfer
   
 


Twee interessante berichten op facebook.

1. FDP de duitse liberalen gaan censuurwet toch bestrijden.

http://www.tichyseinblick.de/meinungen/fdp-beantragt-aufhebung-des-netzdg/

2. De onzichtbare oorlog. Mainstreammedia al in bezit antidemocraten,
verzet volken, burgers echter succesvol op facebook.
De beslissende slag.


https://juergenfritz.com/2017/12/10/krieg-entscheidende-schlacht/

_________________
The world turns too fast, feel love before it’s gone. [Editors]
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Do Dec 21, 2017 20:20 Plaats reactie Reageer met quote
estudiant
   
 


Nepnieuws geleverd door de media over Eurlings ( of niet?)


De advocaat van Camiel Eurlings heeft namens zijn cliƫnt een verklaring uitgegeven, waarin staat dat media ten onrechte beweren dat de oud-minister en NOC*NSF-bestuurder zijn ex-vriendin zwaar heeft mishandeld. Advocaat Knoops zegt dat die ontkenning nodig is vanwege volgens hem aanhoudende onjuiste berichten hierover in de media.

Bron NOS

_________________
Dixi
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Do Dec 21, 2017 23:45 Plaats reactie Reageer met quote
10 miljoenste
   
 


Nepnieuws ja, geleverd door de advocaat van Eurlings_ Knoops !
Beschaafde professionals die geen vriendinnen mishandellen hebben geen Knoopsen nodig .

In de wijsheid dat 150 kamerleden dagelijks 16 miljoen burgers voorliegen met onjuiste berichten, schijnt Knoops - via Eurlings NOC/NSF aan nieuwbakken klantenwerving te doen.

Stel als vriendin-Camiel in elkaar mepte-zou dit dan ook een vriendin klus voor Knoops worden ?
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Dec 22, 2017 10:28 Plaats reactie Reageer met quote
estudiant
   
 


Zou zo maar kunnen dat de media karaktermoord op Eurlings hebben gepleegd. Tenslotte is Knoops een gerenomeerd advocaat.
Ik denk dat Knoops een punt heeft en dat Eurlings door de media middels nepperig nieuws in een kwaad daglicht is komen te staan.

_________________
Dixi
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Dec 22, 2017 10:37 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Wil je nep zien? Kijk dan even hier naar:Waarmee ik niet wil zeggen dat Eurlings zijn vriendin mishandelt... maar wel het oprechtheidsgehalte van zijn presentatie.

_________________
Je moet de waarheid niet verwarren met de door de media opgelegde mening van de meerderheid
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
BerichtGeplaatst: Vr Dec 22, 2017 10:41 Plaats reactie Reageer met quote
estudiant
   
 


Zou zo maar kunnen dat de media karaktermoord op Eurlings hebben gepleegd. Tenslotte is Knoops een gerenomeerd advocaat.
Ik denk dat Knoops een punt heeft en dat Eurlings door de media middels nepperig nieuws in een kwaad daglicht is komen te staan.

_________________
Dixi
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
BerichtGeplaatst: Vr Dec 22, 2017 10:43 Plaats reactie Reageer met quote
Cliff
   
 


Pardon? U valt in herhaling Smile

_________________
Je moet de waarheid niet verwarren met de door de media opgelegde mening van de meerderheid
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
De Mainstream Media en de waarheid.
  Weerwoord forum index » Actualiteiten
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 15 van 29  
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 27, 28, 29  Volgende
  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.